19 / 04 / 2024

Sakaryaspor altyapı tesisleri ihalesi ne zaman

Sakaryaspor altyapı tesisleri ihalesi ne zaman

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kulübün altyapı tesisleri için 21 Ocak'ta ihale düzenleyecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Hayata geçirilecek tesisler, konaklama binası, çim sahaları ve tribünüyle modern görünümde olacak" dedi

Adapazarı-Karasu limanları ve demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı TBMM'de!

Sayıştay'ın Adapazarı-Karasu limanları ve altyapı tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işine yönelik tespitler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Çukurova Havalimanı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yaptığı açıklamada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Çukurova Havalimanı altyapı yapım çalışmalarının durduğu, üstyapı tesisleri ihale bedelinin 300 milyon avro olduğu ve 12 milyon yolcu garantisi verildiği ifadelerinin tamamen gerçek dışı olduğunu belirtti.

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Çukurova Havalimanı’nın altyapı inşaatı tamamlanıyor!

Alt ve üstyapı tesisleri yapımı inşaatı süren Çukurova Havalimanı’nda sona geliniyor. Altyapı çalışmalarının hızla devam ettiği projenin yüzde 40'ı tamamlandı.

Fikret Orman: Altyapı tesisleri için yatırımlarımız sürüyor!

Altyapı tesislerinin devam ettiğini söyleyen BJK Başkanı Fikret Orman, "Sezon bitince yatırımlara başlayacağız. Ümraniye'ye 10 milyon lira gibi bir yatırım yapacağız. Futbol akademisi haline gelecek. " dedi.

Sakarya Ferizli yeni altyapıya kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, şehir genelinde altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. SASKİ, şehrin birçok noktasında içmesuyu ve kanalizasyon hatları, arıtma tesisleri inşa ederken lokal problemleri de hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor.

Şanlıurfa Akçakale'ye altyapı müjdesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Akçakale ilçesinde yaptığı altyapı ve üstyapının yanında atık su ve içme suyu tesisleri ile ilçede çalışmalarını sürdürüyor.

Çukurova Bölgesel Havalimanı için teklifler alındı!

Çukurova Bölgesel Havalimanı Altyapı Tesisleri Yapım İşi ihalesi yapıldı. İhale Komisyonu Başkanı Yılmaz: "Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın altyapı tesisleri yapımı işinin yaklaşık maliyeti 350 milyon lira" dedi.

Bursa sahilleri sağlıklı bir altyapıya kavuşacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, sahillere yeni bir vizyon kazandırırken sağlıklı bir altyapı için bu bölgeleri içme suyu hatlarının ardından kanalizasyon, yağmursuyu hatları ve arıtma tesisleri ile donatıyor.

Ataşehir Taçspor Tesisleri Altyapı Voleybol Salonu açıldı!

GS voleybol altyapı sporcularının kullanacağı Ataşehir'deki Taçspor Tesisleri Altyapı Voleybol Salonu'nun açılışı yapıldı. Başkanı Özbek:"Galatasaray'ı büyütmek, geliştirmek ve Galatasaray'ın yatırımlarını çoğaltmak amacı prensiplerimizin başında geliyor

Başakşehir Spor Kulübü'ne altyapı tesisi inşa edilecek!

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ: "13 ayda bitmesi öngörülen altyapı tesisleri ve akademi için yaklaşık 10 milyon avroluk bütçe olacağını tahmin ediyorum" dedi.

Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri açıldı!

Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri açılış töreninde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri ilçelere de uzanan spor yatırımlarımızın adeta imzasıdır" dedi

Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri bugün açılıyor!

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Hava muhalefeti nedeniyle açılışı ertelenen Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri 6 Ekim Salı günü açılıyor. Saat 17.30’da gerçekleştirilecek açılışa tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi.

Sakaryaspor altyapı tesisleri ihalesi ne zaman Haberi

Sakaryaspor altyapı tesisleri ihalesi ne zaman


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Sakaryaspor Kulübünün altyapı tesisleri için  21 Ocak'ta ihale düzenleyecek. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sakaryaspor’a modern altyapı tesisi kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Tesisin, son derece donanımlı olacağına işaret eden Toçoğlu, "20 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek tesisler, konaklama binası, çim sahaları ve tribünüyle modern görünümde olacak. İnşa edilecek ana binada yemekhane, masaj ve kondisyon salonları ve 25 kişinin konaklayabileceği tam donanımlı odalar yer alacak” ifadesini kullandı. 


Toçoğlu, tesiste yeni futbolcular yetiştirileceğini vurgulayarak, "850 kişilik tribün binasında soyunma odalarının yanı sıra dinlenme odaları ve bekleme salonları yer alacak. Şehrimize önemli değer katacak projemizin Sakaryamıza ve tüm spor camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye...