26 / 04 / 2024

Sakarya Unigarden ödeme planı

Sakarya Unigarden ödeme planı

Unigarden ödeme planına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Şubat ayında temelinin atılması planlanan Fixus Yapı Unigarden projesinin ilk etabının teslim tarihi 2016 yılının Mart ayı olarak belirlendi...

Sakarya Unigarden'da 24 ay 0 faiz imkanı!

850 konut ve AVM’den oluşan Unigarden projesi Fixus Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Temellerinin Şubat ayı içerisinde atılması planlanan Sakarya Unigarden projesinde daireler 1 oda 1 salon olarak dizayn ediliyor.

Sakarya Unigarden ödeme planı!

Sakarya Unigarden ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. İlk etap teslimlerinin 2016 yılının Mart ayında yapılması planlanan Unigarden projesindeki dairelerin alanları 52 metrekare ile 63 metrekare arasında değişiyor...

Sakarya Unigarden projesinde ilk etap teslimleri Mart 2016'da!

Tüm tapu ve ruhsat işlemlerinin tamamlanmış olduğu Sakarya Unigarden projesinde toplam 850 adet konut ve 1 Alışveriş Merkezi yer alıyor. Projede ilk etap teslimlerinin Mart 2016'da yapılması planlanıyor.

Karasu Gold City konut projesinde 36 ay vade, faizsiz ödeme fırsatı! Son 2 adet konut!

Ekşioğlu İnşaat tarafından Sakarya Karasu'da inşa edilen projde satışlar devam ediyor. Bu kapsamda Karasu Gold City konut projesinde 36 ay vade, faizsiz ödeme fırsatı sağlanıyor.

Unigarden'da 800 TL yüksek kira garantisi!

Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dakikalık mesafede yer alan Unigarden'da 0,99 faiz oranı ile ev sahibi olunabiliyor..

Sakarya Unigarden'da yüksek kira getirisi imkanı!

Fixus Yapı imzasıyla Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede hayata geçirilen Unigarden rojesi toplamda 960 konut ve İş merkezinden meydana geliyor. 

Sakarya Unigarden'da son daireler satışta!

Fixus Yapı tarafından hayata geçirilen Unigarden projesinde son daireler satışta. Projede yüksek kira getirisi garanti ediliyor.

Unigarden'da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi!

Unigarden'da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi ile ev sahibi olunuyor. Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede bulunan proje 960 konut ve İş merkezinden oluşuyor. 

Sakarya Unigarden yarın açılıyor!

Sakarya'da Fixus Yapı imzası ile hayata geçirilen Sakarya'nın en büyük öğrenci kenti Unigarden projesi yarın açılıyor...

Unigarden'da yüksek kira getirisi avantajı!

Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dakika mesafede 46 bin metrekare arazi üzerinde kurulu 960 konut ve İş merkezi ile bölgedeki öğrencilerden yüksek talep gören UNIGARDEN'da yüksek kira getirisi fırsatı sunuluyor...

Unigarden'da yüksek kira getirisi fırsatı!

Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede 46 bin metrekare arazi üzerinde kurulu 960 konut ve İş merkezi ile bölgedeki öğrencilerden yüksek talep gören UNIGARDEN'da yüksek kira getirisi sunuluyor...

Unigarden'da 0,99 faiz fırsatı!

Fixus Yapı tarafından Sakarya'da hayata geçirilen Unigarden projesinde 0,99 faiz oranı ile ev sahibi olunabiliyor...

Unigarden'da 800 TL yüksek kira avantajı!

Fixus Yapı imzası ile Sakarya'da yükselen Unigarden, uygun fiyatları ve yüksek kira getirisi ile de yatırımcısının yüzünü güldürüyor...

Sakarya Unigarden'da 122 bin TL'ye!

Fixus Yapı tarafından Sakarya'da hayata geçirilen Unigarden'da fiyatlar 122 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yatırımcısının yüzünü güldüren Unigarden yüksek kira getirisi de sağlıyor. 

Unigarden'da yüksek kira garantisi fırsatı!

Fixus Yapı tarafından Sakarya'da hayata geçirilen Unigarden'da yüksek kira garantisi fırsatı sunuluyor. Unigarden'da son daireler 122 bin TL'den başlıyor..

Unigarden'da son daireler 122 bin TL'ye!

Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dakikalık mesafede yer alan Unigarden'da son daireler 122 bin TL'den alıcılarını bekliyor...

Sakarya Unigarden ödeme planı Haberi

Sakarya Unigarden ödeme planı

Dairelerin tamamının 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Unigarden ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


78 bin öğrencinin bulunduğu Sakarya Üniversitesi Kampüsü'ne 1 dakika mesafede konumlanan Unigarden Evleri Fixus Yapı imzası taşıyor. Hafriyat çalışmalarının sona yaklaştığı projenin Şubat ayında temellerinin atılması planlanıyor.


Unigarden ev fiyatları 95 bin 96 lira ile 97 bin 222 lira arasında değişiyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 52 metrekare ile 63 metrekare arasında değişiyor.


Sakarya Unigarden Evleri Sakarya Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde, Serpan Merkez'e 3 dakika, Sapanca Gölü'ne 3 dakika, Sakarya Otogar'a 10 dakika, Sakarya merkeze 10 dakika, İzmit’e 20 dakika uzaklıkta yaşama geçiriliyor.


Unigarden Konutları'nda basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness salonu, eğlence oyun salonları, cafe ve restoranlar, peyzaj alanları, süs...