29 / 03 / 2024

Royal İstanbul teslimleri ne zaman

Royal İstanbul teslimleri ne zaman

Dairelerin 1+0'dan 2+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği Royal İstanbul Residence İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de inşa edilecek. Peki Royal İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Babacan Yapı Royal İstanbul örnek daire!

Yaklaşık 3 bin ünitenin yer alacağı Royal İstanbul Büyükçekmece Sefaköy'de yükselecek. Proje otel, ticaret alanları, home ofis ve konutlardan oluşacak. İşte Babacan Yapı Royal İstanbul örnek daire görseli...

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Lens Yapı imzasını taşıyan proje Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de!

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de gerçekleştirilecek. "Modern dokunuşlarla tarihin içinde yaşayın" sloganı ile tanıtılan projede satışlar önümüzdeki haftalarda başlayacak. 

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Lens Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri!

Misal İstanbul Konutları Süleyman Ekşi İnşaat tarafından 13 blok olarak planlandı. Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri ne zaman?

Babacan Port Royal teslimleri ne zaman?

Babacan Yapı imzası taşıyan Babacan Port Royal Evleri'nde konut ve ticari birimlere yer veriliyor. Babacan Port Royal teslimleri ne zaman?

Royal Garden Yakacık daire teslimleri!

Royal Garden Yakacık projesi İstanbul Kartal Yakacık'ta Royal Group tarafından hayata geçirildi. Royal Garden Yakacık daire teslimleri ne zaman?

Babacan Port Royal satılık ev fiyatları!

İstanbul Sefaköy'de Babacan Yapı imzasıyla yükselen Babacan Port Royal projesinde dairelerin teslimleri 2019 yılında yapılacak. Babacan Port Royal satılık ev fiyatları 263 bin 124 TL'den başlıyor...

Babacan Port Royal daire teslimleri!

Konutlarla beraber ticari alanlara da yer verilen Babacan Port Royal projesinde Babacan Yapı imzası bulunuyor. Proje 16 bin 527 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Port Royal Babacan teslimleri ne zaman?

Babacan port Royal projesi İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirildi. Konut fiyatları 249 bin TL'den başlayan projede 50 ay sıfır faiz avantajı bulunuyor...

Royal İstanbul Gayrimenkul Yapı Geliştime Anonim Şirketi kuruldu!

Royal İstanbul Gayrimenkul Yapı Geliştime Anonim Şirketi, Halil Yardımci Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Nabil Rouis ile Adel Gannoun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 12 Nisan'da Zeytinburnu'nda kuruldu.

Kavaklı Vira İstanbul teslimleri!

Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazanın bulunduğu proje Kavaklı sahiline ve Megakent'e yakın yerde bulunuyor. Kavaklı Vira İstanbul teslimleri 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Peki Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Kağıthane Beyazhane İstanbul teslimleri!

Toplam 1.380 metrekare arsa üzerinde yükselen Beyazhane İstanbul projesi Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kağıthane Beyazhane İstanbul teslimleri 2017 yılında yılında yapılması planlanıyor.

Royal İstanbul teslimleri ne zaman Haberi

Royal İstanbul teslimleri ne zaman

Royal İstanbul ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. Babacan Yapı tarafından hayata geçirilen projenin apart otel bloklarından birinin ilk 6 katı yabancılar için satışa sunuldu. 


İstanbul'un Küçükçekme ilçesine bağlı Sefaköy bölgesinde yükselen Royal İstanbul Konutları'nın satıştaki daire fiyatları 149 bin dolardan başlıyor. 


Küçükçekmece Royal İstanbul'da daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede 3 bine yakın ünite yer alacak. 



Royal İstanbul ne zaman teslim?

İçerisinde konut, otel, home ofis ve ticaret alanlarının bulunduğu Royal İstanbul'da yaklaşık 1.000 adet daire olacak. Projede teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. 


Royal İstanbul Sefaköy satış ofisi 

Satış ofisi telefon: 0212 876 18 08

Web: http://babacanyapi.com/

Özge...