20 / 04 / 2024

şahika grup Parktepe Evleri

şahika grup Parktepe Evleri

Şahika Grup Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralılar’ın hayallerindeki konutlara imza atarken, konut sahiplerini en iyiyle buluşturmayı hedeflediklerini kaydetti.

Murat Altuntaş: Ankaralılar konutları oturum amaçlı alıyor!

Beytepe'de Parktepe Evleri'ni hayata geçiren Şahika Grup Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralıların satın aldığı konutu yatırım için değil, oturmak için aldığını belirterek, "Yatırım amaçlı satışları daha çok Ankara dışından gelen yabancılara yapıyoruz" dedi.

Parktepe Evleri projesinde kaba inşaat tamamlandı!

Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, çok sayıda projenin teslim hazırlığı yaptığını, bazı projelerin de kaba inşaatlarının tamamlandığını vurguladı.

İnşaatta yeni nesil projeler istihdam yaratıyor!

Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, inşaat sektöründeki yeni nesil projelerin işsizlik sorununun çözümüne katkı sağlayacağını söyledi.

Yabancı yatırımcının gözü Türkiye'de!

Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altuntaş, “Türkiye gayrimenkul sektöründeki başarısını dünyaya kanıtlamış bir ülke olarak, hedeflediği rakamlara çok rahat ulaşacaktır.

Konut değerlenecek, ofis yerinde sayacak!

Konut sektörü yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam edecek. Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altunbaş, yakın dönemde konut fiyatlarının daha da değerleneceğini ancak ofis ve dükkanların ise değerinde artış olmayacağını söyledi.

Kaliteli ürünler inşaat maliyetlerini yüzde 500 artırıyor!

Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, "İnşaat sektörünün bilinçli temsilcileri, yapılarında kaliteden ödün vermemek için yüksek maliyetlerdeki ürünler kullanıyor. Bu durum da toplam maliyeti yükseltiyor" dedi.

Parktepe Evleri'nde Made in Germany kalitesinde yaşam!

Şahika Grup Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralılar’ın hayallerindeki konutlara imza atarken, konut sahiplerini en iyiyle buluşturmayı hedeflediklerini kaydetti.

Parktepe Konutları'nda satışlar devam ediyor!

Konumu ve kesintisiz manzarasından dolayı “Zirvede Yaşam” sloganıyla satışa sunulan Parktepe Evleri, Başkentin köklü firmalarından Şahika Grup Yapı Tarafından inşa ediliyor.

Murat Altuntaş, Ankara’yı camlarla nasıl şeffaflaştırdıklarını anlattı!

Şahika Grup Yapı ortaklarından İç Mimar Murat Altuntaş, Ankara’yı camlarla nasıl şeffaflaştırdıklarını anlattı.

Parktepe Evleri'nde 100 yıl dayanıklı Frankische borular kullanılıyor!

Başkent Ankara’da başarılı konut projelerine imza atan LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı, bir asır dayanıklılığını koruyacak bir yatırıma imza atıyor.

Şahika Grup'tan 100 yıl dayanıklı Parktepe Evleri projesi!

LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı, dayanıklılığını 100 yıl koruyacak bir yatırıma imza atıyor.

Murat Altuntaş: İnşaat işsizliğe çare olacak!

Şahika Grup Yapı Ortaklarından Iç Mimar Murat Altuntaş, geçen yılın aralık ayını kapsayan ve yüzde 10.9 oranında açıklanan işsizlik rakamlarının, 3 milyondan fazla kişiyi kapsadığına dikkat çekti.

Doğrudan ve dolaylı istihdamın adresi inşaat!

"Doğrudan ve dolaylı istihdamın adresi inşaat" diyen Şahika Grup Yapı Ortaklarından İç Mimar Murat Altuntaş, "İnşaatta ciddi birikim var. Doğru adımlarla işsizliğe ilaç olabilir" dedi.

şahika grup Parktepe Evleri Haberi

şahika grup Parktepe Evleri

‘Alman ekolü’nü detaylı işçilik ve titiz kurguyla bütünleştiren projelerden biri de, Başkent Ankara’nın yeni gözde merkezlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri…


Projeyi hayata geçiren Şahika Grup Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralılar’ın hayallerindeki konutlara imza atarken, konut sahiplerini en iyiyle buluşturmayı hedeflediklerini kaydetti.


Bu kapsamda malzeme seçiminde Türkiye’de ilk kez kullanılan ya da üstün kalitedeki ürünleri tercih ettiklerini ifade eden Altuntaş, “Şahika Grup Yapı olarak hayata geçirdiğimiz her projenin, ürettiğimiz her konutun arkasındayız. Amacımız sahiplerinin mutlu olabileceği, uzun yıllar ilk günkü kalitesini koruyacak, yaşam standartlarını yükseltecek konutlar inşa etmek. Bu yüzden de kullandığımız en ufak malzemede bile kaliteden ödün vermiyoruz. Bu anlayışımız, Alman disipliniyle üretilen malzemelerle çok örtüşüyor. Elbette ülkemizde üretilen çok sayıda ürün, dünyanın...