29 / 03 / 2024

Royal Blue Yalova nerde

Royal Blue Yalova nerde

Royal Blue Yalova nerede sorusuna Yalova Devlet Hastanesi'ne yakın konumda yükseliyor yanıtını verebiliriz, 14 blok halinde yükselen Royal Blue Yalova projesi 544 konuttan meydana geliyor ...

Avrupa Office Ataşehir'in cephesine Guardian Glass imzası!

Sabri Paşayiğit Architects tasarımı Avrupa Office Ataşehir projesinin mimarisinde renkli cam kullanımını farklı bir boyuta taşınıyor. Guardian Glass yapının cephelerine Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 ve SunGuard® HP Royal Blue 41/29 kaplamalı cam ürünleri ile katkı sunuyor.

Apı Group’tan Royal Blue Montegero projesi!

Yurt dışında birçok proje üreten Apı Group, son projesi Royal Blue Montegero'u basına tanıttı. Karadağ’da yükselen projede ev fiyatları 46 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Royal Group konut projeleriyle değerleniyor!

Royal Group rotasına hayallerin yön verdiği projelerle devam ediyor. Firma, Sky Blue İstanbul, Royal Marin Business Center ve Royal Garden Kartal projeleriyle İstanbul'a değer katıyor.

Royal Group başarısını zirveye çıkartıyor!

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile adından son yıllarda sıklıkla söz ettiren Royal Group, Sky Blue projesi ile yakaladığı başarıyı Royal Garden Kartal Residence Projesi ile zirveye çıkardı.

Royal Blue Yalova'da yaşam başlıyor!

UBG İnşaat tarafından Yalova Devlet Hastanesinin önünde yapımına başlanan "Royal Blue Yalova" projesinde artık son rötuşlar yapılıyor.

Royal Group kentsel dönüşüm çalışmalarına devam ediyor!

Royal Group da kentsel dönüşümde Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri yapan Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor.

Royal Group da kentsel dönüşümde!

Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri yapan Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor. Proje 24 ayda tamamlanacak.

Royal Grup Kartal'da dönüşüme başlıyor!

Royal Group, Kartal'da yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Daha önce bölgede Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'ı hayata geçiren şirket, yeni projesi için hak sahipleriyle anlaştı.

Royal Group Kartal'da kentsel dönüşüme başlıyor!

Royal Group, Kartal'da yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Daha önce bölgede Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'ı hayata geçiren şirket, yeni projesi için hak sahipleriyle anlaştı.

Royal Group Kartal'da yeni kentsel dönüşüm projesine başlıyor!

Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence’dan sonra yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Bu konuda hak sahipleriyle anlaşan kuruluş, binaların yıkımına başladı.

Kartal Sky Blue'da 350 bin TL'ye 1+1!

Royal Group tarafından hayata geçirilen Sky Blue projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede toplam 87 adet daire bulunuyor.

Sky Blue İstanbul'da peşin ödemelerde yüzde 6 indirim!

Toplamda 87 adet dairenin satışa sunulduğu projede Royal Grup imzası bulunuyor. Sky Blue İstanbul projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar daire seçenekleri yer alıyor.

Sky Blue İstanbul'da peşin ödemelerde yüzde 6 indirim fırsatı!

Royal Group tarafından hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. İstanbul Kartal'da yükselen Sky Blue İstanbul'da toplamda 87 adet daire bulunuyor.

Royal Blue Yalova nerde Haberi

Royal Blue Yalova nerde


Yalova 'da UBG İnşaat imzası ile 53 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Royal Blue Yalova 14 blok halinde yükseliyor.


Royal Blue Yalova nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Royal Blue Yalova nerede sorusunun yanıtına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 2 salon konut alternatfiflerinin yer aldığı Royal Blue Yalova 'da 544 konut bulunuyor.


Royal Blue Yalova fiyat listesi:

1+1 daireler 210 bin liradan;

2+1 daireler 280 bin liradan;

3+1 daireler 390 bin liradan;

4+2 daireler 475 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Royal Blue Yalova 'da yer alan 4+1 ve 5+2 yalı evleri henüz satışa çıkmadı.


Teslimleri Haziran 2015 'te gerçekleştirilecek olan...