20 / 04 / 2024

Sakarya Maltepe Park ve Adakule nerede

Sakarya Maltepe Park ve Adakule nerede

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Maltepe'ye 528 konutluk dev proje! Maltepe Park İstanbul, 1 milyar 278 milyon TL'ye mal olacak!

Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Maltepe'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Maltepe Cevizli'de yükselecek Maltepe Park İstanbul projesinde 528 adet konut ve 32 dükkan olacak. İşte projenin detayları...

Maltepe Cumhuriyet Parkı şantiyeye döndü!

Maltepe Cumhuriyet Parkı, 2018'de açıldı. “Anadolu Yakası'nın en büyük parkı” diyerek açılan park kısa sürede şantiyeye döndü. İnşaata başlanan parkta, binaların düğün salonu ve restoran yapılacağı iddia edildi...

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Maltepe Park AVM'de mağazalar kepenk kapattı!

Çankaya Belediyesi tarafından adı ‘Çankaya Çarşı’ olarak değiştirilen Maltepe Park AVM, atıl vaziyette kaldı. Daha önce iki kez satışa çıkarılan ama satılamayan AVM'de mağazalar kepenk kapattı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Cumhuriyet Parkı'nı hizmete açdı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı 29 Ekim'de açılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, ilçe halkının yeşil alan yapılmasını istediği, yıllardır kurban kesim alanı olarak atıl durumda bulunan 44 dönümlük araziye, Anadolu Yakası’nın en büyük parkını inşa etti.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Maltepe Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışamalar hakkında açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “37 yıllık su kulesinin çatı imalatları tamamladık. Cam montajları gerçekleştirildi. Asansör montajı ise tamamlanmak üzere." dedi.

Sakarya Adakule'nin çatısı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Maltepe Park’ın inşa çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Sakarya Karaman Park'ın ihalesi tamam!   

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Karaman’da hayata geçireceği yeni yaşam alanının ihalesi yapıldı.

Sakarya Karaman Park yarın ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilecek olan yeni yaşam alanı yarın ihaleye çıkıyor.

Çukurova Balkon'dan 5 ve 6 Mayıs'ta özel indirim!

5 ve 6 Mayıs tarihlerinde Maltepe Park AVM’deki Çukurova Balkon standını ziyaret edenlere özel fırsatlar sunulacak...

Sakarya Maltepe Park ve Adakule nerede Haberi

Sakarya Maltepe Park ve Adakule nerede

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Açılışta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Vali İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı, MÜSİAD Başkanı Yaşar Coşkun, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, muhtarlar, STK temsilcileri, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları ile bölge halkı da bulundu.


Yeni bir soluk

Fen İşleri Daire Başkanı Murat Mutlu konuyla ilgili olarak, “Şehrimizde yeni yaşam alanları, parklar, meydanlar ile vatandaşlarımızın bir araya gelebileceği alanların sayısı gün geçtikçe artıyor. 38 dönüm arazi üzerine inşa ettiğimiz Maltepe Park bölgenin sosyal dokusuna yeni bir soluk kazandıracak, hemşehrilerimizin buluşma noktası haline gelecek. Hayırlı olsun” dedi.

Sözümüzü yerine...