28 / 03 / 2024

sakarya yazlık mahallesine nasıl gidilir

sakarya yazlık mahallesine nasıl gidilir

Sakarya Büyük şehir Belediyesi, keskin virajlı ve güvensiz kavşakları güvenli hale getiriyor. Bu kapsamda Yazlık Mahallesi girişi olarak bilinen güzergahta başlatılan çalışmada sona gelindiği bildirildi...

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirireceği yeni ulaşım projesinin ihalei gerçekleşti.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi 18 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Sakarya Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştirilecek çalışmalar için 18 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Moskova'da 33 milyon dolara satılık yazlık!

Rusya'nın başkenti Moskova çevresinde bulunan en pahalı yazlık satışa çıkarıldı. Moskova çevreyoluna 24 kilometre uzaklıkta bulunan en pahalı yazlığın 33 milyon dolar bedelle satışa çıkarıldığı duyuruldu.

Urla'da yazlık konseptli konut tipi ilgi görüyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Yazlık sezonunu açılmasıyla ilginin arttığı konut tipi yazlıkları anlattı. Tümer, yazlık konseptli konutların en çok Urla'da ilgi gördüğünü söyledi.

Selena Gomez, Malibu'da bir geceliği 8 bin TL'ye yazlık kiraladı!

Selena Gomez, bir geceliği 8 bin TL'ye yazlık kiraladı23 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, günlüğü 2 bin 900 dolara (yaklaşık 8 bin TL) Malibu'da muhteşem bir yazlık kiraladı.

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Konak'ta kurslar, faaliyetler, atölyeler bulunuyor.

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Mariah Carey, Malibu'dan günlük 10 bin dolara yazlık kiraladı!

James Packer'la sık sık gündeme gelen Mariah Carey, Malibu'dan yazlık bir malikane kiraladı. Şarkıcının günlük kira bedeli olarak 10 bin dolar ödediği söyleniyor.

Yazlık eve emlak vergisi ödenir mi?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için ödeniyor. Vergide meskenler için bazı muafiyetlikler bulunuyor. Peki, yazlık eve muafiyet uygulanır mı? Yazlık eve emlak vergisi ödenir mi?

Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti İzmir'den yazlık ev aldı!

Ünlü oyuncu Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin İzmir’in Urla ilçesinden yazlık ev aldığı öne sürüldü. Dünyaca tanınan ünlü isimlerin emlak danışmanlığını yürüten bir İtalyan emlak şirketinin Türkiye temsilcisi Oya Paktaş açıkladı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie İzmir Urla'dan yazlık aldı!

Ünlü oyuncu Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin İzmir'in Urla ilçesinden yazlık ev aldığı öne sürüldü. İtalyan emlak şirketinin Türkiye temsilcisi Oya Paktaş, çiftin villa için 2.6 milyon dolar ödediğini kaydetti.

Ege Bölgesi'nde yazlık ev satışları artış gösterdi!

Konut satışlarına da yansıyan artış ile Türkiye genelinde Temmuz ayında % bin 589 konut satıldı. Özellikle Ege Bölgesi'nde yazlık ev satışlarındaki artış sektöre hareketlilik getirdi.

sakarya yazlık mahallesine nasıl gidilir Haberi

sakarya yazlık mahallesine nasıl gidilir


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, keskin virajlı, güvensiz kavşakları güvenli hale getiriyor.


Bu kapsamda Yazlık Mahallesi girişi olarak bilinen güzergahta başlatılan çalışmada sona gelindi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, şehir genelinde trafik akışını güvenli bir şekilde daha akıcı hale getirmek için çeşitli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Daha önce Sakaryaspor Salonu önündeki keskin virajın yumuşatılarak güvenli hale getirildiğini dile getiren Oktar, Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde yeni bir çalışma başlattıklarını da ifade etti. Oktar, şu bilgileri verdi: “Aralık, Mehmet Akif, Adnan Menderes ve 17. Cadde'nin kesişimi olan yazlık girişinde başlattığımız çalışmalarda son aşamaya geldik. Bölge girişinde kontrollü dönel kavşak ve tretuvar çalışması gerçekleştirdik. Kısa süre içerisince asfalt ve çevre düzenlemelerinin de gerçekleştirileceği kavşak çalışması ile Yazlık’a girişler daha güvenli hale gelecek.” 


Haber...