29 / 03 / 2024

Sakıp Sabancı Müzesi turkcell

Sakıp Sabancı Müzesi turkcell

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi ve Turkcell, müzede sergilenen eserlerin tüm sanatseverlerle buluşturacak işbirliğine imza attı. Uygulama sayesinde ziyaretçiler her türlü etkinliğin bilgilendirmesine kolayca ulaşabiliyor...

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sakıp Sabancı'nın tek torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi olan Melisa E. Sabancı Tapan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Sakıp Sabancı'dan pırlanta değerinde 10 tavsiye!

Stajyer memurluktan zirve tırmanan ve Türkiye'nin en zenginlerinden biri olarak tarihe geçen Sakıp Sabancı, birbirinden eşsiz 10 tavsiye verdi! İşte Sakıp Sabancı'dan geleceğin liderlerine pırlanta değerinde 10 tavsiye...

Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL’ye kiralandı! 'Yalı Çapkını' dizisi tarihi yalıda çekilecek!

Boğazın gözdeleri arasında yer alan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin liraya Star TV'de ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

İznik müzesi yıl içinde açılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, restorasyonu henüz bitmemiş olan İznik Müzesi'ndeki çalışmalara ilişkin, "Acil bir ek kaynak yaratıp, çok kısa sürede ihalesini yapıp bu yıl içinde mutlaka açacağız." dedi.

Bursa Sağlık Tarihi Müzesi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ‘Sağlık Tarihi Müzesi’, ‘14 Mart Tıp Bayramı’nda törenle, ziyarete açıldı.

Bursa Sağlık Müzesi 14 Mart'ta açılıyor!

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşıyan Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ‘Sağlık Tarihi Müzesi’, ‘14 Mart Tıp Bayramı’nda hizmete açılacak.

Rami Kışlası şehir müzesi olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Rami Kışlası'nı"Tarih ve Medeniyet ile Eyüp El Ensari Panorama Müzesi”ni de içeren şehir müzesi yapacaklarını açıkladı.

Konya Mevlana Müzesi 2017'de açılacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, “Kültür Bakanlığı ile mutabakatla yürüttüğümüz Mevlana Müzesi projesi var. İnşallah Mevlana Müzesini yapıp 2017 yılı içinde açılışını gerçekleştireceğiz." dedi

Adana Arif Nihat Asya Bayrak Parkı ve Müzesi tamamlanıyor!

İnşaatı devam eden Arif Nihat Asya Bayrak Parkı ve Müzesi’nde 70 metrelik direğin montajı tamamlandı, 96 metrekarelik Türk Bayrağı, Seyhan Nehri ve Sabancı Merkez Camii ile bütünleşti.

Kocaeli Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı çalışmasında kuzey-güney anayol ve yan yollar trafiğe açıldı

Cerrahpaşa Tıp Tarihi Müzesi’nin restorasyonu yarım kaldı!

2012’de başlayan Cerrahpaşa’daki Tıp Tarihi Müzesi’nin restorasyonu İl Özel İdaresi’nin kapatılmasıyla yarıda kaldı.Tarihi Müze'de bulunan yaklaşık 80 bin eser şu an konteynerlerde saklanıyor.

Dilek Sabancı Yeniköy'deki Baran Yalısı'na tadilat yaptırdı!

Sakıp Sabancı'nın büyük kızı Dilek Sabancı, 50 milyon dolara aldığı Yeniköy'deki Baran Yalısı'na tadilat yaptırdı. Yalı sadece yazın kullanılacak. Sabancı, Haziran ayında yeni yazlığına taşınacak. Baran Yalısı, Dilek Hanım'ın sahibi olduğu dördüncü yalı.

Rigips Türkiye Ulusal Alçı Yarışması ödülleri dağıtıldı!

Saint-Gobain Rigips’in düzenlediği Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri, 30 Ocak Cumartesi akşamı Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Sakıp Sabancı Müzesi turkcell Haberi

Sakıp Sabancı Müzesi turkcell

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi ve Turkcell, müzede sergilenen eserlerin tüm sanatseverlerle buluşturacak işbirliğine imza attı. Uygulama sayesinde ziyaretçiler her türlü etkinliğin bilgilendirmesine kolayca ulaşabiliyor ve etkinlikleri kişisel takvime ekleyerek hatırlatma özelliğinden faydalanabiliyor. Sakıp Sabancı Müzesi Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, "İşbirliği, müzemizin sanat ve teknoloji alanında başlattığı projelerin gelişimi açısından önem taşıyor" dedi. Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ise, "Amacımız sergilere, koleksiyonlara ve etkinliklere gösterilen rağbetin artmasına katkıda bulunmak"...