19 / 04 / 2024

Unigarden ödeme planı!

Unigarden ödeme planı!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

Unigarden ödeme planına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Şubat ayında temelinin atılması planlanan Fixus Yapı Unigarden projesinin ilk etabının teslim tarihi 2016 yılının Mart ayı olarak belirlendi...



Dairelerin tamamının 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği  Unigarden  ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


78 bin öğrencinin bulunduğu Sakarya Üniversitesi Kampüsü'ne 1 dakika mesafede konumlanan Unigarden Evleri Fixus Yapı imzası taşıyor. Hafriyat çalışmalarının sona yaklaştığı projenin Şubat ayında temellerinin atılması planlanıyor.


Unigarden ev fiyatları 95 bin 96 lira ile 97 bin 222 lira arasında değişiyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 52 metrekare ile 63 metrekare arasında değişiyor.


Sakarya Unigarden Evleri Sakarya Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde, Serpan Merkez'e 3 dakika, Sapanca Gölü'ne 3 dakika, Sakarya Otogar'a 10 dakika, Sakarya merkeze 10 dakika, İzmit’e 20 dakika uzaklıkta yaşama geçiriliyor.


Unigarden Konutları'nda basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness salonu, eğlence oyun salonları, cafe ve restoranlar, peyzaj alanları, süs havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, su kanalları, ücretsiz wifi, otopark ve güvenlik bulunuyor.


Unigarden ödeme planı!

Unigarden ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 24 ay vade farksız ya da banka kredisiyle 120 aya kadar vadelendirilebiliyor.


Fixus Yapı Unigarden iletişim

Telefon: 444 61 54

Web: www.fixusyapi.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön