28 / 03 / 2024

Sabiha Gökçen frankfurt

Sabiha Gökçen frankfurt

Pegasus Hava Taşımacılığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pegasus Sabiha Gökçen'den Frankfurt ve Madrid'e hat açtı. Hatlar, Mart 2014 tarihinden itibaren seferlere başlayacak...

Sabiha Gökçen Havalimanı genişletilecek!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 4 yeni köprü için ihale yapılacak. Paralel pist inşası için çalışmalar sürerken dört köprünün mevcut kapasiteyi yüzde 15 artırması planlanıyor.

Sabiha Gökçen-Kurtköy Metrosu 2020 sonunda açılacak!

Büyümeye devam eden İstanbul metrosunun yeni hattı Sabiha Gökçen Havaalanı ve Kurtköy arasında yapılacak. 2020'de hizmete açılacak metro sayesinde Kurtköy'den yola çıkan yolcular Kaynarca Aktarma Merkezi üzerinden İstanbul'un her yerine gidebilecek.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda karayolu yer altına alınacak!

İstanbul'un Anadolu yakasındaki havaalanı Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ikinci pist için alanın yanındaki karayolu yer altına, tünel içine alınacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti 2019’da açılacak!

DHMİ Çanakkale, Balıkesir, Sinop ve Kahramanmaraş'ta havaalanı yenileme çalışmalarına devam ederken, Sabiha Gökçen'in yeni pistinin 2019’da tamamlanması hedefleniyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı satılacak mı?

Yeni kaynak bulmakta zorlanan AKP, son olarak gözünü İstanbul Anadolu Yakası’nda bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı’na dikti.

Hemenbilet Turizm Ve Seyahat Acen. Tic.Ltd.Şti.İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Hava Limanı Şubesi açıldı!

Hemenbilet Turizm Ve Seyahat Acen. Tic.Ltd.Şti.İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Hava Limanı Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın pistinde göçük!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda dün gece saatlerinde pistte göçük meydana geldi. 2015 yılında da pistte bir çatlak meydana gelmişti.

Sabiha Gökçen Havalimanı-Viaport Metro Hattı ihalesi 25 Kasım'da!

Sabiha Gökçen Havalimanı - Viaport Metro Hattı işi ihaleye çıktı. 7 kilometre planlanan Sabiha Gökçen Havalimanı - Viaport Metro Hattı projesinin ihalesi 25 Kasım'da yapılacak...

Kaynarca-Sabiha Gökçen metrosu 2018'de tamamlanıyor!

Mart 2015’te çalışmalarına başlanan Kaynarca -Sabiha Gökçen metro hattı Hastane, Şeyhli, Kurtköy ve havaalanı olmak üzere 4 istasyondan oluşacak. 28 Şubat 2018 yılında tamamlanması öngörülen metro hattı günlük 90 bin yolcuyu taşıyacak.

Kaynarca-Sabiha Gökçen Metro Hattı 2018'de tamamlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İstanbul'da trafiği rahatlatmak amacıyla yürüttüğü projeler arasında yer alan Kaynarca-Sabiha Gökçen Metro Hattı sözleşmeye göre metro hattı, Mart 2018'de tamamlanacak.

Kadıköy'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na 46 dakikada varılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı tamamlandığında Kadıköy`den Sabiha Gökçen Havalimanı`na 46 dakikada varılabileceğini belirtti.

Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı Mart 2018'de tamam!

Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul'da Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmaların başladığını açıkladı. Hat, 2018de tamamlanacak.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası kaç dakika olacak?

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arasını 46 dakikaya düşürecek metro hattının yapımı için ihale gerçekleştirildi.

Sabiha Gökçen frankfurt Haberi

Sabiha Gökçen frankfurt

Pegasus tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz, almış olduğu sivil havacılık izinleri çerçevesinde 22.03.2014 tarihinden itibaren İstanbul (Sabiha Gökçen)-Frankfurt ve 24.03.2014 tarihinden itibaren İstanbul (Sabiha Gökçen)-Madrid tarifeli seferlerine...