19 / 04 / 2024

sabancı uzay evi nerede

sabancı uzay evi nerede

Sabancı Vakfı tarafından yaptırılan “Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sabancı Uzay Evi”, 100 binden fazla ziyaretçiyi “uzaya” taşıdı. Türkiye’nin en büyük uzay evi olan Sabancı Uzay Evi’nin uzaya seyahat deneyimi büyük ilgi gördü....

Bu evi alana Lamborghini ile uzay seyahati hediye!

New York'ta bin metrekarelik daire 85 milyon dolara satışa çıkarıldı. Daireyi alana Lamborghini Aventador spor araba ile Virgin Galatactic'in uzay seyahatinde seyahat hakkını hediye ediliyor.

Hacı Sabancı İbiza’dan ev aldı!

İşadamı Hacı Sabancı sık sık tatile çıktığı İbiza’dan lüks bir malikane aldı. Sabancı yeni evi için 9 milyon 500 bin Euro ödedi.

İşte Arzu Sabancı'nın merak edilen evi!

Arzu Sabancı: Tarzım zamanla, yaşadıklarımla gelişti. Çok başarılı bir iş kadını olduğunu hepimiz biliyoruz. Elle dergisi, Hayat Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sabancı’nın İstanbul’daki evine konuk olup stilini konuştu.

Suzan Sabancı Dinçer New York'tan 45 milyon dolara ev aldı!

Akbank'ın Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, New York'un 57'inci caddesinden 45 milyon dolara ev aldı. Evi ailesiyle ile oturmak için satın alan Suzan Sabancı Dinçer, dekorasyona başladı.

Şişli'de Atatürk Evi'nin restorasyonu için imza kampanyası başladı!

Şişli’de Halaskargazi Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Evi’nin restorasyon çalışmaları uzayınca Şişli Belediyesi tarafından restorasyonun bitirilmesi için imza kampanyası başlatıldı.

Ataşehir Uzay Evi inşaat çalışmaları 2016'da başlayacak!

Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde inşa edilecek Ataşehir Uzay Evi'nde inşaat çalışmalarının 2016 yılında başlaması hedefleniyor. Söz konusu uzay evinin bölgedeki öğrencilerin eğitimine yardımcı olması planlanıyor.

Ali Kuşçu Uzay Evi açıldı!

Eyüp Belediyesi, büyük bir projeyi daha hayata geçirdi. Ali Kuşçu Uzay Evi Alibeyköy Osmanlı Parkı Yeşil Bina'da açıldı. Uzay Evi 'nde geleceğin astronotlarının yetiştirilmesi planlanıyor.

Eyüp Ali Kuşçu Uzay Evi açıldı!

Eyüp Belediyesi, büyük bir projeyi daha hayata geçirdi. Ali Kuşçu Uzay Evi 30 Kasım Pazar günü Alibeyköy Osmanlı Parkı Yeşil Bina'da açıldı. Başkan Aydın, Ali Kuşçu Uzay Evi, Eyüp'ümüze ve gençlerimize hayırlı olsun" dedi.

Ulaştırma Bakanlığı Uzay Evi inşa edecek!

Ulaştırma Bakanlığına bağlı Havacılık ve Uzay Teknolojileri Genel Müdürlüğü önemli bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyor. Genel Müdürlük, Planetaryum adı da verilen Uzay Evi inşası için Ankara’da çalışmalara başladı....

Eskişehir Uzay Evi'nin ziyaretçi sayısı 100 bini geçti!

Sabancı Vakfı tarafından yaptırılan “Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sabancı Uzay Evi”, 100 binden fazla ziyaretçiyi “uzaya” taşıdı. Türkiye’nin en büyük uzay evi olan Sabancı Uzay Evi’nin uzaya seyahat deneyimi büyük ilgi gördü....

Naomi Campbell'in evi uzay mekiği mimarisine sahip !

Naomi Campell uzay filmlerinden çıkmışa benzeyen Moskova'da ki evinde Vladislav Doronin ile birlikte yaşıyor...

Sabancı Uzay Evi'nden uzaya yolculuk!

Eskişehir'deki Sabancı Uzay Evi'nin 360 derecelik kubbesi yoğun ilgi görüyor...

Ev, Güler Sabancı'nın olunca 6 yıl uğraşılır!

Güler Sabancı, Suzan Sabancı Dinçer'in Ayvalık'taki davetinde serzenişini bir kez daha tekrarladı: 'Pateriça Köyü'nde taş evi yaptırmak için altı yıl uğraştım.'

sabancı uzay evi nerede Haberi

sabancı uzay evi nerede


Sabancı Vakfı tarafından Çimsa’nın şartlı bağışı ile yaptırılan “Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sabancı Uzay Evi”, 100 binden fazla ziyaretçiyi “uzaya” taşıdı. Türkiye’nin en büyük uzay evi olan Sabancı Uzay Evi’nin uzaya seyahat deneyimi yaşatan interaktif gösterileri ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.


Nisan 2012’de açılışı yapılan Sabancı Uzay Evi, Eskişehir halkının yanı sıra şehir dışından da ziyaretçi akınına uğruyor. Uzay Evi, astronomi ve uzay bilimlerine ilgi duyan, uzayı merak eden her yaştan ziyaretçinin ilgisini Eskişehir’e çekiyor. “Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sabancı Uzay Evi”, Türkiye’nin en ileri teknolojiye sahip uzay evi olarak Eskişehir’in cazibe merkezi oldu. Dünyadaki en ileri teknolojiye sahip uzay merkezleriyle eş değer özelliklere sahip olan Sabancı Uzay Evi’nde, ziyaretçiler bilimsel gösterimlerin yanı sıra, gerçek zamanlı uzay görüntülerinden oluşan interaktif sunumlarla uzaya seyahat...