27 / 04 / 2024

Şakir Çoban İnşaat villa satışı

Şakir Çoban İnşaat villa satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Şakir Çoban İnşaat'ın 10 adet villasını satışa çıkardı. Satışa çıkan villaların fiyatları 510 bin TL'den başlıyor.

TMSF Şakir Çoban İnşaat'ın 10 villasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Şakir Çoban İnşaat'ın 10 adet villasını satışa çıkardı. Satışa çıkan villaların fiyatları 585 bin TL'den başlıyor.

Akc Çoban İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akc Çoban İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akan Çoban tarafından kuruldu.

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Zeki Çoban tarafından kuruldu.

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Sidar Çoban tarafından kuruldu.

Uğural İnşaat'ın acı günü! Şakir Alataş vefat etti!

Uğural İnşaat Turizm Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şakir Alataş vefat etti. Uğural İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Özçoban Hırdavat İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçoban Hırdavat İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özçoban tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

TMSF Şakir Çoban İnşaat'ın 10 villasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Şakir Çoban İnşaat'ın 10 adet villasını satışa çıkardı. Satışa çıkan villaların fiyatları 510 bin TL'den başlıyor.

TMSF Şakir Çoban İnşaat'ın 10 villasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Şakir Çoban İnşaat'ın 10 adet villasını satışa çıkardı. Satışa çıkan villaların fiyatları 585 bin TL'den başlıyor.

İnşaat sektörünün önceliği güvenli yapılar inşa etmek olmalı!

Özbostan İnşaat yöneticisi Şakir Başaran, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıldönümünde yaptığı açıklamada, İstanbul’daki yapı stoğunun kararlılıkla iyileştirilmeye devam edilmesi gerektiğini söyleyerek, “Kentsel dönüşüm fırsatını çok iyi değerlendirmeliyiz." dedi.

Altınçoban İnşaat Plastik Oto Parçaları Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınçoban İnşaat Plastik Oto Parçaları Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bekir Çoban tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tisan İnşaat'ın acı günü! Ayişe Yüceer vefat etti!

Tisan İnşaat ve Sanayi A.ş.'nin 35 yıllık çalışma arkadaşı Şakir Yüceer'in sevgili eşi Ayişe Yüceer dün vefat etti.

TOKİ Erzurum Karaçoban 16 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli Karaçoban İlçesi Akarsu-Kopal Mahallesi Spor Salonu ve Kavaklı Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Çevre Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü binası için ihale düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü Hizmet Binası Yapımı İşi için açılan ihaleyi 7 milyon 830 bin liralık teklif veren Şakir Aksu İnşaat kazandı.

Şakir Çoban İnşaat villa satışı Haberi

Şakir Çoban İnşaat villa satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Şakir Çoban İnşaat'a ait 10 villayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin en düşük satış bedeli 510 bin TL, en yüksek satış bedeli ise 565 bin TL olarak belirlendi.

1-Şakir Çoban İnşaat Taahüt Enerji Nakliye Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi’ ne ait Aziziye İlçesi, Yarımca Mahallesi 6398 Ada, 2 Parsel - ERZURUM adresinde bulunan 10 adet Dubleks Meskenin satışı 28.11.2018 tarihinde Saat: 15:00’ de, Arzen Dondurma Süt Tatlıları Üretim Tesisleri E80 Karayolu 5. km (Dadaşkent) Aziziye/ERZURUM adresinde teklif alma ve sonrasında açık artırma yöntemiyle yapılacaktır.
 
2-Alıcı çıkmaması halinde en fazla teklif verenin taahhüdü baki kalmak kaydıyla, ikinci satış tarihi olan 05.12.2018’de, aynı adreste ve aynı saatte (saat 15:00) tekrar açık artırmaya çıkarılacaktır.
 
3-Talipliler, satış koşulları...