28 / 03 / 2024

rönesans gayrimenkul yönetim kurulu başkanı Zafer Akcasu

rönesans gayrimenkul yönetim kurulu başkanı Zafer Akcasu

Rönesans Holding’in Genel Müdürü olarak görev yapan Zafer Akçasu kimdir? Zafer Akçasu ne zamandan beri Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı? Zafer Akçasu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Hamzaoğlu ve Nihat Topaç ortaklığında kuruldu.

Lucas Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Lucas Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Seferoğlu ve Mehmet Tunali tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul yönetim kurullarında kadın sayısı artmalı!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu (GKL), Sabancı Üniversitesi’nin desteği ile Türkiye’de gayrimenkul ve inşaat sektöründeki şirketlerin yönetim kurullarını incelediler. 

Tahir Çelik GLA Gayrimenkul Yönetim'in CEO'su oldu!

AVM Sektörünün başarılı ve genç isimlerinden olan Tahir Çelik GLA Gayrimenkul Yönetim, Kiralama ve Danışmanlık A.Ş.’de CEO olarak görevine başladı.

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor.

Alfa1 Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Yatırım Ve Yönetim Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa1 Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Yatırım Ve Yönetim Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Günlübeyaz, Ali Necati Günlübeyaz ve İzel Şarhon ortaklığında kuruldu. 

Sna Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Sna Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Aslı Sena Albayrak tarafından Bakırköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Rönesans Gayrimenkul kupon faizi yüzde 4.05!

Rönesans Gayrimenkul tarafından ihraç edilen TRSRSGY21818 ISIN kodlu 100 milyon TL nominal değerli tahvilin 21 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilecek kupon ödemesine ilişkin faiz oranı yüzde 4,05 olarak belirlendi.

Rönesans'tan Hilltown AVM'ye 250 milyon avroluk yatırım!

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş, Hilltown alışveriş merkezine 250 milyon avroluk yatırım yaptıklarını açıkladı. 27 Ekim Cuma günü kapılarını açacak AVM İstanbul Küçükyalı'da inşa edildi. 

Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

625 milyon 174 bin 183 TL yatırım bedeline sahip Rönesans Gayrimenkul İzmir projesi Ankara Caddesi üzerinde yükseliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

Rönesans Gayrimenkul'ün 100 milyonluk tahvilinin kupon faizi yüzde 3,54!

Rönesans Gayrimenkul 'ün ihraç ettiği TRSRSGY21818 ISIN kodlu 100 milyon TL nominal değerli tahvilin kupon ödemesine ilişkin faiz oranı yüzde 3,54 olarak belirlendi.

rönesans gayrimenkul yönetim kurulu başkanı Zafer Akcasu Haberi

rönesans gayrimenkul yönetim kurulu başkanı Zafer Akcasu

Zafer Akçasu kimdir?

Zafer Akçasu, 1991 yılında ODTÜ Matematik bölümünden mezun olmuştur. 1991-1993 yılları arasında T.C.Ziraat Bankası A.Ş.’de uzman olarak iş yaşamına başlamış, 1993-2006 yılları arasında Tekstilbank A.Ş.’de sırasıyla Pazarlama Uzmanı, Ümraniye Şube Müdürü, Yatırım Bankacılığı Bölüm Başkanlığı, Necatibey Şube Müdürü ve Ankara Şube Müdürü olarak görev yapmıştır. 


2006 yılında Rönesans Grubu’na katılan Zafer Akçasu, 2006-2012 arasında Kurumsal Hizmetler Grup Başkanlığı’nı yürütmüş olup halihazırda Rönesans Holding’in Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır. 


Rönesans Gayrimenkul

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (RGY), Rönesans Grubu'nun ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım şirketidir. Şirket, Grubun 18 yılı aşkın inşaat deneyimini 11 yıllık gayrimenkul deneyimi ile birleştirerek toplam kiralanabilir alan bazında Türkiye'nin ve Rusya'nın önde gelen ticari gayrimenkul oyuncularından biri haline gelmiştir. 


Rönesans Gayrimenkul'ün mevcut portföyünde, hali hazırda faaliyette olan 18 gayrimenkul,...