28 / 03 / 2024

saklıhan inşaat saklıhan konakları fiyat

saklıhan inşaat saklıhan konakları fiyat

Saklıhan Konakları Beylikdüzü satış ofisi bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Saklıhan Konakları Beylikdüzü projesi kapsamında yer alan konutların ev sahiplerine teslimleri ise hemen yapılıyor

Beylikdüzü Saklıhan Konakları nerede?

Beylikdüzü Saklıhan Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde adresli bir şekilde yer alıyor. Beylikdüzü Saklıhan Konakları projesi kapsamında konut fiyatları 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Saklıhan Konakları Beylikdüzü ulaşım!

Daire teslimlerinin hemen gerçekleştiği Saklıhan Konakları Beylikdüzü ulaşım bilgileri şöyle: Cumhuriyet Mahallesi Çavdarlı Sokak Beylikdüzü, İstanbul - Saklıhan Konakları telefon numarası 0212 871 42 60

Beylikdüzü Saklıhan Konakları satılık!

Beylikdüzü Saklıhan Konakları satılık konutların başlangıç fiyatları 390 bin TL olarak belirlendi...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tünel inşaatı Sultangazi'deki konutlara zarar verdi iddiası!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu'nun hazırladığı rapor, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki tünel inşaatının Sultangazi ilçesindeki Gazi Mahallesi ve Zübeyde Hanım Mahallelerindeki evlere verdiği hasarı tespit etti.

Bayburt Kültür Han'ın inşaatı durduruldu!

Bayburt’ta en önemli kamu yatırımlarından olan ve 2018'de inşaatına başlanan Kültür Han'ın yapımı durduruldu.

Pakistan, Türk inşaat şirketlerinin tecrübesinden ders çıkarmak istiyor!

Pakistan Başbakanı İmran Han, çok tecrübeli Türk inşaat şirketleri olduğunun altını çizerek, son 6-7 senede Türkiye'de yaklaşık 2 milyon konut inşa edildiğine dikkati çekti...

Saklıkent’teki kaçak inşaat yıkıldı!

Antalya'nın Saklıkent ilçesinde imar barışını fırsat bilerek inşa edilen yapılar jet hızıyla yıkılıyor. Bölgede en hakim noktada yükselen kaçak inşaatın yıkımı tamamlandı.

Saklıkent'te kaçak inşaatın sahibi müteahhit çıktı!

Saklıkent’te imar barışı fırsatçılığı yaparak bölgenin en hakim noktasına duvar örüp iki farklı noktada kaçak inşaat yapan Ç.S., Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi üyesi çıktı.

Gümüşhane'deki otel inşaatına tepki!

Gümüşhane'nin Süleymaniye Mahallesi'nde tarihi hanın yerine yapılan otel inşaatı vatandaşların tepkisine neden oldu. 

Sivas Kültür ve Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Sivas Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi’ne yapılacak olan Hanımlar Kültür Merkezi ile Gençlik Spor Merkezi'nin ihalesi tamamlandı. Projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Kocaeli'nin vizyon projelerinde inşaat devam ediyor!

Körfez Belediyesi’nin iki büyük projesi; Sarnıç Han ve Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde yaptırılan Kültür Merkezi inşaatının kaba inşaatı tamamlanırken, ince inşaat çalışmaları da son sürat devam ediyor.

Tarihi Taş Hanı Binası'nın rekonstüksiyon inşaatı ihaleye çıkıyor!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Eminönü Talı Köşkü Caddesi'nde yer alan Tarihi Taş Hanı Binası'nın rekonstüksiyon inşaatını ihaleye çıkıyor. İhale için son teslim tarihi 4 Nisan 20107 günü saat 15:00 olarak belirlendi.

Han İnşaat'tan Aydın Karacasu'ya ofis!

2010 yılından bu yana Nazilli’de hizmet veren ve bir süredir Karacasu’da inşaat projelerine imza atmaya başlayan Han İnşaat Karacasu’daki ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Manisa'da inşaat ve emlak piyasasında güven ve istikrar yok!

15 Temmuz darbe girişimi, inşaat ve emlak sektörünün kalbine hançer gibi saplandı. Manisa Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, "İnsanlarda 15 Temmuz'dan önce de para vardı, 15 Temmuz'dan sonra da para var ancak piyasaya vermiyor. Şu anda inşaat ve emlak piyasasında güven ve istikrar yok" dedi.

Konya Bozkır Şehir Konağı'nın inşaatında son durum ne?

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, "Şehir konağı ve hanımlar lokali" inşaatı devam ediyor. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yapımı devam eden şehir konağı ve hanımlar lokali inşaatında incelemelerde bulundu.

saklıhan inşaat saklıhan konakları fiyat Haberi

saklıhan inşaat saklıhan konakları fiyat

Saklıhan Konakları projesi, Beylikdüzü'nde Avrupa Yakası'nda yükseliyor. Saklıhan Konakları Beylikdüzü satış ofisi bilgilerinden önce projeden bahsedelim. 


Saklıhan Konakları Beylikdüzü kapsamında 288 konuttan meydana geliyor. 31 ticari ünitenin bulunduğu proje, Saklıhan İnşaat tarafından yükseliyor. 


Saklıhan Konakları Beylikdüzü satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon bahçe katı, 4 oda 1 salon, 5 oda 2 salon ve 6 oda 2 salondan meydana geliyor. 




Saklıhan Konakları Beylikdüzü ne zaman teslim?

Saklıhan Konakları Beylikdüzü teslim tarihi hemen olarak belirlendi. 


Saklıhan Konakları Beylikdüzü satış bilgileri satış ofislerinden alınıyor. Saklıhan Konakları Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 


Saklıhan Konakları Beylikdüzü kapsamında oyun...