13 / 12 / 2025

sahilevleri altyapı sorunu

sahilevleri altyapı sorunu

Erkan Dereli, Sahilevleri'nde kanalizasyon sularının denize aktığını tespit ettiğini belirtti. Dereli seçimi kazandıklarında, işlerine ilçenin altyapı sorununu çözerek başlayacaklarını, halk sağlığının birinci öncelikleri olacağını söyledi.

Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz kalmayacak!

Çevre Bakanı Kurum, "Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz, beldemiz, köyümüz ve mahallemiz kalmayacak. Şehirlerimizin tamamında tarihimizi ve kültürümüzü yaşatacağız. Çevremizi sonuna kadar koruyacağız. 2023'ün marka şehirlerini hep birlikte inşa edeceğiz" dedi...

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

Adıyaman'ın altyapı sorunu çözüldü!

Adıyaman Belediyesi şehrin göbeğindeki üç mahallenin kesiştiği alanda bulunan İlyas Deresi’ndeki ıslah çalışmalarını tamamladı.

İzmir'de altyapı sorunu büyüyor!

AK Partili Doğan, İzmir’de 3 gün süren yağışların ardından Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na ve İZSU’ya tepki gösterdi.

Adıyaman'ın altyapı sorunu çözülüyor!

Adıyaman Belediyesinin şehrin altyapı sorununu ortadan kaldırmak için başlattığı çalışmalardan bir tanesi olan Atatürk Bulvarı kuzey servis yolundaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kula Güvercinlik'e yeni altyapı!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Güvercinlik Mahallesi'nde eskiyen kanalizasyon hattı yenilenerek altyapı sorunu ortadan kalkıyor.

Manisa İmrenler'in 40 yıllık altyapı sorunu tarih oldu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçede yürüttüğü altyapı işlemleri kapsamında, Demirci’ye bağlı İmrenler Mahallesi’nin 40 yıllık sorunlu kanalizasyon ve içme suyu hattını yenileme çalışmalarına başladı.

Fikirtepe'nin altyapı sorunu dikkat çekiyor!

Kentsel dönüşümün yılan hikayesine döndüğü Fikirtepe’de bazı projeler bitme aşamasına geldi, firmalar daire teslimlerine başlıyor ama İstanbul Büyükşehir Belediyesi alt yapı ve yolları tamamlamadığı için ev sahiplerini zorlu bir süreç bekliyor

Ordu OSB'ye yeni altyapı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, geçmiş dönemlerden bu yana altyapı sorunu yaşayan Altınordu ilçesi Organize Sanayi Bölgesi’nde aşırı ve yoğun yağışlardan kaynaklanan su baskınlarını önlemek amacıyla altyapı çalışması başlattı.

Rami Yeni Mahalle'nin 20 yıllık altyapı sorunu çözüldü!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın girişimleriyle, Rami Yeni Mahalle Necip Fazıl Kısakürek Sokağı'nın 20 yıldır çözülemeyen yağmur suyu ve atık su problemini çözüme kavuşuyor.

İstanbul'un altyapı sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, İstanbul'un altyapı sorununu meclis gündemine taşıdı. Engin konu hakkında Hükûmete ve İstanbul Büyükşehir Belediyesini yönetenlere seslendi..

Manisa Kula'nın altyapı sorunu ortadan kalkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula Güvercinlik Mahallesi Burgaz Sokak’ta kanalizasyon hattı döşeyerek vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı.

sahilevleri altyapı sorunu Haberi

sahilevleri altyapı sorunu


AK Parti Narlıdere Belediye Başkan Adayı Erkan Dereli, kentin en gözde mahallelerinden Sahilevleri'nde kanalizasyon sularının denize aktığını tespit ettiğini belirtti. Dereli, "Bölge halkı hastalıklara yakalanma riskiyle karşı karşıya" dedi. 


Sahilevleri mahallesindeki seçim gezileri esnasında, ilçedeki altyapının iflas ettiği ve kanalizasyon sularının direkt denize aktığını tespit ettiğini belirten AK Partili Dereli, halkın hastalık ve mikroba mahkum edildiğini söyledi. Dereli, "21. yüzyılda böyle gözde bir sahil ilçesine CHP'li belediyeler tarafından reva görülen budur. 15 yıldır CHP'li belediye günlerini çiçek dikerek, kaldırım söküp yenileyerek, günü kurtaran işler yaparak geçirmiştir. Halkın sağlığı, onlar için son plandadır. İş yapıyor gibi görünmeye çalışıyorlar. Narlıdere'nin durumu işler acısıdır. Yaşanılan yerin birinci önceliği altyapısının düzgün olmasıdır. Altyapınız sağlam değil ise üzerine yapacağınız hiçbir şeyin kıymeti yoktur, boştur. Narlıdere...