26 / 04 / 2024

Saf GYO Kredi

Saf GYO Kredi

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, HSBC ile 200 milyon USD tutarında kredi sözleşmesi imzaladı.

Saf GYO, HSBC'den 100 milyon dolar kredi alacak!

Saf GYO, HSBC PLC ile 100 milyon dolar kredi sözleşmesi imzalamaya karar verdiğini açıkladı

Servet GYO kredi borçlarının tamamını kapattı!

Servet GYO, Kasım ayında yapmış olduğu son kredi ödemesiyle birlikte bahse konu kredi borçlarının tamamını kapatarak, bankalara olan tüm kredi borçlarını ödedi. 

Ata GYO kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

Ata GYO, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri ile Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Hizmet Sözleşmesi imzaladı...

Özak GYO kredi derecelendirme notunu açıkladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) JCR Eurasia Rating tarafından gerçekleştirilen kredi derecelendirme notunu açıkladı. 

Vakıf GYO kredi derecelendirme notu olumlu olarak belirlendi!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kredi derecelendirme notu hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO kredi değerliliğinin derecelendirmesi sözleşmesini imzaladı!

Vakıf GYO Kredi Derecelendirme şirketi ile sözleşme imzalanması hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklama yaptı.

Halk GYO kredi derecelendirme notunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO kredi derecelendirme notunu yayınladı.

Deniz GYO kredi derecelendirme kuruluşunu seçti!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO kredi derecelendirme kuruluşunu seçti.

Özderici GYO kredi derecelendirme kuruluşunu seçti!

Özderici GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Özderici GYO, JCR Eurasia Rating ile kredi derecelendirme anlaşması imzalanmasına karar verdi.

Saf GYO'nun 2016 dönemine ait faaliyet raporu yayınlandı!

Akiş GYO ile birleşerek infisah olan Saf GYO'nun 01 Ocak 2016 - 31 Aralık 2016 dönemine ait faaliyet raporu yayınlandı.

Reysaş GYO kredi derecelendirme sözleşmesini yeniledi!

Reysaş GYO ile Saha Kurumsal Yönetim arasında bugün Kredi Derecelendirme Raporu ve Derecelendirme Notunu kapsayan 1 yıllık hizmet sözleşmesinin yenilenmesine karar verildi.

Akiş GYO, Akbatı AVYM'yi ipotek etti!

Akiş GYO ile Saf GYO'nun birleşmesinden doğan ayrılma haklarının finansmanı için Yapı ve Kredi Bankası'ndan kullanılacak kredinin teminatı için Esenyurt' Akbatı AVYM'deki tüm bağımsız bölümleri ipotek tesis edildi.

Saf GYO'nun Bağımsız Denetim Raporu yayınlandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO, Saf GYO'nun Bağımsız Denetim Raporu yayınlandı.

Halk GYO kredi derecelendirme sözleşmesi bildirisini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO kredi derecelendirme sözleşmesi bildirisini yayınladı.

Saf GYO Kredi Haberi

Saf GYO Kredi

Saf GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin yönetim kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 uyarınca; 


1- Şirketimizin mevcut kredilerinin yeniden yapılandırılması amacıyla HSBC PLC'den 1 yıl ödemesiz 4 yıl geri ödemeli  100.000.000-USD (YüzmilyonAmerikanDoları) ve 1 yıl ödemesiz 7 yıl geri ödemeli 100.000.000-USD (YüzmilyonAmerikanDoları) olmak üzere toplam 200.000.000-USD (İkiyüzmilyonAmerikanDoları) tutarında kredi kullanılmasına ve kredi anapara tutarının 1,3 katı oranında ipotek tesis edilmesine,


2-  HSBC PLC ile akdedilecek kredi sözleşmeleri ve ipotek tesis işlemleri için Zeynep Hüveyda ORAL (T.C.Kimlik No. 12587466650) ve  Mehmet Serhan KOLAÇ'a (T.C.Kimlik No. 22634370434) müştereken yetki verilmesine,


Karar vermiştir.


Tüm yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine...