26 / 04 / 2024

şahinbey Selçuklu Gençlik Merkezi

şahinbey Selçuklu Gençlik Merkezi

Yaptığı sosyal tesislerle vatandaşlara sosyal ve kültürel anlamda büyük katkı sağlayan Şahinbey Belediyesi tarafından, 75.Yıl, Çağdaş, Yeşilevler ve Bülbülzade Mahallelerinin birleştiği noktada yaptırılan Selçuklu Gençlik Merkezi törenle açıldı.

Şahinbey Belediyesi Selçuklu Gençlik Merkezinin temelini attı!

Gençlik merkezi ve sosyal tesis yapımına büyük önem veren Şahinbey Belediyesi 4 mahalleye hitap edecek olan Selçuklu Gençlik Merkezinin temelini attı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Gaziantep ve Şahinbey'imiz hızla gelişiyor...

Şahinbey Perilikaya Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı’nı tamamlıyor.

Şahinbey Gençlik ve Spor Merkezi'nde sona gelindi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahintepe Mahallesi’nde yaptırılan Şahinbey Yüzme Havuzu Gençlik ve Spor Merkezi’nin çalışmalarını yerinde inceledi.

Selçuk Gençlik Merkezi Projesi yarışması için 260 başvuru!

İzmir'in tarihi, doğal ve kültürel değerleriyle öne çıkan ilçesi UNESCO Kenti Selçuk'ta, mülkiyeti belediyeye ait olan 7263 m2'lik arazi içerisinde özellikle genç nüfusa hitap edecek Kültür ve Gençlik Merkezi proje tasarım yarışmasına rekor seviyede başvuru oldu.

Selçuk Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi için yarışma başlattı!

Selçuk Belediyesi eski soğuk hava deposu yerine yapılacak Kültür ve Gençlik Merkezi için bir mimari proje yarışması açtı.

Konya Selçuklu'ya 40 bin TL altyapı yatırımı!

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur Altay, “Nüfusu her yıl 20 bin artan Selçuklu’da bu yıl 40 milyon TL’lik yatırım yapıyoruz” dedi.

Gaziantep Perilikaya Gençlik Merkezi'nde son durum!

Her mahalleye bir Gençlik Merkezi yapmak için çalışmalarını sürdüren Şahinbey Belediyesi’nin 74’.üncü Gençlik Merkezi olan Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı inşaatı çalışmaları devam ediyor.

Gaziantep Şahinbey Gençlik Merkezi yıl sonunda hizmete girecek!

Şahinbey Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu'nun inşaatı hızla yükseliyor. Yapılan çalışmaları ekibiyle birlikte yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, projeyi yıl sonuna kadar tamamlayıp hizmete açacaklarını belirtti.

Manisa Demirci'ye gençlik merkezi müjdesi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, gençlere yönelik iki önemli yatırımı hayata geçireceklerini belirterek, "Demirci'ye gençlik merkezi, Köprübaşı'na spor salonu yapılacak" dedi.

Şahinbey Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu Tesisi çalışmaları incelendi!

Şahinbey Belediyesi’nin Şahintepe Mahallesi’ne yaptığı dev sosyal tesis ve yüzme havuzu yükselmeye başladı. Yapımına büyük bir hızla başlanan Şahinbey Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu 13 bin metre kare alan üzerine yapılıyor.

Şahintepe Gençlik Merkezi 400 günde tamamlanacak!

Her mahalleye bir sosyal tesis yaptırmayı hedefleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Şahintepe Mahallesi’nde yaptırılan Şahinbey Yüzme Havuzu Gençlik ve Spor Merkezi’nin çalışmalarını yerinde inceledi.

Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey Gençlik Merkezi'nin yapımını inceledi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahintepe Mahallesi’nde yaptırılan Şahinbey Yüzme Havuzu Gençlik ve spor Merkezi’nin çalışmalarını yerinde inceledi.

Selçuklu Gençlik Merkezi hizmete açıldı!

Yaptığı sosyal tesislerle vatandaşlara sosyal ve kültürel anlamda büyük katkı sağlayan Şahinbey Belediyesi tarafından, 75.Yıl, Çağdaş, Yeşilevler ve Bülbülzade Mahallelerinin birleştiği noktada yaptırılan Selçuklu Gençlik Merkezi törenle açıldı.

Selçuklu Çelik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selçuklu Çelik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Özal Erikci tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Aralık'ta Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

şahinbey Selçuklu Gençlik Merkezi Haberi

şahinbey Selçuklu Gençlik Merkezi


Yaptığı sosyal tesislerle vatandaşlara sosyal ve kültürel anlamda büyük katkı sağlayan Şahinbey Belediyesi tarafından, 75.Yıl, Çağdaş, Yeşilevler ve Bülbülzade Mahallelerinin birleştiği noktada yaptırılan Selçuklu Gençlik Merkezi törenle açıldı. Tesisin açılış törenine, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Abdülhamit Gül, Nejat Koçer, Canan Candemir Çelik, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, AK Parti İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, Belediye Başkanı Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Gül: “Bu Tesislerde Yetişen Gençler Tükiye’ye Büyük Hizmetler Yapacak”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Abdülhamit Gül, Şahinbey Belediyesi’nin gençlere yönelik yaptığı yatırımların çok büyük olduğunu söyledi. Başkan Mehmet Tahmazoğlu ve ekibinin gece-gündüz demeden çalıştığını ifade eden Gül, “Hizmet sevdasıyla, gece-gündüz demeden milletvekilimizle, teşkilatımızla, belediye başkanımızla çalışmamızın tek bir nedeni...