18 / 04 / 2024

Royal Marin kartal

Royal Marin kartal

Keşfetme merakıyla başlayan bir yolculuk, yeni nesil mimari anlayış ve sınırların dışında bir tasarım… Royal Group, tüm bu özellikleri tek bir projede birleştiriyor ve kalıplara ve alışılmış düzene meydan okuyor. Royal Group, Royal Marin Business Center ile iş dünyasının dümenini Kartal’a kırıyor.

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Royal Vısıon Emlak İnşaat Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vısıon Emlak İnşaat Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kartal'da Pegah Pırhadı tarafından kuruldu.

Royal Garden Yakacık'ta 700 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta konumlanan Royal Garden'da 2+1 daireler 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede, 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks konutlar da yer alıyor. 

La Marin Kartal'da son 3+1!

La Marin Kartal'da yer alan son 3+1 daire satışa çıktı. İşte La Marin Kartal detayları...

La Marin Kartal ödeme kampanyası 2018!

La Marin Kartal ödeme kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Adalar manzarasına hakim projede satış süreci devam ediyor.

Royal İnovasyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal İnovasyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Çam tarafından kuruldu. 

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim edilecek!

Kartal'da inşa edilen Royal Garden projesinde teslimler önümüzdeki Nisan ayında yapılacak. Projede satışlar devam ediyor...

Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan'da!

Royal Group imzasını taşıyan Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan ayında yapılacak. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen projede satışların yüzde 80'i tamamlandı. 

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim!

Royal Group imzası ile hayata geçirilen Royal Garden Kartal projesi Nisan ayında teslim edilecek...

Royal Garden Kartal’da yaşam başlıyor!

Royal Garden Kartal'da anahtar teslim tarihi Nisan 2018 olarak belirlendi. Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli; "Bir projemizi daha teslim etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi...

La Marin satılık ev fiyatları!

La Marin satılık ev fiyatları 567 bin TL'den başlıyor. Proje Anadolu Yakası Kartal'da Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat tarafından inşa ediliyor...

La Marin Kartal daire fiyatları ne kadar?

Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat tarafından inşa edilen La Marin Kartal Evleri 24 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki La Marin Kartal daire fiyatları ne kadar?

La Marin Kartal proje fiyatları 2017!

La Marin Kartal proje fiyatları 2017 kapsamında 567 bin TL'den başlıyor. Proje Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Royal Marin kartal Haberi

Royal Marin kartal

İmza attığı projelerle Kartal’da özel bir konuma sahip olan ve kalıpların dışında çizgisiyle fark yaratan Royal Group, yepyeni bir konseptle iş dünyasına yeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor. Bembeyaz lüks bir yatı andıran mimari çizgisi ve ayrıcalıklı özellikleriyle Royal Marin Business Center ile iş dünyasının rotasını Kartal’a çeviriyor.


‘Üstün standart ve yüksek gusto’ anlayışıyla diğer business center projelerinden ayrılan Royal Marin Business Center, son teknolojiyle donatılmış iç tasarımıyla da dinamik bir merkez haline dönüşüyor.

Üstün teknolojik özelliklerle modern çağın yeni merkezi!

Modern mimari çizgisine eşlik eden yenilikçi özellikleriyle iş yaşamının dümenini Kartal’a çeviren Royal Marin Business Center, yapılara prestij katan detaylarıyla da iş dünyasının yeni buluşma noktası haline geliyor.

Modern mimarinin önemli temsilcilerinden olan Royal Group, çağın tüm ihtiyaçlarına cevap veren teknolojik özellikleriyle değişen...