18 / 04 / 2024

Şaadet Temel fikirtepe

Şaadet Temel fikirtepe

Bölgede kentsel dönüşüme ilk başlayan firma olarak isim yaptıklarını belirten Anka Yapı 'nın patronu Şaadet Temel, her projede kalite ve hızlılığı ön plana aldıklarını dile getirdi...

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi açıldı!

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi bugün Kadıköy'de 212 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Kamil Atay tarafından açıldı.

Fikirtepe’de 13 yapı adasının temeli atıldı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni gerçekleşti. Törende konuşan Başbakan Binali Yıldırım, ''Türkiye'nin her köşesinde konut projeleri hayata geçirmeye başladık'' dedi.

Fikirtepe’de 13 yapı adasının temeli bugün atılıyor!

Başbakan Yıldırım, bugün Fikirtepe’de 13 adet yapı adasında temel atma, 2 yapı adasında ise yıkım işlemini başlatacak. İleri teknoloji ürünü çipli betonun kullanılacağı projelerle 9 bin 189 konut, 571 işyeri, 509 ofis hayata geçecek.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm sorunu çözülüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 5 Şubat 2017 Pazar günü temel atma töreninin gerçekleşeceğini söyledi.

Fikirtepe plan notları askıdan iniyor!

Kadıköy-Fikirtepe ve çevresine ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planında yapılan son değişiklikle oluşan son haliyle 26 Kasım 2015 tarihinde askıya çıkmasına rağmen vatandaşların en temel beklentilerine temel oluşturan şikayetlerinden vazgeçmediği görül

Anka Yapı Fikirtepe projesinde eylem!

Dün bir grup temsilci ve vatandaşın katılımıyla Anka Yapı'nın Fikirtepe'deki satış ofisi önünde eylem yapıldı. Vatandaşlar Şaadet Temel ile görüşme talebinde bulundu.

Ekşiler Anka İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşiler Anka İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, 16 Mart 2015'te Şaadet Temel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Fikirtepe kentsel dönüşümünde ilk temel atıldı!

Yaklaşık 5 yıldır çalışmaların sürdüğü bölgede ilk temel Teknik Yapı tarafından Concord İstanbul projesinin ilk etabı için atıldı. 617 rezidans daire ve 5 ticari üniteden oluşacak ilk etabın yüzde 76’sının satışı gerçekleşti...

Fikirtepe Concord İstanbul ilk etabı başladı!

İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm alanı Fikirtepe'de 5 yıl sonra kentsel dönüşüm başladı. Bölgede temel atan ilk firma Teknik Yapı oldu. Şirket, Concord İstanbul adlı projesinin ilk etabını başlattı.

Şaadet Temel: 5 yılda yepyeni bir Fikirtepe göreceğiz!

Fikirtepe'de sözleşme imzalamayanlara kamulaştırma yapılacağını söyleyen Şaadet Temel, '5 yılda yepyeni bir Fikirtepe göreceğiz' dedi.Temel, Fikirtepe'de 4 yıldır çözüme kavuşturulamayan kentsel dönüşüm projesi için son viraja girildiğini söyledi

Şaadet Temel: 5 yılda yepyeni bir Fikirtepe göreceğiz!

Fikirtepe'de inşaat faaliyetlerini sürdüren Anka Group Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, Fikirtepe'de genel anlamıyla sona yaklaşıldığını söyledi. Temel "5 yılda yepyeni bir Fikirtepe göreceğiz" dedi.

Evim Kadıköy'de teslimler 20 ay sonra yapılacak!

Anka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, Fikirtepe'de başladıkları Evim Kadıköy projesinin ilk adasında daire teslimlerinin 20 ay sonra başlayacağını söyledi. Evim Kadıköy'de fiyatlar 297 bin liradan başlıyor.

Fikirtepe Evim Kadıköy'de son durum!

İstanbul’da devam eden kentsel dönüşümün pilot bölgesi olan Fikirtepe’de çalışmalarına devam eden ANKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, Anadolu Yakası'nda yer alan Kadıköy Fikirtepe'yi değerlendirdi.

Şaadet Temel fikirtepe Haberi

Şaadet Temel fikirtepe


Afet Yasası kapsamına alınmadan İstanbul Büyükşehir ve Kadıköy Belediyesi'nin pilot bölge olarak Fikirtepe'de başlattıkları kentsel dönüşümde kat malikleriyle yüzde 100 anlaşan ilk firma olarak öne çıkan Anka Yapı, yasa ile birlikte hafriyat izni alan ilk firma oldu. 


Sözcü'nün sorularını cevaplandıran Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, "30 Mayıs 2013 itibariyle Afet Yasası kapsamına alman Fikirtepe'de yapacağımız projemiz için 25 Eylül'de yenileyerek bakanlığa evraklarımızı verdik. Hafriyat çalışmaları 14 Kasım itibariyle başladı. Fikirtepe'de ilk hafriyata başlayan biziz" dedi. 


Kaybımız yok "İlk bitiren ve en iyi bitiren firma olma" vizyonuyla faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Temel, "Fikirtepe'de kentsel dönüşüme ilk başlayan, ilk sözleşmeleri tamamlayan, ilk kiralarını ödeyen, ilk taşıyan, ilk yıkım ruhsatını alan ve ilk tek tapuyu çıkaran firmayız. Vizyonumuza taviz vermeden devam ediyoruz" diye...