26 / 04 / 2024

Sacit Eyüpoğlu kimdir

Sacit Eyüpoğlu kimdir

Sacit Eyüpoğlu, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Ümraniye Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Ümraniye Belediye Başkan adayı Sacit Eyüpoğlu kimdir? İşte Sacit Eyüpoğlu'nun biyografisi...

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

Eyüpoğlu Orman Ürünleri İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eyüpoğlu Orman Ürünleri İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Koçer tarafından kuruldu. 

Eyüp Eroğlu kimdir?

Eyüp Eroğlu, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tokat Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Eyüp Eroğlu kimdir? Eyüp Eroğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Eyüpoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüpoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Eyüpoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Kartal, Soğanlık Yeni Mahallesi, Pyami Safa Sokak'ta kuruldu.

Eyüpoğlu Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eyüpoğlu Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Vedat Gündüz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 25 Kasım'da Bağcılar, Yenimahalle Mahallesi, Ahmet Kabaklı Caddesi'nde kuruldu.

Fatih Küpoğlu kimdir?

Mimar Fatih Küpoğlu kimdir? Mimar Fatih Küpoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Küpoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Fatih Küpoğlu...

Sinan Şener ve Engin Eyüpoğlu Ata GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi Sinan Mert ŞENER ile Engin Eyüp EYUBOĞLU oldu.

Hülya Odabaşıoğlu kimdir?

2003 yılından beri Mimat Mimarlık'ın ortağı olan Mimar Hülya Odabaşıoğlu kimdir? Mimar Hülya Odabaşıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Hülya Odabaşıoğlu'nın biyografisi..

İrem Senemoğlu kimdir?

Mimar İrem Senemoğlu kimdir? Mimar İrem Senemoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrem Senemoğlu, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte İrem Senemoğlu...

Emre Senemoğlu kimdir?

Mimar Emre Senemoğlu kimdir? Mimar Emre Senemoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Senemoğlu, bugün çalışmalarına devam ettiği Senemoğlu Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Emre Senemoğlu..

Cihat Fındıkoğlu kimdir?

Mimar Cihat Fındıkoğlu kimdir? Mimar Cihat Fındıkoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cihat Fındıkoğlu, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Cihat Fındıkoğlu'un biyografisi..

Fatmagül Aslaner Gegeoğlu kimdir?

Mimar Fatmagül Aslaner Gegeoğlu kimdir? Mimar Fatmagül Aslaner Gegeoğlu, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Fatmagül Aslaner Gegeoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Fatmagül Aslaner Gegeoğlu..

Nurbin Paker Kahvecioğlu kimdir?

Mimar Nurbin Paker Kahvecioğlu kimdir? Mimar Nurbin Paker Kahvecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nurbin Paker Kahvecioğlu, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Nurbin Paker Kahvecioğlu..

Sacit Eyüpoğlu kimdir Haberi

Sacit Eyüpoğlu kimdir

Sacit Eyüpoğlu kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. 


CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Ümraniye Belediye Başkan adayı Sacit Eyüpoğlu oldu. Peki Sacit Eyüpoğlu kimdir?


Sacit Eyüpoğlu biyografi..

Sacit Eyüpoğlu, 1955 Trabzon doğumlu.1994-1999 İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği, 1994-1999 CHP Ümraniye Belediye Meclis üyeliği. yaptı. 


2009 CHP Ümraniye Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Yeni Türkiye Partisi Ümraniye ilçe Başkanı ve kurucusudur. Türkiye Değişim Hareketi Ümraniye ilçe Başkanı ve kurucusudur. 


1994-1999 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Komisyon Üyeliği yaptı.Eyüboğlu Eğitim ve Kültür Vakfı Kurucu ve Başkanıdır. Trabzonspor Kongre üyesi. Lise mezunu ve serbest ticaret...