26 / 04 / 2024

Salih Bezci besa inşaat

Salih Bezci besa inşaat

50 yıllık aile mesleği olan inşaat müteahhitliğini halen sürdüren Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci kimdir? İşte Salih Bezci'nin biyografisi...

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

BESA'nın acı günü! Salih Bezci'nin babası Durali Bezci vefat etti!

BESA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin babası Durali Bezci bugün vefat etti. Merhum Durali Bezci’nin cenazesi 17 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii’den kaldırılarak Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek...

The Bo Viera projesinin patronu Salih Bezci'den şok açıklama!

Bodrum Gündoğan’daki projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından önce mühürlenen sonra da kaçak bölümleri yıkılan Salih Bezci, "Binalar arasında 6 metrelik alanlar vardı. ‘Oraları da oda yapalım geçer gider’ diye düşündüm. Basiretim bağlandı. Hata benim" diye açıklamalar yaptı...

Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu...

Salih Bezci'den The BO Viera açıklaması!

BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, The BO Viera ile ilgili açıklama yaptı. İşte Bezci'nin açıklaması;

Efe Bezci ile Çağla Baykam evlendi!

İş dünyasının gözde çifti KAM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Çağla Baykam ve BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen rüya gibi bir düğün töreni ile evlendiler.

The BO Viera’nın yüzde 25’i satıldı!

Ankaralı Besa Grup da Bodrum’u radarına aldı. 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen The BO Viera’nın yüzde 25’i satıldı. Salih Bezci, “Projemiz tamamlandığında yüzde 25 prim yapacak” diye konuştu. 

Efe Bezci ile Çağla Baykam nişanlandı!

İş dünyasının gözde çifti KAM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Çağla Baykam ve BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci evliliğe ilk adımlarını görkemli bir nişan töreni ile attılar. 

Efe Bezci ile Çağla Baykam sözlendi!

BESA Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, sektör lideri Kam Ankara Beton Sanayi’nin kurucusu Mahir Baykam’ın kızı Çağla Baykam ile evlilik yolunda ilk adımı atıp sözlendi.  

Efe Bezci: İnşaatın devleri turizmin öncüsü olmalı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ''İnşaat sektörünün büyük temsilcilerinin turizm sektöründe atacağı her adım ülkemizin geleceği açısından çok önemli'' dedi.

Efe Bezci'den iyi bir kariyer için dikkat edilmesi gereken 5 nokta!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Genel Başkan Yardımcısı Efe Bezci, iyi bir kariyere giden yolda genel olarak yapılan 5 hatayı sıraladı...

Salih Bezci besa inşaat Haberi

Salih Bezci besa inşaat

Salih Bezci kimdir?

Salih Bezci, 1955 yılında doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra Ankara Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi Mimarlık Bölümüne girdi. 1979 yılında mezun oldu. Öğrencilik yıllarından itibaren başladığı ve 50 yıllık aile mesleği olan inşaat müteahhitliğini halen sürdürmektedir.


Bezci, 1980 yılından günümüze kadar birçok önemli alış veriş merkezi ve konut projesinin mimari projelerini yaptı. Bu projelerin büyük bölümünün inşasında yatırımcı ve proje koordinatörü olarak da  görev aldı.


Ankara’da Sütçüoğlu İşhanı, Çapar Ticaret Merkezi, Altuntop Ticaret Merkezi, Etlik Ticaret Merkezi, Uçar Ticaret Merkezi, Murat Ticaret Merkezi,  Ulus Şehir Çarşısı, Galleria, Armada, Panora gibi önemli alışveriş merkezleri ile Besa Karina, Karina Plaza, Besa Nova gibi konut projelerinin yatırımcısı ve proje sahibi olan Salih Bezci, son 15 yıldır Ankara’nın vergi rekortmenleri...