25 / 04 / 2024

Salih Akkaya kimdir

Salih Akkaya kimdir

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçedeki mühendis, mimar ve müteahhitlerle istişare toplantısı yaptı. Akkaya, "Sizlerle bir araya gelerek Akşehir'de inşaat sektöründe neler yapılabilir? sorusunun cevabını aradı.

Salih Akkaya kimdir?

Konya Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya kimdir? Salih Akkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Akkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Akkaya..

Salih Baş kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? İngilizce biliyor mu? Şu an ne iş yapıyor?

Salih Baş, kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Datagate Bilgisayar’da hangi alanda görev alıyor? Evli mi, çocuğu var mı? İngilizce biliyor mu? İşte Salih Baş ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Salih Cem Oral Kimdir? Salih Cem Oral kaç yaşındadır?

Salih Cem Oral kimdir? Salih Cem Oral’ın mesleği nedir? Salih Cem Oral hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Konya'nın 21 mahallesi için yeni imar planı revizyonu!

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçedeki mühendis, mimar ve müteahhitlerle bir araya geldi. 

Salih Bayraktar kimdir?

Salih Bayraktar, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Salih Bayraktar kimdir? Salih Bayraktar  bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Konya Akşehir'e 11 milyon TL'lik su arıtma tesisi yapılıyor!

Konya'nın Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir'imizin en büyük sıkıntılarından biri olan alt yapı işinin önemli bir ayağı olan kanalizasyon alt yapısı değişiyor. Atık su arıtma tesisinin 11 Milyon Euro bedel ile ihalesi yapıldı.

Akşehir'de alt yapı çalışmaları sürüyor!

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir'deki alt yapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyleyerek, çalışmalar tamamlandıktan sonra 24 Ağustos Bulvarının sıcak asfaltla kaplanması konusunun değerlendirildiğini söyledi.

Salih Küçüktuna kimdir?

2014 yılında profesyonel mimarlık çalışmalarını sürdüreceği PIN Mimarlık ofisini kuran Salih Küçüktuna kimdir? Salih Küçüktuna, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Mehmet Salih Çeçen kimdir?

IC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Çeçen başkanlığında IC İçtaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu. Peki, Mehmet Salih Çeçen kimdir? Mehmet Salih Çeçen hangi işlere imza attı?

Konya Akşehir'de inşaat sektöründe neler yapılabilir?

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçedeki mühendis, mimar ve müteahhitlerle istişare toplantısı yaptı. Akkaya, "Sizlerle bir araya gelerek Akşehir'de inşaat sektöründe neler yapılabilir? sorusunun cevabını aradı.

Konya Akşehir'de engellilere özel tesis yapılacak!

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ilçedeki bazı engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Akşehir Arasta Çarşısı'nın restorasyon ihalesi 17 Aralık'ta!

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Türkiye'nin sayılı arastalarından biri olan Konya'nın Akşehir ilçesindeki Tarihi Arasta Çarşısı'nın restorasyon ihalesi tarihinin 17 Aralık 2015 Perşembe günü yapılacağını söyledi.

Akşehir Arasta Çarşısı restore ediliyor!

Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ile Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya; Akşehir’de Konya Büyükşehir Belediyesi ile Konya Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü’nce restorasyon çalışmaları yapılan tarihi mekanları ziyaret etti.

Akşehir'de 65 tarihi ev restore ediliyor!

Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ile Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Konya Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı hibe desteğiyle Akşehir Belediyesi tarafından yapılan sokak sağlıklaştırma çalışmalarını inceledi.

Salih Akkaya kimdir Haberi

Salih Akkaya kimdir

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçedeki mühendis, mimar ve müteahhitlerle istişare toplantısı yaptı. Akşehir'deki bir restoranda yapılan toplantıya Başkan Akkaya'nın yanı sıra Akşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Yıldız, Akşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Tunçez, Akşehir'deki mühendisler, mimarlar, müteahhitler, Belediye imar Komisyonu üyeleri ve Akşehir Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü Personeli katıldı.Akşehir'de yapılacak her türlü hizmette, projede ve yatırımda herkesin fikrini alarak, onların fikirlerine kulak vererek çalışmalar yaptıklarını ve bu kapsamda da zaman zaman farklı meslek gruplarıyla bu tür istişare toplantıları yaptıklarını söyleyen Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, "Sizlerle bir araya gelerek Akşehir'de inşaat sektöründe neler yapılabilir? Nasıl daha güzel inşaatlar yapılabilir? Sizlerin daha rahat nasıl çalışabileceği konusunda istişarede bulunabilmek amacıyla böyle bir toplantı düzenledik. Sizlerin yaşadığı problemler...