26 / 04 / 2024

Rönesans Sayfiye iletişim

Rönesans Sayfiye iletişim

Sayfiye Kartal fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 276 adet konuttan meydana gelen Rönesans Sayfiye Evleri 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor...

Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksitini görmeyin, duymayın, bilmeyin!

Rönesans Konut imzası ile hayata geçirilen Rönesans Sayfiye Evleri 3 blok halinde inşa ediliyor. Proje "Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksitini görmeyin, duymayın, bilmeyin" sloganıyla tanıtılıyor.

Rönesans Sayfiye iletişim!

Rönesans Sayfiye iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 76 75 olarak belirlendi. Teslimlerinin 2015 yılının Ağustos ayında yapılması planlanan Rönesans Sayfiye projesi 276 adet konuttan meydana geliyor...

Rönenans Sayfiye nerede?

Rönenans Sayfiye nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Rönesans Sayfiye Kartal projesi 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor...

Sayfiye'de herkese uygun ödeme şartları!

Esnek ödeme planlarıyla dikkat çeken proje kısa sürede başarılı bir satış grafiği yakaladı. Orman manzaralı “Sayfiye” her keseye uygun ödeme şartlarıyla cezbediyor.Sayfiye'de herkese uygun ödeme şartları bulunuyor.

Rönesans Sayfiye iletişim bilgileri

Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma imkanı sağlanan Rönesans Sayfiye iletişim bilgileri dahilinde projenin satış ofisi telefon numarası şöyle: 444 76 75. Projede fiyatlar 256 bin 500 TL'den başlıyor...

Ev sahibi olmak isteyenlere Sayfiye'den büyük fırsat!

Rönesans Konut’un İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”de bugüne kadar görülmemiş fırsatlar başlıyor. Ev sahibi olmak isteyenlere hesaplarına uygun özel fırsatlar sunulan Sayfiye’de, 4 farklı ödeme seçeneği müşterilere sunuluyor.

Ev sahibi olmak isteyenlere Rönesans Sayfiye'den büyük fırsat!

Rönesans Konut’un İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”de bugüne kadar görülmemiş fırsatlar başlıyor. Ev sahibi olmak isteyenlere hesaplarına uygun özel fırsatlar sunulan Sayfiye’de, 4 farklı ödeme seçeneği müşterilere sunuluyor.

Ramazan ayında Sayfiye'den ev alanlar peşinatı 1 yıl sonra ödeyecek!

Ramazan ayında Sayfiye'den ev alanlar peşinatı 1 yıl sonra ödeyecek. Peşinat ödemesi haricinde kalan kısım içinse anlaşmalı bankalardan konut kredi kullanılabilecekler. Konut sahibi olacaklar gelecek ramazanda peşinatlarını ödemiş olacaklar.

Rönesans Sayfiye'de 257 bin liraya! 10 metrekare balkon keyfi!

Rönesans, Sayfiye projesi ile yeşil ve denizi bir arada sunuyor. 276 konutluk proje, 70 metrekarelik terasları ile dikkat çekiyor. Daire fiyatları 257 bin TL'den başlıyor

Rönesans Sayfiye'de 185 bin TL'ye, yüzde 5 peşinatla! Yüzde 50'si satıldı!

Rönesans Sayfiye projesinde yer alan dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunan projede 18 Nisan'da satışların başlamasıyla konutların yarısı satıldı....

Sayfiye projesinde fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor!

Rönesans Sayfiye projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlıyor.Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Rönesans Sayfiye'de metrekare birim fiyatı 3 bin TL! 1 ayda yüzde 50'si satıldı!

Rönesans Konut’un İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”de projenin lokasyon ve mimari özellikleri satışlara hız kazandırdı ve projenin yüzde 50’si bir ay gibi kısa bir sürede satıldı. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin TL'den başlıyor...

Rönesans Sayfiye projesinde yüzde 5 peşinatla! 185 bin TL'ye!

Rönesans Sayfiye projesinde yer alan dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Rönesans Sayfiye'de kapsamında yer alan konutlar için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor

Rönesans Sayfiye'den son lansman fırsatları!

Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projes olan Rönesans Sayfiye projesinde lansmana özel fiyat avantajı yarına kadar sürüyor. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlıyor.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Birevim, Görüntülü İletişim Sistemi ile ev sahibi yapıyor!

Birevim, koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde Görüntülü İletişim Sistemi'ne (GİS) geçiş yaptı. Gis ile, Birevim'in tasarruf sahipleri, evlerinin konforunda ev sahibi oluyor...

Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi!

Rönesans Konut tarafından hayata geçirilen Sayfiye Evleri şu anda teslim ediliyor. İşte Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi...

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Rönesans Gayrimenkul'ün PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırım şirketlerinden Rönesans Gayrimenkul Yatırım ile el sıkıştı.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Bursa Yıldırım Sanabel Evleri iletişim!

Daire alanlarının 130 metrekareden başladığı proje Sanabel İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bursa Yıldırım Sanabel Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0224 364 82 00 olarak belirlendi.

Rönesans Konut Sayfiye projesinde kredi faizlerini düşürdü!

Rönesans Konut Kartal Yakacık'ta hayata geçirdiği Sayfiye Projesi'nden faiz oranı aylık yüzde 0,89'a düşürüldü. 303 konutun bulunduğu projede fiyatlar 311 bin ile 765 bin lira arasında değişiyor.

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim!

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim için 0212 241 06 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İzmir'in Konak ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 konut ve 1 ofis bloğundan meydana geliyor.

Rönesans - Tekfen İzmir iletişim!

İçerisinde 140 bin metrekare büyüklüğünde alışveriş merkezinin bulunduğu proje toplam 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Rönesans - Tekfen İzmir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 241 06 03 olarak belirlendi.

Başarır İnşaat Fikirtepe Projesi iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselecek olan projede toplamda 700 adet daire bulunuyor. Başarır İnşaat Fikirtepe Projesi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0216 533 81 81 olarak belirlendi.

Optimum, Kozzy ve Piazza'nın PR ajansı Team İletişim oldu!

Rönesans Yönetim A.Ş.’nin bünyesinde bulunan alışveriş merkezlerinin iletişim çalışmalarını bundan böyle Team İletişim ve Danışmanlık yürütecek.

Rönesans Sayfiye iletişim Haberi

Rönesans Sayfiye iletişim

Rönesans Konut tarafından inşa edilen Sayfiye Kartal fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim.


3 blok halinde yükselen Rönesans Sayfiye projesi 276 adet konuttan meydana geliyor. Proje İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da yer alıyor.


14 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Rönesans Sayfiye Evleri 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


Rönesans Konut Sayfiye teslim tarihi 2015 yılının Aralık ayı olarak belirlendi. Rönesans Sayfiye Konutları'nda yüzde 5, yüzde 10 ve yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.


Sayfiye Kartal fiyat listesi!

1+1 daireler 256 bin 500 TL'den,

1,5+1 daireler 283 bin 500 TL'den,

2+1 daireler 408 bin TL'den,

2,5+1 daireler 570 bin 500 TL'den,

3+1 daireler 567 bin TL'den başlangıç...