28 / 03 / 2024

Sakarya Taraklı toki kura

Sakarya Taraklı toki kura

TOKİ Sakarya Taraklı kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen daireler yer alıyor.

TOKİ Sakarya Taraklı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Taraklı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Taraklı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Taraklı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Taraklı sosyal konut projesi...

Sakarya Adapazarı TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sakarya Adapazarı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Sakarya Kocaali TOKİ alt gelir başvuru tarihleri!

Sakarya Kocaali TOKİ alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 39 adet konut bulunuyor.

Sakarya Kocaali TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Kocaali projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkıyor.

Sakarya Taraklı Kentsel Tasarım Projesi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve MARKA işbirliğiyle hayata geçirilen “Kentsel Tasarım Rehberi” projesi için çalışmalar tamamlandı. MARKA yetkilileri, Taraklı’daki sokakları iyileştirecek.

Sakarya Kocaali TOKİ başvuruları için son tarih bugün!

TOKİ Sakarya Kocaali projesinde yer alan 171 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Sakarya Kocaali TOKİ Orta Gelir başvuruları başlıyor!

Sakarya Kocaali Orta Gelir Grubu TOKİ projesinde yer alan 40 adet konut için başvurular bugün başlıyor.

Sakarya Kocaali TOKİ kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 'nın Sakarya’nın Kocaali İlçesi, Caferiye Mahallesi’nde hayata geçirdiği projenin kuraları çekildi.

Sakarya Taraklı Spor Tesisleri açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Taraklı Spor Tesisleri gerçekleştirilen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

Sakarya Sapanca TOKİ son başvuru günü!

Sakarya Sapanca TOKİ projesinde 325 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Sakarya Taraklı yeni spor tesisine kavuşuyor!

Taraklı Sentetik Sahası ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, “Saha zeminini tamamladık. Soyunma odaları bitme aşamasına geldi." diye konuştu.

Sakarya Taraklı Belediye binası yenilenecek!

Taraklı Belediyesi binasının onarımına başlanacak. Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, kısa zamanda onarımın tamamlanacağını açıkladı.

Sakarya Geyve ve Taraklı'ya 145 milyonluk yatırım!

Sakarya'nın Taraklı ve Geyve ilçelerinde 33 mahalleyi daha sağlıklı su buluşturacak 145 milyonluk projenin kaynak töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Taraklı toki kura Haberi

Sakarya Taraklı toki kura

TOKİ Sakarya Taraklı Konutları 75,11 metrekare ve 120,77 metrekare büyüklüğe sahip. Projede daire fiyatları 74 bin 947 TL ile 155 bin 727 TL arasında değişiyor. 


TOKİ Sakarya Taraklı kura çekilişi yarın saat 13.00'te Taraklı Belediyesi'nin Düğün Salonu’nda gerçekleşecek. Projede 43 adet konut satışa çıkarılacak.


Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen Sakarya Taraklı TOKİ Evleri satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin Taraklı şubesi tarafından kabul ediliyor. 


Sakarya Taraklı Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Sakarya Taraklı Konutları 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 


Satış duyurusu için