29 / 03 / 2024

rusyada proje yapan türk inşaat firmaları

rusyada proje yapan türk inşaat firmaları

Türkiye ve Rusya arasındaki normalleşme sürecinde en hızlı gaza basan sektör inşaat oldu. Türk inşaat şirketleri, Rusya'daki eski iş ortaklarıyla irtibata geçti, ihale yasağı resmi olarak kalkmamasına rağmen ihalelere davet almaya başladı.

Türk müteahhitler yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendi!

“Yurt Dışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı”nda önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türk müteahhitlerin Cumhuriyetin 100. yılında yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendiğini söyledi.

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Eyüpsultan'a 637 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan'da 637 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Aralık'ta yapılacak.

TULİP projesi kapsamında portatif ağıllar ve ahırlar hibe ediliyor! İşte proje detayları!

TULIP Projesi hayvancılık yetiştiriciliği yapan kimseleri ilgilendiren bir haberle öne çıktı. Söz konusu olan proje kapsamında düzenlenecek olan Küçükbaş Portatif Çadır Ağıl Projesi hakkında bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilecek.

TOKİ'den İstanbul'a tam 577 konutluk bir yeni proje daha geliyor! 

Türkiye'nin dört bir yanında inşa ettiği konut projeleriyle dar gelirlileri vatandaşları ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla'da da 577 konutluk yeni proje inşa edecek.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika çılgın proje açıklaması! 

İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü'nde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul uyarısını yineledi.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda 651 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Düzce Merkez'e 63 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası'nda 651 konutluk yeni proje hayata geçirecek.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Köprübaşı'nda 78 konutluk yeni proje inşa edecek.

Nef Nakkaştepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi yapan Nef, Nakkaştepe projesi için düğmeye bastı. Proje Üsküdar Kuzguncuk'ta hayata geçiriliyor.

Türk müteahhitlere Gine'ye yatırım yapın çağrısı!

Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur yaptığı açıklamada "Müteahhitlerimiz Gine'de bugüne kadar 152,6 milyon dolar değerinde 10 proje yapmış. 127 ülkede 404 milyar dolar değerinde proje yapan Türk müteahhitler için Gine'deki rakamlar son derece yetersiz" diye konuştu.

360 Proje Pazarlama 2020’de 3,5 milyar TL’lik gayrimenkulü yönetecek

Konut sektörünün tüm gerekli ihtiyaçlarını tek çatı altında toplayan 360 Proje Pazarlama 2020 yılına 1 milyar TL’lik portföy ile başladı. Profesyonel satış ofisi yönetimi yapan şirket, portföy hacmini yıl sonunda 3,5 milyar TL’ye çıkartmayı amaçlıyor.

Türk müteahhitlerinden 350 milyar dolarlık proje hedefi!

Son 10 yılda dünyada 250 milyar dolarlık iş yapan Türk müteahhitler, 2030 yılına kadar 350 milyar dolarlık proje hedefliyor.

rusyada proje yapan türk inşaat firmaları Haberi

rusyada proje yapan türk inşaat firmaları

Türkiye ve Rusya arasındaki normalleşme süreci hızlı başladı. İki ülke arasındaki iyileşme sürecinde en hızlı gaza basan sektör inşaat oldu. Türk inşaat şirketleri, Rusya'daki eski iş ortaklarıyla irtibata geçti, ihale yasağı resmi olarak kalkmamasına rağmen Türk firmaları yerel yönetimler üzerinden ihalelere davet almaya başladı. İlişkilerin normalleşmesinin hemen ardından ilk gün 15 ihale için Türk firmalarının da hazırlanmasına onay verildi. 



St. Petersburg'da 300 km'lik bir yol inşa projesi, Novosibirsk'teki gübre fabrikası ve Moskova yakınlarındaki demir-çelik fabrikasının inşası için çıkılacak ihalelerde Türk firmaları da yer alacak. Bugüne kadar Rusya'da 65 milyar dolarlık projeleri bulunan firmalar, şu anda imza aşamasında olan 2 milyar dolarlık projeleri biran önce üstlenme amacında. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir de bir yıldan beri müteahhitlerin Rusya'da...