28 / 03 / 2024

Safranbolu Muallimler Birliği binası

Safranbolu Muallimler Birliği binası

Bir süre önce onarılan Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki tarihi "Muallimler Birliği" binasının restorasyonuna ödül verilecek. 1970'te yıkılan tarihi bina, geçtiğimiz günlerde Safranbolu Belediyesi tarafından restore edilmişti.

Karabük Muallimler Birliği binasının restorasyonuna ödül verilecek!

Bir süre önce onarılan ve geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki tarihi "Muallimler Birliği" binasının restorasyonuna ödül verileceği bildirildi.

Safranbolu Muallimler Birliği binasına ödül!

Bir süre önce onarılan Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki tarihi "Muallimler Birliği" binasının restorasyonuna ödül verilecek. 1970'te yıkılan tarihi bina, geçtiğimiz günlerde Safranbolu Belediyesi tarafından restore edilmişti.

Uluslararası Safranbolu İklim Değişikliği Konferansı yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda EİT Sekretaryası ile EİT Çevre Bilim ve Teknoloji Enstitüsü ile işbirliği içinde Uluslararası Safranbolu İklim Değişikliği Konferansı düzenlenecek.

Safranbolu'da engelliler için TOKİ konut başvuruları başladı!

Safranbolu Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Yazıköy'e yapılan 506 konut için kura çekimi geçtiğimiz haftalarda yapılırken, kurada çıkan fakat sözleşmeye imzalamaya gelmeyen vatandaşlardan arta kalan daireler engelli vatandaşlara tahsis ediliyor.

Çelik İhracatçıları Birliği Başkanlığına yeniden Namık Ekinci seçildi!

Türkiye ekonomisinin en çok ihracat gerçekleştiren sektörlerlerinden biri olan çelik sektörü, önümüzdeki dört yıllık dönem için seçimini yaptı. Çelik İhracatçıları Birliği Başkanlığına yeniden Namık Ekinci seçildi.

Çelik İhracatçıları Birliği 8 Nisan'da başkanını seçiyor!

Çelik İhracatçıları Birliği 8 Nisan'da başkanını seçiyor. Çelik İhracatçıları Birliği, Olağan Genel Kurul Toplantısını takiben 8 Nisan 2014 Salı günü saat: 14.00’de başkanını ve yönetim kurulunu seçecek.

Özgür Şahan Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Genel Müdür oldu!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özgür Şahan Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Genel Müdür oldu.

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Statüsü yürürlüğe konuldu!

2 Nisan 2014 tarihinde ve 28960 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 2014 / 5933 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Statüsü yürürlüğe konuldu...

Richard Moore: İngiliz şirketler Türkiye'deki yatırım ve işbirliği fırsatlarını gözlüyor!

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Moore: "Dubai, off-shore bir finans merkezi ama Türkiye farklı. Çünkü Türkiye'nin iç piyasası çok güçlü. İngiliz şirketler Türkiye'deki yatırım ve işbirliği fırsatlarını gözlüyor." ifadelerini kullandı.

Mersin'de Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği'ne 3 dönümlük arazi devredildi!

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin ( MESOB ) esnaf odalarının tek çatı altında hizmet vermesi için arsa talebine Tarsus Belediye Meclisince olumlu cevap verildi...

Marmara Belediyeler Birliği, Facebook ve Twitter'ı tartışıyor!

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen “Propaganda Sürecinde Etkili Sosyal Medya” paneli başladı. Panele, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Odun Herif lakaplı Twitter kullanıcısı ve sosyal medyadan önemli isimler katılıyor...

OGİAD ile Mobilyacılar Odası işbirliği yapacak!

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) üyeleri ile Mobilyacılar Odası üyeleri bir araya geldi. OGİAD Başkanı Halil Çiftçi, sektörün gelişmesi için odayla işbirliği yapmak istediklerini söyledi...

Adana Müteahhitler Birliği Abdullah Çalışkan'ı ağırladı!

Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli ve yönetim kurulu üyeleri MHP Seyhan Belediye Başkan adayı Abdullah Çalışkan ve Belediye Meclis üyesi adayı Yalçın Akyol'u ağırladı.

Safranbolu Muallimler Birliği binası Haberi

Safranbolu Muallimler Birliği binası

Bir süre önce onarılan Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki tarihi "Muallimler Birliği" binasının restorasyonuna ödül verileceği bildirildi.


Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye tarafından yapılan restorasyona, "Restorasyon, Renovasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı"nda ödül verileceğini söyledi.


Belediye olarak "yok olmaya yüz tutmuş" bir tarihi aslına uygun olarak canlandırdıklarını anlatan Aksoy, "Şehrimiz ve ülkemizin turizmine kazandırdığımız bu tarihi bina, daha önce medrese, açık hava sineması, kapalı sinema gibi pek çok faaliyette kullanılmış. Ama ne yazık ki kullanımına ara verildikten sonra yıkılmış. Yapmış olduğumuz çalışmayla tekrar turizme kazandırdığımız bu bina, artık bir kültür merkezi olarak kullanılacak" diye konuştu.


"Bu başarılı çalışmamız örnek gösteriliyor. Vermiş olduğumuz emeklerin de karşılığını bu övgülerle alıyoruz" diyen Necdet Aksoy, şöyle devam etti:


"Ayrıca yapmış olduğumuz bu restorasyon, fuarda 'Süreklilik...