24 / 04 / 2024

sabuncubeli tüneli milli bütçe

sabuncubeli tüneli milli bütçe

Karayolları 2'nci Bölge Müdür Vekili Baki Çoban, yapımı 2014 yılının Kasım ayında duran Manisa Sabuncubeli Tüneli'nin milli bütçe ile önümüzdeki aylarda yeniden ihale edileceğini söyledi.

Sabuncubeli Tüneli'nde sona yaklaşıldı!

İzmir-Manisa arasında yapımı süren Sabuncubeli Tüneli’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sabuncubeli Tüneli'nde İzmir'den sonra Manisa da ışığı gördü.

Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek!

150 milyon TL’ye mal olan Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek. Tünelin 8 Eylül Cuma gecesi Binali Yıldırım’ın katılımıyla ışık gördü töreni gerçekleşecek.

Sabuncubeli Tüneli 2018 yılında hizmete girecek!

Manisa'nın kurtuluşu ile İzmir'in kurtuluşunun bağlandığı gece, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla Sabuncubeli Tüneli'nde 'Işık Gördü' töreni gerçekleştirilecek.

Sabuncubeli Tüneli'nde sona gelindi!

İzmir ile Manisa arasındaki yolculuğu 15 dakikaya indirecek Sabuncubeli Tüneli'nde kazı işleminin yüzde 97'si tamamlandı. Ekipler, iki şehri birbirine bağlayacak tünelin kalan 264 metresini bitirmek için gece gündüz çalışıyor.

Sabuncubeli Tüneli'nin yüzde 91'i tamam!

İzmir'in 35 projelerinden biri olan İzmir-Manisa arasında yapımın süren Sabuncubeli Tüneli’nde çalışmalar bitme aşamasına geldi. Yüzde 91'i tamamlanan tünelde ilk ışık 8 Eylül 2017’yi 9 Eylül 2017’ye bağlayan gece görülecek.

Sabuncubeli Tüneli 8 ayda tamamlanacak!

Sabuncubeli Tüneli’nde incelemelerde bulunan Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, tüneldeki çalışmaların 8 ayda biteceğini söyledi. Arslan, Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren projesinin de 3 yıl içinde tamamlanacağı müjdesini verdi

Avrasya Tüneli'nin ismi Sultan 2. Abdülhamid olmalı!

Yıldız Sarayı Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Uslu, İstanbul Boğazı altında inşa edilen ve kamuoyunda "Avrasya Tüneli" olarak bilinen İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesine, Sultan 2. Abdülhamid'in adının verilmesinin milli vefanın bir simgesi olacağını ifade etti.

Sabuncubeli Tüneli’nin yüzde 70'i tamam!

İzmir ile Manisa arasını 15 dakikaya indirecek Sabuncubeli Tüneli’nde kazı işleminin yüzde 70’i tamamlandı.

Sabuncubeli Tüneli ile İzmir ile Manisa arası 15 dakikaya inecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir - Manisa arasındaki yolculuğu 15 dakikaya indirmesi beklenen Sabuncubeli Tüneli'nde inceleme yaptı.

Sabuncubeli Tüneli'nin yüzde 63'ü tamamlandı!

İzmir ile Manisa arasındaki yolculuğu 15 dakikaya indirecek Sabuncubeli Tüneli'nde kazı işleminin yüzde 63'ü tamamlandı.

Sabuncubeli Tüneli'nin inşaatında son durum!

Sabuncubeli Tünelleri'nde, 350 işçi, dönt noktadan 24 saat çalışmalarını devam ettiriyor. Tünel inşaatının yüzde 59'luk bölümünün tamamlandığı, inşaatın sorunsuz devam ettiği açıklandı.

Sabuncubeli Tüneli'nin yüzde 59'u tamamlandı!

Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, yaptığı açıklamada, İzmir ile Manisa arasındaki ulaşımı 15 dakikaya indirecek olan 4 bin 70 metrelik Sabuncubeli Tüneli'ndeki çalışmaların yüzde 59 oranında tamamlandığını açıkladı.

Sabuncubeli Tüneli TBMM gündeminde!

Sabuncubeli Tüneli, TBMM gündeminde konu oldu. Meclis toplantısında konuşan İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, "Sabuncubeli Tüneli'nin içinde şu anda iyi çalışma yapılıyor, yirmi dört saat, tebrik ediyoruz ancak iki yıl gecikmiş."dedi..

sabuncubeli tüneli milli bütçe Haberi

sabuncubeli tüneli milli bütçe

Manisa İl Koordinasyon Kurulu 2015 yılı 2'nci Dönem Toplantısı Şehzadeler Kaymakamlığımda, Vali Yardımcısı Yakup Tat başkanlığında yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Tat, il genelinde 299 kamu yatırım projesinin bulunduğunu ve bunların toplam tutarının 2 milyar 800 milyon TL olduğunu söyledi. Bu yatırımlardan 59'unun tamamlandığım vurgulayan Tat, "133'ü halen devam etmekte, 30 yatırım ihale aşamasında. 77 projeye ise henüz başlanmadı" dedi. 


Vali Yardımcısı Tat'ın konuşmasının ardından toplantıya katılan ilgili kurum ve kuruluşların müdürleri tek tek söz alarak 2015 yılı yatırım programları hakkında bilgiler verdi. Toplantıda en çok merak edilen konu ise 2014 yılının Kasım ayında yapımı duran İzmir-Manisa Devlet Karayolu üzerindeki Sabuncubeli Tüneli'nin inşaatının devam edip-etmeyeceği oldu. Toplantıda yatırımcı kuruluş olarak söz alan İzmir Karayolları 2. Bölge Müdür Vekili...