28 / 03 / 2024

şahinbeyde toki evlerinin teslimi

şahinbeyde toki evlerinin teslimi

Gaziantep'in görünümü değiştirecek olan Şahinbey Kentsel Dönüşüm Projesi'nin bin 260 konutluk ilk etabının kura çekimleri 4 Nisan'da başlıyor

TOKİ Sosyal konut ilk temeller atıldı mı, nerede atıldı? 3+1 TOKİ evlerinin iç görünümü nasıl?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temellerinin atılıp atılmadığı, nerede atıldığı merak konusu oldu. İşte TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temel atma törenlerine dair merak edilenler!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: Arazileri peşkeş çekiyoruz TOKİ evlerinin fiyatları çok ucuz olacak

Hükümetin konut piyasasında yaşanan durgunluğu aşmak için başlattığı ucuz ev kampanyasının detayları belli olmaya başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hazine arazilerini dar gelirli vatandaşlara peşkeş çekiyoruz fiyatlar çok ucuz olacak" dedi.

TOKİ evlerinin satış fiyatının düşürülmesi talebi mecliste!

TOKİ tarafından yapılan evlerin satış fiyatının ve site aidatlarının düşürülmesi talebi meclis gündemine taşındı. Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray'daki TOKİ evlerinin 72'si kiraya verildi!

Aksaray'da TOKİ tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan aylık 100 lira ödemeli 1+1 dairelerden 72'sinin kiraya verildiği tespit edilince, evler boşaltıldı. Evi satın alan ailelerin sözleşmeleri iptal edildi.

Akçadağ TOKİ evlerinin teslimi yarın!

Malatya'nın Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 308 konutun anahtar tesliminin yarın yapılacağı bildirildi.

Van'da TOKİ evlerinin sahipleri kurayla belirlendi!

Van'da TOKİ tarafından kentsel dönüşüm uygulaması kapsamında satışa sunulan 226 konut, bugün yapılan kura ile hak sahiplerine teslim edildi. Kuraya katılan aileler büyük heyecan yaşadı.

TOKİ Muğla Kavaklıdere 2. etap kura çekilişi gerçekleşti!

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde 2. Etap TOKI evlerinin kura çekimi yapıldı. İnşaatına geçen yıl mart ayında başlanan TOKI konutlarından ev alanlar aylık 335 ile 607 lira arasında taksit ödeyecek.

Yunusemre TOKİ Camisi onarıldı!

Yunusemre 'de yer alan Toki Camisi, tadilat çalışması yapılarak ibadete daha uygun hale getirildi. İşadamı Abdülcabbar Kara tarafından Yunusemre Belediyesi 'nin desteğiyle yenilenen camide lokma döküldü,

Akyazı TOKİ Konutları 29 Ağustos'ta teslim edilecek!

Akyazı'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan bir süredir beklemekte olan Akyazı Toki Evleri daire sahiplerini sevindirecek müjde, TOKİ ile yoğun bir şekilde görüşmelerini sürdüren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'dan geldi.

Aksantaş TOKİ Camisi'nin tadilatına başlandı!

Adana 'nın Yüreğir İlçes i'nde Aksantaş Konutları alanında bulunan ve 26 Temmuz 2013 tarihinde çıkan yangında büyük hasar gören Aksantaş Toki Camii 'sinin tadilatına başlandı.

Havaalanı Kavşağı-Toki Konutları arasında yol yapım çalışmaları yapılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Havaalanı kavşağı- Toki Konutları arasında yapımı devam eden yol da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Mehmet Ergün Turan: Toki kentsel dönüşümde daha etkin bir rol alacak!

Kar amacı gitmeyin bir devlet kuruluiu olduklarını vurgulayan Toki Başkanı Mehmet Ergün Turan kentsel dönüşümde daha aktif rol alacaklarını söyleyen Turan kentsel dönüşünüm içinde mutlaka özel sektörün de olması gerektiğini kaydetti.

Toki 182 taşınmazı satışa çıkardı' 240 ay vade!

Toki, Gaziantep, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor. Toki, 240 ay vade yapma imkanı sunuyor..

şahinbeyde toki evlerinin teslimi Haberi

şahinbeyde toki evlerinin teslimi

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin Serinevler'de, TOKİ işbirliği ile Havaalanı yolu üzerinde kamulaştırma yaparak başlattığı bölgenin ilk kentsel dönüşüm projesinin birinci etabı, Eylül ayında teslim edilecek. Altyapısı, sosyal ve kültürel olanakları ile Türkiye'nin en büyük ve örnek kentsel projelerinden olan Şahinbey Kentsel Dönüşüm Projesi'nin bin 260 konutluk ilk etabının kura çekimleri 4 Nisan 2008 tarihinde başlayacak.

4 bin konutluk projenin ilk etabı 150 dönümlük arazinin üzerinde inşa edilen bin 260 konuttan oluşuyor. 600 konutun 36 milyon YTL karşılığında kamulaştırılması ile başlanan projenin ikinci etabında, yine kamulaştırma yolu ile yaklaşık 2 bin 800 konut inşa edilecek....