19 / 04 / 2024

Salih Aynural kimdir

Salih Aynural kimdir

Konyalı hayırseverler tarafından İstanbul'a kazandırılan Rumeli Üniversitesi'nin Konyalı kurucu rektörü Prof. Dr. Salih Aynural, Yenigün'e konuştu. Aynural, "Konya, Türkiye'nin sayılı şehirlerinden birisi. Konya'ya daha fazla üniversite yakışır diye düşünüyorum" dedi.

Salih Baş kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? İngilizce biliyor mu? Şu an ne iş yapıyor?

Salih Baş, kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Datagate Bilgisayar’da hangi alanda görev alıyor? Evli mi, çocuğu var mı? İngilizce biliyor mu? İşte Salih Baş ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Salih Cem Oral Kimdir? Salih Cem Oral kaç yaşındadır?

Salih Cem Oral kimdir? Salih Cem Oral’ın mesleği nedir? Salih Cem Oral hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Salih Bayraktar kimdir?

Salih Bayraktar, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Salih Bayraktar kimdir? Salih Bayraktar  bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Konya'ya daha fazla üniversite yapılmalı!

Konyalı hayırseverler tarafından İstanbul'a kazandırılan Rumeli Üniversitesi'nin Konyalı kurucu rektörü Prof. Dr. Salih Aynural, Yenigün'e konuştu. Aynural, "Konya, Türkiye'nin sayılı şehirlerinden birisi. Konya'ya daha fazla üniversite yakışır diye düşünüyorum" dedi.

Salih Küçüktuna kimdir?

2014 yılında profesyonel mimarlık çalışmalarını sürdüreceği PIN Mimarlık ofisini kuran Salih Küçüktuna kimdir? Salih Küçüktuna, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Mehmet Salih Çeçen kimdir?

IC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Çeçen başkanlığında IC İçtaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu. Peki, Mehmet Salih Çeçen kimdir? Mehmet Salih Çeçen hangi işlere imza attı?

Rumeli Üniversitesi 2016’da eğitime başlıyor!

İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Salih Aynural, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. Rektör Aynural,Rumeli Üniversitesi'sinin 2016- 2017 eğitim öğretim yılında derslere başlayacağını müjdeledi...

Salih Koca kimdir?

İnşaat Mühendisi Salih Koca, AKP Eskişehir Milletvekili Adayı oldu. Peki, Salih Koca kimdir? Salih Koca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Salih Koca...

Salih Özbalcı kimdir?

Samsun Ladik Belediye Başkanı Salih Özbalcı kimdir? Salih Özbalcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Özbalcı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Özbalcı...

Mehmet Salih Obut kimdir?

Mehmet Salih Obut, Capricetermal Genel Müdürü oldu. Peki, Mehmet Salih Obut kimdir? Mehmet Salih Obut, ne zaman Capricetermal Genel Müdürü olarak atandı? İşte Mehmet Salih Obut ve Jetpa..

Salih Akkaya kimdir?

Konya Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya kimdir? Salih Akkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Akkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Akkaya..

Salih Hızlı kimdir?

Manisa Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı kimdir? Salih Hızlı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Hızlı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Hızlı..

Salih Yurduseven kimdir?

Ankara İç Mimarlık Proje Müdürü Salih Yurduseven kimdir? Salih Yurduseven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Yurduseven, ne zamandan beri, Ankara İç Mimarlık'ta hizmet veriyor?

Salih Aynural kimdir Haberi

Salih Aynural kimdir

Konyalı hayırseverler tarafından İstanbul'a kazandırılan Rumeli Üniversitesi'nin Konyalı kurucu rektörü Prof. Dr. Salih Aynural, Yenigün'e konuştu. 


SALİH AYNURAL KİMDİR?


Konya-Akşehir doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi İstanbul’da tamamladım. 1984 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldum. Aynı üniversitede 1985 yılında yüksek lisans, 1989’da doktora tezini başarıyla bitirdim. Bu arada, 1986 yılında İktisat Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olarak göreve başladım. 1992 yılında Yrd. Doç. Dr., 1994’de Doç. Dr., 2000’de Prof. Dr. ünvanlarını almaya hak kazandım. Aynı yıl İstanbul Üniversitesi’nden Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü İşletme Fakültesi’ne geçtim. Burada 7 yıl Dekanlık, 3 yıl Rektör Yardımcılığı görevlerinde bulundum. Ayrıca Türk Dünyası Bilimsel ve Teknolojik İşbirliği Merkezi Başkanlığı’nı yürüttüm. 2007 yılında Başbakanlık Kamu Görevlileri Etik Kurulu, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Denetim Kurulu üyeliklerine atandım. 


KONYA, TÜRKİYE’NİN 


SAYILI ŞEHİRLERİNDEN


Konya, Türkiye’nin...