19 / 04 / 2024

sakarya cadde 54 fiyat listesi

sakarya cadde 54 fiyat listesi

Sakarya Serdivan’da hayata geçirilen Cadde 54 projesi bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Projede yer alan studio rezidansların metrekaresi 3 bin 800 TL’den, ofislerin metrekaresi ise 6 bin TL’den başlıyor.

28 Eylül 2023 fındık fiyatları: Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Zonguldak fındık fiyatları ne kadar?

Fındık hasadının gelmesi ile birlikte üreticiler fındık fiyatını ne olacağını merak etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen sene 54 lira olarak açıklanan fındıkta bu sene TMO'nun illere göre fındık fiyatları araştırılıyor. Peki  Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Dü

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Sakarya Kocaali'ye yeni itfaiye binası inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Meclisi bugün toplanıyor. Gerçekleştirilen toplantıda 54 maddelik gündem oylanacak.

Sakarya Büyükşehir Meclisi'nde imar planı değişikleri gündeme alınacak!

Sakarya Büyükşehir Meclisi 9 Aralık Pazartesi günü toplanacak. Toplantıda imar planı değişikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarından oluşan 54 maddelik gündem değerlendirilecek...

Sakarya Cadde 54'te ilk etap satışları tamamlandı!

YU Group Gayrimenkul Yatırım - Turkmall Gayrimenkul Yatırım ortaklığında inşa edilen Sakarya Cadde 54 projesi Sedirvan bölgesinde yükseliyor.  Sakarya Cadde 54 projesinde ilk etap satışları tamamlandı.

CADDE 54 projesi 2 yıl sonra teslim!

Sakarya CADDE 54 projesinde teslimlerin 2020 yılı içinde gerçekleşmesi planlanıyor. CADDE 54 projesinin tamamlandığında 3 bin kişiye istihdam imkanı sağlayacağı belirtiliyor. 

Cadde 54'ün lansmanı yapıldı! Metrekaresi 3 bin 800 TL'ye!

Sakarya Serdivan’da hayata geçirilen Cadde 54 projesi bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Projede yer alan studio rezidansların metrekaresi 3 bin 800 TL’den, ofislerin metrekaresi ise 6 bin TL’den başlıyor.

Sakarya Hendek'te 18 dairelik bina mühürlendi!

Sakarya Hendek'te 54 konutluk sitenin 18 dairelik bloğunda çökme meydana geldi. Doğalgaz ve enerji hatlarının kesilmesinin ardından 18 dairelik blok mühürlendi.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları başladı!

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Baykonut Sakarya Erenkent Evleri 190 bin TL'ye!

Baykonut İnşaat imzasıyla dizayn edilen Erenkent projesi toplam 54 adet daireden meydana geliyor. Sakarya Erenkent projesi 4 etap şeklinde dizayn edildi.

Sakarya'nın beş caddesinde dönüşüm başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezindeki caddelerde başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Ankara Caddesi yeni yüzüne kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları devam ediyor.

sakarya cadde 54 fiyat listesi Haberi

sakarya cadde 54 fiyat listesi


Sakarya’nın en değerli bölgelerinden olan Serpan’da hayata geçirilen Cadde 54 projesi bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Toplantıya YU Group Yönetim Kurulu Başkanı Geys Sirajlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Mekki Özkan, Turkmall  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu ve Turkmall Yönetim Kurulu Başkanı Hans Otto Nagel katıldı.

YU Group Gayrimenkul Yatırım - Turkmall Gayrimenkul Yatırım’ın ortaklığı ve Serpan Belediyesi’nin girişimiyle inşa edilen Cadde 54 projesi, bölgenin ticaret merkezi olmasının yanı sıra hem sosyal hayatın ve öğrenci nüfusunun yeni merkezi olacak hem de mağazaları ve yaşam alanları ile tüm kente hizmet verecek.

Sakarya'nın vizyon projesi olma hedefiyle 52 dönüm alan üzerinde 750 milyon TL yatırım değeri ile hayata geçirilen Cadde 54’te, 4 katlı bloklarda ofis,...