05 / 05 / 2024

Salih Bezcinin babası

Salih Bezcinin babası

BESA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin babası Durali Bezci bugün vefat etti. Merhum Durali Bezci’nin cenazesi 17 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii’den kaldırılarak Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek...

Akın Holding'in acı günü! Salih Gültekin vefat etti!

Akın Holding Yönetici Asistanı Esin Gültekin'in babası Salih Gültekin vefat etti. Akın Holding taziye ilanı yayınladı. 

Şehit babasının harabe evini valilik sıfırdan yapacak!

Geçtiğimiz yıl şehit olan jandarma er Salih Altuntaş'ın Ordu'nun Aybastı ilçesinde bulunan harabe halindeki baba evini gündeme getiren SÖZCÜ'nün haberi, ses getirdi. Süleyman Soylu, şehir babasını arayarak, "Evinizi sıfırdan yaptıracağız tamirat değil yeni baştan yapılacak" dedi...

BESA'nın acı günü! Salih Bezci'nin babası Durali Bezci vefat etti!

BESA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin babası Durali Bezci bugün vefat etti. Merhum Durali Bezci’nin cenazesi 17 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii’den kaldırılarak Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek...

Yavuz Seçkin babasından miras kalan ev için dava açtı!

Yavuz Seçkin babasından miras kalan Fatih'teki ev için dairede bulunan kiracıya dava açtı. Kira sözleşmesinin olup olmadığı mahkeme kararıyla araştırılarak davanın sonuçlanması bekleniyor.

Salih Bezci: Ankara'dan en çok Araplar konut alıyor!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara'dan en çok Iraklılar, Suudi Arabistanlılar ve Kuveytlilerin konut aldığını söyledi. Konut satışında Başkent ikinci sırada yer aldı.

Leon Mizrahi'nin babası İsak Mizrahi vefat etti!

Ortak Gayrimenkul Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Dörtgen Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Leon Mizrahi'nin babası İsak Mizrahi vefat etti. Mizrahi için taziye ilanı yayınlandı.

Salih Sağında Şehitler Haftası mesajı yayınladı!

Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında, 14 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, kutsal vatanımız için hiç düşünmeden canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andı.

Burj Al Babas Tatil Köyü İşletmeciliği ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burj Al Babas Tatil Köyü İşletmeciliği ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Taha Yerdelen tarafından 500 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu.

Ebru Gündeş babasının Bakırköy'deki dükkanını aldı!

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, babasının dükkanının satılacağını duyunca, başkasına satılmadan, babası için aldı. Kızının yardımına yetişmesinden sonra Remzi Gündeş, “Allah kızımdan razı olsun. Hızır gibi yetişti. " açıklamasından bulundu.

Nevvar Salih İşgören Vakfı 2,5 milyon TL'lik bağışla tamamlanacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi içinde yapımına başlanan Türkiye’nin ilk Gen Araştırma merkezi, Nevvar Salih İşgören Vakfı tarafından 2,5 milyon liralık bağışla tamamlanacak.

Salih Sağında'dan Dünya Sağlık Günü mesajı!

Kuyaş Genel Müdürü Salih Sağında, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü ve 7-13 Nisanʹın Sağlık ve Sosyal Güvenlik Haftası olması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Nejat Özonay'ın acı günü! Babası Ekrem Özonay vefat etti!

İstanbul Property Services Yönetici Ortağı Nejat Özonay'ın babası Ekrem Özonay vefat etti. Ekrem Özonay'ın cenazesi 24 Mart'ta Erenköy Galip Paşa Camii'nden öğle namazından sonra kaldırılacak.

Salih Şahan'dan Besni'deki fakülte inşaatının durdurulmasına açıklama!

Adıyaman’ın Besni ilçesinde inşaatı devam eden Mimarlık Fakültesi’nin yanına yapılması planlanan taş ocağı tartışma konusu olmuştu. Son olarak İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Salih Bezcinin babası Haberi

Salih Bezcinin babası

Eski Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı da olan Salih Bezci’nin 90 yaşının üzerinde olan babası Durali Bezci vefat etti.

Çevresinde hayırseverliği ile tanınan iş adamı Durali Bezci, memleketi Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine yaptığı yardımlar ile ilçenin kalkınmasına büyük destek olmuştur. BESA Grubun adını yaşatmak amacıyla Türkiye’ye kazandırdığı Yahyalar Durali Bezci İlköğretim Okulu da en büyük gururu olmuştur.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci’nin de dedesi olan Durali Bezci’nin cenazesi 17 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii’den kaldırılarak Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek.

Salih Bezci

Salih Bezci kimdir?