19 / 04 / 2024

sakarya spor yatırımı

sakarya spor yatırımı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne müjdesi verilen tesis projesinde hazırlıklar tamamlanıyor.

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Spor hisselerine yatırım yapanlar Eylül ayını kayıpla geçirdi! En çok kazandıran takım 4 büyüklerden hangisi oldu?

Eylül ayında borsada Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ. yüzde 34,9, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği yüzde 20,4, Fenerbahçe Futbol AŞ yüzde 11 ve Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımları yüzde 5,1, yatırımcısına kaybettirdi.

Gayrimenkule yatırım yapmak isterken 4 milyon TL dolandırıldı!

Almanya'da bir yaşam süren Nazif Kardeş, Sakarya'da gayrimenkul yatırımı yapmak isterken yaklaşık 4 milyon TL civarında parasını kaptırdığını iddia etti. Kardeş danışmanlık ve gayrimenkul firması hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

Keçiören'e 50 milyon liralık spor yatırımı yapılacak!

Yatırımlarına devam eden Keçiören Belediyesi bu sene ilçeye toplam 50 milyon lira değerinde spor yatırımı yapacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Düzce'ye 32 milyon liralık tesis yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce'de 32 milyon liralık tesis yatırımı yapacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çorum'a 69 milyon TL'lik tesis yatırım!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çorum'a 69 milyon liralık yatırım yapacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan 3 şehre 105 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Amasya, Sinop ve Çankırı'da toplam 105 milyon TL'lik gençlik ve spor yatırımında bulunacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çanakkale'ye 32 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

Bursa’da 2020 yatırım yılı olacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı’nın yanı sıra Bursa Büyükşehir bütçesinden yapılacak projelerle 2020 yılının tam bir yatırım yılı olacağını söyledi

Gençlik ve Spor Bakanlığından Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım yapılacağını müjdeledi.

İskenderun’da spor yatırımları başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü heyeti dün İskenderun’da incelemeler yaptı. Hedef İskenderun’a yeni tesisler kazandırmak

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

sakarya spor yatırımı Haberi

sakarya spor yatırımı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne müjdesi verilen tesiste projenin hazır olduğunu açıklayan Başkan Toçoğlu, “Hakem ve gözlemcilere sözünü verdiğimiz tesisin projesi hazır. Yeni spor yatırımı yaklaşık 350 metrekare alan üzerine inşa edilecek. Kafeteryası, idari odaları ve toplantı salonu ile hakemlerimizin tüm ihtiyaçlarına karşılık verecek spor yatırmının kısa süre içerisinde ihalesine çıkıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne müjdesi verilen tesis projesinde hazırlıklar tamamlanıyor. Kısa süre önce hakemlere tüm gereklilikleri barındıran bir tesis inşa edeceklerinin sözünü veren Başkan Toçoğlu, projenin hazır olduğunu ve ihale aşamasına geldiklerini spor camiasına ilan etti. Toçoğlu, “Hedefimiz hakem ve gözlemcilerimiz için en iyi proje. Hayırlı olsun” diye konuştu.


Tesislerde Son Aşama

Başkan Toçoğlu, “Bildiğiniz üzere...