19 / 04 / 2024

rus işadamı akkoza

rus işadamı akkoza

Garanti Koza İnşaat ile Akmerkez'in ortakları Akkök ve Corio, Esenyurt'taki Akkoza projesinde Akmerkez'in ikizi Akcenter'ı hayata geçiriyor. Projenin 2011'de tamamlanması planlanıyor.

Hindistanlı iş adamı gökdelenin tepesine malikane yaptı ama oturamadı!

Hindistan'da 33 katlı lüks bir gökdelenin üzerine 20 milyon dolarlık bir malikane yaptıran iş adamı Vijay Mallya asla bu evde oturamayabilir. Peki neden? 

Son dakika: Gayrimenkul devininin kurucusu polis gözetimine alındı! Milyarder işadamı lokasyonunu terk edemeyecek

Gayrimenkul devinin kurucusu Vergrande'nin kurucusu milyarder Hui Ka Yan son dakika gelen habere göre polis gözetimine alındı. Milyarder işadamı bulunduğu lokasyonunu terk edemeyecek. İşte detaylar...

Ünlü iş adamı 60 bin TL'ye oturan kiracısını hava parası vererek çıkardı! Evinin yeni kira bedeli ise dudak uçuklattı

Ünlü işadamı Fırat Yiğit, İstanbul'un Bebek semtinde 60 bin liraya oturan kiracısını çıkarmak için 2 milyon TL hava parası vermeyi teklif etti. Kiracı ise kabul etti. İşadamı, aynı evi tekrar kiraya verecek. Evin yeni kiralık bedeli ise görenlerin dudağını uçuklattı...

Kamuyu dolandıran çeteye Demir Yumruk operasyonu: İş adamı Erol Evcil gözaltına alındı

Demir çelik sektöründe paravan şirketler üzerinden sahte faturalarla kamuyu zarara uğratan firmalara yönelik 29 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 300'e yükseldi. Gözaltına alınan isimler arasında iş adamı Erol Evcil de bulunuyor.

Rus iş insanı Roman Abramovich AB'ye yaptırım davası açtı

Rusya Ukrayna savaşı yüzünden AB'nin yaptırım listesine alınan Rus iş insanı Roman Abramovich, hakkındaki yaptırımların kaldırılması için dava açtı. Abramovich, 19 yıldır sahibi olduğu Chelsea'yi yaptırımlar yüzünden satma kararı almıştı.

Hayırsever iş adamı mezun olduğu okulun yerine yenisini yapacak!

Hayırsever iş adamı Mehmet Cansız, doğup büyüdüğü ilçede mezun olduğu okulun yerine yenisini inşa ettirecek.

Ünlü işadamı Ali Gürsoy'a haciz şoku!

Melis Çiftçi, ünlü işadamı Ali Gürsoy hakkında haciz işlemi başlattı. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, bu kadarına da 'pes' dedirtti.

Süleyman Başbuğ en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı!

Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretmeye devam ediyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı.

Prens Harry ile Meghan Markle çiftinin Montecito'daki evindeki büyük tehlike!

Prens Harry ile Meghan Markle çiftinin Montecito'da satın aldıkları yeni malikanenin bir önceki sahibi Rus işadamı Sergey Grishin'in eski eşi olduğu öğrenildi ve çifti "Çevrenizde öyle birinin bulunması çok tehlikeli" diye uyardı.

Aras Ağalarov: Rusya inşaat sektörüyle kalkınıyor!

Azerbaycan asıllı ünlü Rus işadamı Aras Ağalarov, inşaat sektörünün ülke ekonomisinin kalkınmasında önemli bir paya sahip olduğunu söyledi.

İş adamı Can Atay'dan eşinin şiddet iddialarına cevap: İftira atıyor, ben de ondan şikayetçi oldum!

Polen Atay’ın kendisine şiddet uyguladığı ve en son olayda kendisini ölüme terk ettiğini ileri sürerek şikâyetçi olduğu iş adamı Can Atay, “İddialar tamamen asılsızdır. Biz de onun hakkında iftira suçundan şikâyetçi olduk” diye konuştu. 

Roman Abramoviç, İsrail'in en pahalı villasını satın aldı!

Rus iş adamı Roman Abramoviç'in İsrail'deki en pahalı villayı 64.5 milyon dolar bedelle satın aldı...

Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri, The Ritz'i 800 milyon Sterlin'e satın aldı!

Ünlü İngiliz milyarder Barclay kardeşlerin, Londra'nın ünlü oteli The Ritz'i Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri'ye 800 milyon Sterlin'e sattığı öğrenildi...

rus işadamı akkoza Haberi

rus işadamı akkoza

Garanti Koza, uzun zamandır üzerinde çalıştığı Akkoza projesini devreye soktu. Bahçeşehir Esenyurt'ta 5 bin konut, dev alışveriş merkezi, ultra lüx residence blokları ve sosyal donatıların yer alacağı proje, Akmerkez'in ortakları Akkök ve Hollandalı Gayrimenkul devi Corio işbirliği ile gerçekleştiriliyor. Projenin en ilgi çekici tarafı ise 1993 yılında Etiler'de hizmete giren ve Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi seçilen Akmerkez'in ikizinin yapılacak olması. Etiler Akmerkez'e göre sosyal donatıların daha da zenginleştirildiği Akcenter projesinde Akmerkez'de bulunmayan Clup House adı altında bir bölüm planlanıyor. Akcenter'ın inşaatını Akkök ve Corio gerçekleştirecek.


2011'DE TESLİM EDİLECEK


Projede, alışveriş merkezindeki işyerlerinin konsepti üzerindeki teknik çalışmalar devam ediyor. Merkezde, hem mağazalar hem lüks residence blokları da yer...