23 / 04 / 2024

sakaryadaki yazlık yolu kavşakları yapıldımı

sakaryadaki yazlık yolu kavşakları yapıldımı

Sakarya Büyük şehir Belediyesi, keskin virajlı ve güvensiz kavşakları güvenli hale getiriyor. Bu kapsamda Yazlık Mahallesi girişi olarak bilinen güzergahta başlatılan çalışmada sona gelindiği bildirildi...

Gölcük Yeni Yazlık'a yürüyüş yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yapılan yürüyüş yolu tamamlandı.

Gölcük Yeni Yazlık’a yürüyüş yolu yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş yolu oluşturuluyor.

Gölcük Yeni Yazlık'a yürüyüş yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yapılan yürüyüş ve bisiklet yolunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gölcük Yeni Yazlık’a yürüyüş ve bisiklet yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş ve bisiklet yolu yapılıyor.

Selena Gomez, Malibu'da bir geceliği 8 bin TL'ye yazlık kiraladı!

Selena Gomez, bir geceliği 8 bin TL'ye yazlık kiraladı23 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, günlüğü 2 bin 900 dolara (yaklaşık 8 bin TL) Malibu'da muhteşem bir yazlık kiraladı.

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Konak'ta kurslar, faaliyetler, atölyeler bulunuyor.

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Mariah Carey, Malibu'dan günlük 10 bin dolara yazlık kiraladı!

James Packer'la sık sık gündeme gelen Mariah Carey, Malibu'dan yazlık bir malikane kiraladı. Şarkıcının günlük kira bedeli olarak 10 bin dolar ödediği söyleniyor.

Yazlık eve emlak vergisi ödenir mi?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için ödeniyor. Vergide meskenler için bazı muafiyetlikler bulunuyor. Peki, yazlık eve muafiyet uygulanır mı? Yazlık eve emlak vergisi ödenir mi?

Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti İzmir'den yazlık ev aldı!

Ünlü oyuncu Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin İzmir’in Urla ilçesinden yazlık ev aldığı öne sürüldü. Dünyaca tanınan ünlü isimlerin emlak danışmanlığını yürüten bir İtalyan emlak şirketinin Türkiye temsilcisi Oya Paktaş açıkladı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie İzmir Urla'dan yazlık aldı!

Ünlü oyuncu Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin İzmir'in Urla ilçesinden yazlık ev aldığı öne sürüldü. İtalyan emlak şirketinin Türkiye temsilcisi Oya Paktaş, çiftin villa için 2.6 milyon dolar ödediğini kaydetti.

Ege Bölgesi'nde yazlık ev satışları artış gösterdi!

Konut satışlarına da yansıyan artış ile Türkiye genelinde Temmuz ayında % bin 589 konut satıldı. Özellikle Ege Bölgesi'nde yazlık ev satışlarındaki artış sektöre hareketlilik getirdi.

1945 yılında Çırağan Sarayı yazlık otel yapılacak!

1945 yılında İstanbul Belediyesi, mülkiyeti Maliye Bakanlığı'nda olan harap haldeki Çırağan Sarayı'nı devralmak için harekete geçmiş. Belediye, sarayı yazı Boğaziçi'nde geçirmek isteyen turistler için yazlık otel haline getirecekmiş.

sakaryadaki yazlık yolu kavşakları yapıldımı Haberi

sakaryadaki yazlık yolu kavşakları yapıldımı


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, keskin virajlı, güvensiz kavşakları güvenli hale getiriyor.


Bu kapsamda Yazlık Mahallesi girişi olarak bilinen güzergahta başlatılan çalışmada sona gelindi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, şehir genelinde trafik akışını güvenli bir şekilde daha akıcı hale getirmek için çeşitli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Daha önce Sakaryaspor Salonu önündeki keskin virajın yumuşatılarak güvenli hale getirildiğini dile getiren Oktar, Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde yeni bir çalışma başlattıklarını da ifade etti. Oktar, şu bilgileri verdi: “Aralık, Mehmet Akif, Adnan Menderes ve 17. Cadde'nin kesişimi olan yazlık girişinde başlattığımız çalışmalarda son aşamaya geldik. Bölge girişinde kontrollü dönel kavşak ve tretuvar çalışması gerçekleştirdik. Kısa süre içerisince asfalt ve çevre düzenlemelerinin de gerçekleştirileceği kavşak çalışması ile Yazlık’a girişler daha güvenli hale gelecek.” 


Haber...