29 / 03 / 2024

Kocaeli Salih Gün futbol sahası açıldı!

Kocaeli Salih Gün futbol sahası açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası İlçesi Tavşancıl bölgesinde Tavşancıl Belediyesi’nin ilk belediye başkanı olan Salih Gün’ün adını taşıyan futbol sahasının tanıtım programını gerçekleştirildi.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası İlçesi Tavşancıl bölgesinde Tavşancıl Belediyesi’nin ilk belediye başkanı olan Salih Gün’ün adını taşıyan futbol sahasının tanıtım programını gerçekleştirildi. Kocaeli milletvekilliği de yapan Salih Gün’ün adının verildiği sahanın tanıtım programına il ve ilçe protokolü ilgi gösterdi. Fifa2 standartlarında sentetik çim serili saha, 983 kişi kapasiteli.



PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ


Tanıtım programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Yeşildal, Mustafa Altay, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Kocaeli Amatör Spor Federasyonları Başkanı Murat Aydın, Kocaeli CHP eski milletvekili Salih Gün ve çok sayıda vatandaş katıldı.


STAD SAHİPSİZ KALMIŞTI


Tavşancıl ile Kocaeli karmasının gösteri maçı yaptığı programda Büyükşehir Belediye Başkanı bir açıklama yaptı. Sahanın yıllar önce Salih Gün bey tarafından yapıldığını ve yıllardır sahipsiz kalmış, perişan bir halde olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu” Büyükşehir olarak bu tesisi yeniden elden geçirerek vatandaşların hizmetine kazandırdık. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya destek verdik. Bu stadımızın vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı. Cumhuriyet Bayramı için de bir açıklamada bulunan Başkan Karaosmanoğlu” Dedelerimizin bize bıraktığı en büyük miras Cumhuriyetimizdir. Bizler bu mirasa sahip çıkmalıyız.” dedi


FİFA2 STANDARTLARINDA


983 kişi kapasiteli tribünü bulunan saha 68 metre çarpı 105 ebatlarında 9 bin 100 metrekare alanda fifa2 standartlarında sentetik çim serilerek yapıldı. Ayrıca çalışma kapsamında mevcut üç katlı idari binanın da tadilatı gerçekleştirildi.



TADİLATLAR YAPILDI


588 metrekarelik alanı kaplayan binada Bodrum Katta; 2 takım için birer oda, dörder duş, ikişer tuvalet, Zemin Katta 2 adet hakem odası 1 adet personel odası, 1. Katta 2 adet idari ofis, 1 adet toplantı odası onarımı ile çatı onarımı yapıldı. 80 metrekarelik tek katlı sporcu soyunma odasında da iki takım için birer oda, üçer duş, ikişer tuvalet tadilatı ile çatı onarımı Saha kenarına 4,5 metre yüksekliğinde yaklaşık 85 metre betonarme duvar imalatı yapıldı.





Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön