26 / 04 / 2024

rusya moskova buz pateni alanı

rusya moskova buz pateni alanı

Rusya'nın başkenti Moskova'da dünyanın en büyük yapay buz pateni alanı açıldı. Moskova'daki VDNH Parkı'nda yer alan ve toplamda 20 bin 500 metrekare alana kurulu olan pistin büyük ilgi görmesi bekleniyor

Moskova'nın en pahalı dairesi görenleri hayrete düşürdü! Kirası 14 milyon ruble!

Rusya Moskova'da Şubat ayı itibarıyla en pahalı dairenin kirası 14 milyon ruble olarak açıklandı. İşte Moskova'daki en pahalı 3 kiralık daire...

Rusya'da ticari emlak kiralarının en yüksek olduğu caddeler! 

Rusya’da bu defa Moskova ve St.Petersburg dışındaki önde gelen kentlerde ticari emlak kiralarının en yüksek olduğu caddeler belirlendi. İşte o caddeler...

İnşaatın başkenti Moskova oldu: Yılda 13 miyar dolarlık kazanç!

Rusya'da inşaatçıların elde etmiş olduğu her 10 ruble kazancın 6'sı Moskova'da. Goroda Rossii forumu, başkentteki inşaatçıların 2022 yılında 1 trilyon 147 milyar ruble (13 milyar dolar) vergi öncesi gelir elde ettiğini duyurdu.

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

Rusya'nın en büyük borsasında Türk Lirası'na olan talep 17 kat arttı!

Rusya’nın en büyük borsası olan Moskova Borsası’nda Türk Lirası’na ilişkin talebin 2022 yılında geçen yıla kıyasla 17 kat arttığı açıklandı.

Rusya savaşta başarılı olan askerlere Moskova ve Kırım'da ücretsiz arsa verecek! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşa katılarak üstün liyakat ödülü alan ve gazi olan askerlere Moskova bölgesi, Kırım ve Sivastopol'de ücretsiz arsa verilmesine ilişkin tavsiye kararını imzaladı. İşte ayrıntılar..

Rusya tavan fiyat düzenlemesine takılmadan petrol ihraç edebilir!

G7 ülkeleri, Rusya’ya karşı yaptırımlarına devam ediyor ve Rus petrolünün fiyatını sınırlayacak tavan fiyat düzenlemesine yakında geçmeyi planlıyor. Ancak ABD'li kaynaklar, Moskova'nın tavan fiyat politikasına takılmadan petrol satabileceğini belirtti.

Moskova Bankası’ndan, dolarla işlem yapanlara sert müdahale. Rusya dolara bağlı olmayacak!

Moskova Borsası hafta başında yaptığı açıklamada, Rusya'nın kendisine yaptırım uygulayan ülkelerin para birimlerine olan bağımlılığını kesmeye çalıştığı söyledi. Bunun için borsa işlemlerini garanti altında tutmak için doların teminat olarak kullanılmasını yasaklayacağını söyledi. İşte detaylar..

Benzin ve motorin fiyatlarında piyasaları buz kestiren tahmin! Yükseleceği rakamı söyleyip hayrete düşürdüler

Dünyaca ünlü yatırım bankası JP Morgan'dan benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili dünyayı buz kestiren bir tahmin geldi. Banka, Avrupa Birliği`nin Rusya`dan petrol ithalatını hızla azaltması durumunda petrol varil fiyatının 185 doları görebileceğini açıkladı.

Renault'dan şok eden Rusya kararı: Üretime devam!

Fransız otomotiv devlerinden olan Renault, Rusya'ya yaptığı otomobil ihracatını durdurmuştu ve Rusya'dan sonra Moskova'daki fabrikasında da üretimi durduracağını açıklamıştı. Ancak Renault, tekrardan üretime başlayacağını duyurdu. Ayrıntılar haberimizde...

Moskova'da konut fiyatları yüzde 30 düşebilir!

Rusya'da Merkez Bankası'nın faiz kararını yükseltmesinin ardından konut fiyatlarına rağbet yaşanmıştı. Uzmanlar Rusya Moskova'da konut fiyatlarının düşüşe geçeceğini öngörüyor.

Rusya'dan yeni kripto hamlesi: Şartlı izin verilecek!

Moskova, kripto para birimlerini yasaklamayı onaylamadı ve bunun yerine onları Rusya'nın finansal sistemine entegre etmek amacıyla çalışma planını açıkladı. 

Rusya'da konut fiyatları artacak mı?

Rusya'da taşra şehirlerinin ev fiyat artışında Moskova'yı solladığı belirlendi. Peki Rusya'da ev fiyatları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

rusya moskova buz pateni alanı Haberi

rusya moskova buz pateni alanı

Rusya'nın başkenti Moskova'da dünyanın en büyük yapay buz pateni alanı açıldı. Moskova'daki VDNH Parkı'nda yer alan ve toplamda 20 bin 500 metrekare alana kurulu olan pistin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Dünyada kış turizmi denilince ilk akla gelen ülkelerden biri olan Rusya'da 28 Kasım'da faaliyete giren buz pistinin açılış töreninde konuşma yapan Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin, alanın boyut ve teknik donanımı itibarıyla çok özel olduğunu belirtti. Pistin yapımında Rusya'da üretilen enerji verimi çok yüksek ve tasarruflu teknolojilerin kullanıldığını belirten Sobyanin, buza iletkenlikte kullanılabilecek 100 bin diyot monte edildiğini ve bunun değişik uygulamalara olanak sağlayacağını da ifade etti. Özel ışıklandırmalarla süslenen buz alanı Âşıklar Bulvarı, Sonsuzluk Bulvarı, Büyük Çember adı verilen bölümlerden, çocuklar ve ve hokey tutkunları için özel pistlerden...