19 / 04 / 2024

Sakarya Serdivan altyapı yatırımları

Sakarya Serdivan altyapı yatırımları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan’ın tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede ilk kaynak töreni ile birlikte çalışmaların başlayacağını açıkladı.

Arsa almak isteyenler dikkat! Serdivan Belediyesi Sakarya'da taksitle 7 adet arsa satıyor!

Sakarya İli Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış bedelleri 500 bin TL'den başlıyor.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Kenan Sofuoğlu kiracısına haciz gönderdi iddiası!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul! İhalesi bugün!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul müjdesi!

Sakarya İli,Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul geliyor!

Sakarya Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi,Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ.Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 9 Aralık'ta yapılacak.

Aidat kavgasında kan aktı!

Sakarya Serdivan'da Burak Y. aidat zammı sebebiyle tartıştığı site yöneticisi Ferdi B.'yi vurdu...

Sakarya Serdivan'da 5.3 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya Serdivan'da yer alan gayrimenkulleri 5 milyon 325 bin 308 TL bedelle satışa çıkardı.

Sakarya Serdivan'da 5.5 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Serdivan Belediye Başkanlığı; Sakarya İli, Serdivan İlçesi'nde yer alan 5 adet arsayı toplamda 5 milyon 563 bin 672 TL bedel ile satışa çıkardı. 

Cadde 54'ün lansmanı yapıldı! Metrekaresi 3 bin 800 TL'ye!

Sakarya Serdivan’da hayata geçirilen Cadde 54 projesi bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Projede yer alan studio rezidansların metrekaresi 3 bin 800 TL’den, ofislerin metrekaresi ise 6 bin TL’den başlıyor.

Sakarya Serdivan'da 9 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Serdivan Belediyesi, 4 arsasını ihale usulü ile satıyor. Toplam muhammen bedeli 9 milyon TL olarak belirlenen arsalar için ihale 5 Ekim'de gerçekleşecek..

Sakarya Serdivan'da 7.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Serdivan Belediye Başkanlığı, İstiklal Mahallesi'ndeki 2 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 114 bin 770 TL olarak belirlendi.

Sakarya Serdivan altyapı yatırımları Haberi

Sakarya Serdivan altyapı yatırımları


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serpan’ın tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede ilk kaynak töreni ile birlikte çalışmaların başlayacağını açıkladı. Sakarya’yı daha yaşanılabilir bir şehir haline getirebilmek için altyapı, içmesuyu ve atıksu konusunda yatırımlara ara vermeden devam ettiklerini belirten Başkan Toçoğlu, “Kısa süre önce Erenler ilçemizin tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede ilk hat montajını yaparak çalışmalara başlamıştık. Şimdi de benzer bir projeyi Serpan ilçemiz için hayata geçiriyoruz. 35 milyon liralık projeyle ilçemizin tüm içmesuyu altyapısını yenileyeceğiz. 11 Kasım Cuma günü vatandaşlarımızın da katılımıyla düzenleyeceğimiz ilk kaynak töreniyle çalışmalarımıza başlıyoruz” diye konuştu.


300 Kilometre İçmesuyu Hattı

Serpan’da hayata geçirilecek proje ile içmesuyu kalitesini güvence altına alacaklarını belirten Başkan Toçoğlu, “Serpan altyapısına 35 milyonluk yatırım yapıyoruz. Proje kapsamında bölgedeki tüm içmesuyu hatlarını yenileyeceğiz....