25 / 04 / 2024

rönesans şehir hastaneleri

rönesans şehir hastaneleri

Rönesans İşletme Hizmetleri şirketi; Adana, Bursa, Elazığ, Yozgat ve İstanbul Başakşehir şehir hastanelerinin işletmesinin Danimarkalı ISS şirketine satılması ile ilgili açıklama yaptı. 

Rönesans Holding'ten şehir hastanelerine 2 milyar euro!

Rönesans Holding, Fransız ortağıyla birlikte şehir hastanelerine 2 milyar euro yatıracak. İzolatörler sayesinde hastalar depremi hissetmeyecek..

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi açıldı!

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi Ataşehir’de 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kurumsak ve  Günalp Sağlam tarafından açıldı.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Rönesans Holding'ten şehir hastaneleri açıklaması!

Rönesans İşletme Hizmetleri şirketi; Adana, Bursa, Elazığ, Yozgat ve İstanbul Başakşehir şehir hastanelerinin işletmesinin Danimarkalı ISS şirketine satılması ile ilgili açıklama yaptı. 

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in yollarını Rönesans Grup yapacak!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” ihalesini, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı yapan Rönesans Grup aldı. 

Şehir hastaneleri için 7.6 milyar kira ve hizmet bedeli ödendi!

Antalya Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Naci İşoğlu, şehir hastaneleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşoğlu, "Şehir hastaneleri kamu adını kullanarak küresel sermayeye yeni ve büyük bir kaynak aktarmanın aracı olarak kullanılmaktadır" dedi...

Rönesans Holding: Yatırım devi!

Rönesans Holding’i artık sadece inşaat üzerinden tanımlamak doğru değil. En doğru ifadeyle faaliyet alanı şehir hastanelerinden enerjiye ve gayrimenkule uzanan dev bir yatırım holdingi...

Şehir hastaneleri kamulaştırılmalı!

TTB ve İTO’nun düzenlediği ‘Şehir Hastaneleri: Yalanlar ve Gerçekler’ sempozyumunda söz alan uzmanlar, yaşlıların ve yoksulların bu hastanelere ulaşamadığını belirterek, “Şehir hastaneleri yapımından bugün itibariyle vazgeçilmeli, olanlar da kamulaştırılmalıdır” dedi...

Şehir Hastaneleri’nin yap-kirala-devret modelinin sözleşmeleri TBMM'de!

CHP Milletvekili Kamil Okyay Sındır Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan ve görüşmeleri komisyonda tamamlanan Torba Kanunda Şehir Hastaneleri’nin yap-kirala-devret modelinin sözleşmelerini göremediklerini ve bu sözleşmelerin karanlık bir kuyu olduğunu ifade etti.

RDIF ile Rönesans Holding eğitim ve araştırma hastaneleri kuracak!

Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak yaptığı açıklamada "Rönesans’ın Türkiye’de sağlık sektörü, medikal inşaat ve sağlık işletmelerinden elde ettiği tecrübeyi, bu projeyle birlikte Rusya’ya taşıyacağız." dedi.

Şehir hastaneleri ve maliyetlerine ilişkin 8 soru mecliste!

Şehir hastaneleri ve maliyetleri TBMM gündeminde konu oldu. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel konuya ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı...

Şehir hastaneleri hangi şehirlerde inşa ediliyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim vaatleri arasında yer alan şehir hastaneleri birçok ilde inşa edilmeye devam ediyor. Şehir hastaneleri hangi şehirlerde yapılıyor? Sizler için araştırıldı...

Şehir hastaneleri için kamu ve özel sektör el ele verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "14 yıllık hayalim" diye nitelendirdiği şehir hastaneleri, Türkiye'nin sağlık sektöründeki büyük değişiminin simgesi olarak yükselmeye devam ediyor.

rönesans şehir hastaneleri Haberi

rönesans şehir hastaneleri

Rönesans İşletme Hizmetleri şirketi; Adana, Bursa, Elazığ, Yozgat ve İstanbul Başakşehir şehir hastanelerinin işletmesinin Danimarkalı ISS şirketine satılması ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. 

Rönesans Holding tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Rönesans Sağlık Yatırım (RSY), ülkemizde erişilebilir kaliteli sağlık hizmetleri alt yapısını oluşturan Şehir Hastanelerinin hayata geçirilmesine öncülük etmiştir. Yatırımcı rolü ile, Yozgat, Adana, Elazığ, Bursa ve İstanbul Başakşehir Şehir Hastanelerini, yurt dışı finansörler vasıtasıyla yerli finansman kaynağı kullanmadan başarıyla tamamlamış ve ülkemize yüksek katma değerle kazandırmıştır. 

Şehir Hastanelerinde, Proje Sözleşmeleri kapsamında, yemek, güvenlik, çamaşır, bakım onarım gibi birçok hizmetin ifa sorumluluğu yatırımcı şirketlere verilmiştir.  Bu hizmetlerin sağlanması amacıyla 2015 yılında, Rönesans İşletme Hizmetleri (RIH) kurulmuştur. Rönesans İşletme Hizmetleri, yatırımcı şirketlerimiz tarafından, Yozgat, Adana, Elazığ ve Bursa Şehir Hastanelerinde Hizmet Sağlayıcı olarak...