27 / 04 / 2024

Roman Abramoviç'ten İstanbul'a sır ziyaret! AB'den gelen yaptırım öncesi dikkat çeken gelişme

Roman Abramoviç'ten İstanbul'a sır ziyaret! AB'den gelen yaptırım öncesi dikkat çeken gelişme

Rus milyarder iş adamı Roman Abromoviç, Ukrayna savaşı yüzünden zor günler geçiriyor! Putin'e yakınlığıyla bilinen Rus oligarkın özel jeti AB'nin yaptırımları öncesi İstanbul'daydı.



Rus milyarder Roman Abramoviç'ten İstanbul'a sır ziyaret! Ünlü milyarderin Rusya ve Ukrayna arasında devam eden kanlı savaş nedeniyle ekonomik dengeleri alt üst oldu. Avrupa Birliği (AB), aralarında Rus milyarder Roman Abramoviç'in de yer aldığı 15 Rus iş adamına yaptırım uygulama kararı aldı. AB listesinde yer alan Putin'in zenginleri diyebileceğimiz isimlerden İngiliz futbol takımı Chelsea FC ve Evraz şirketlerinin de sahibi Rus milyarder Roman Abramoviç karar öncesi İstanbul'a sır bir ziyaret gerçekleştirdi!

ÖZEL JETİ İSTANBUL HAVALİMANINDA YEDİ BUÇUK SAAT BEKLEDİ

Abramovich'in önceki gün akşam saatlerinde İstanbul'a gelen LX-RAY kuyruk tescilli Gulfstream G650ER tipi özel jeti, bugün gece yarısından sonra 01.48'de Moskova'ya gitmek üzere İstanbul Havalimanı'ndan havalandı. Yaklaşık 7 buçuk saat İstanbul'da kalan özel jetin yolcuları arasında Abramovich'in olup olmadığına dair kamuoyuna bir açıklama yapılmadı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön