28 / 03 / 2024

Rose Mary Samanoğlu

Rose Mary Samanoğlu

KÜLTÜR A.Ş, 4. yüzyıldan bugüne İstanbul'un tarihine damgasını vuran 100 binayı bir kitapta topladı. Kültür AŞ'den yapılan açıklamaya göre, "istanbul'un 100 Binası" kitabını, araştırmacı-yazar Rose Mary Samanoğlu hazırladı.

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Ali Ağaoğlu doktor kontrolünde!

Ağaoğlu Şirketler'in patronu Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde halkla ilişkiler koordinatörü Rose Kar ile birlikte kameralara yansıdı. Ağaoğlu'nun doktor kontrolünden çıktığı öğrenildi.

Tulip Rose Twin adres bilgileri!

Aksesuar İnşaat, Çavuşoğlu İnşaat ve Askar imzası ile inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Tulip Rose Twin adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.

Tulip Rose Twin Maltepe daire fiyatları!

Tulip Rose Twin Maltepe projesi Aksesuar İnşaat, Çavuşoğlu İnşaat ve Askar tarafından inşa ediliyor. Tulip Rose Twin Maltepe projesinde fiyatlar 750 bin liradan başlıyor...

Tulip Rose Twin Maltepe'de 750 bin TL'ye!

Tulip Rose Twin projesi Çavuşoğlu İnşaat, Aksesuar İnşaat ve Askar tarafından İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. 2 blok şeklinde tasarlanan projede toplam 110 daire bulunuyor.

İstanbul'un tarihine damga vuran 100 bina!

"İstanbul'un 100 Binası" adlı kitap, araştırmacı-yazar Rose Mary Samanoğlu tarafından yayıma hazırlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından çıkan tarihin sessiz tanıkları olan binalar hakkında çarpıcı bilgiler derlendi.

İstanbul’un 100 Binası kitabı yayınlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş, 4.yüzyıldan günümüze İstanbul’un tarihine damgasını vuran 100 binayı bir kitapta topladı. İstanbul’un 100 Binası isimli kitap, araştırmacı-yazar Rose Mary Samanoğlu tarafından yayıma hazırlandı.

İstanbul'un 100 binası kitabı yayınlandı!

KÜLTÜR A.Ş, 4. yüzyıldan bugüne İstanbul'un tarihine damgasını vuran 100 binayı bir kitapta topladı. Kültür AŞ'den yapılan açıklamaya göre, "istanbul'un 100 Binası" kitabını, araştırmacı-yazar Rose Mary Samanoğlu hazırladı.

Ağaoğlu My Rose Villaları'nda 1 milyon 300 bin dolara!

İnşaat alanı 12 bin 395 metrekare olan proje 32 dönüm arazi içinde konumlanıyor. Ağaoğlu My Rose Ville'da villaların net alanları 395 metrekare, brüt alanları ise 459 metrekare olarak belirlendi

Afyon Genelioğlu Evleri'nde 110 bin TL'ye 3+1!

Afyonkarahisar'da inşa edilen Genelioğlu Evleri'nde 3+1 konutların fiyatları 110 bin TL'den başlıyor…


İBB Beyoğlu'nda arsa satacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyoğlu'nda 96 bin TL'ye arsa satacak

Ağaoğlu My Towerland Skytowers'ta 250 bin TL'ye!

Ağaoğlu'nun yeni projesi My Towerland Skytowers'ta fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor! TOKİ iştiraki Emlak Konut ile hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçirilecek olan projenin toplam arsa alanı 285 bin metrekare

Ali Ağaoğlu: "Konutta zarar etmek mümkün değil"

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, "İnsanların konut alırken zarar etmesi mümkün değil en iyi yatırım aracıdır. Yeter ki doğru yerden doğru bir projeden ev alsınlar, konuta yatırım yapmak her zaman avantajlıdır" dedi

Rose Mary Samanoğlu Haberi

Rose Mary Samanoğlu

Eserde, 4. yüzyılda Roma döneminde inşa edilen Bozdoğan Kemeri, dünyanın ilk kulelerinden Galata Kulesi, Osmanlı Devleti'nin ilk sanayi kuruluşlarından Tophane-i Amire, 3. Selim tarafından Nizamı Cedid ordusu için yaptırılan Selimiye Kışlası, hafızalardan silinmeyen Hababam Sınıfı'nın çekildiği Adile Sultan Kasrı, istanbul'un ilk toplu konutları olan Tayyare Apartmanları, demir yolu ağlarının başlangıcı olan Haydarpaşa Garı gibi mimari yapılar yer...