19 / 04 / 2024

Salih Kuzu yeni projeler

Salih Kuzu yeni projeler

Dekar Yapı’nın patronu Salih Kuzu, “Kentsel dönüşümün içeriği önemli. Zengin fakir mahallesi olarak ayrılmaması gerekiyor. Mesele Kenti sosyo-ekonomik olarak değiştirebilmek” dedi.

Migros'ta indirimler peş peşe! Torku süzme peynir 64,90 TL’ye, dana incik 349,90 TL’ye, kuzu kelle 89,90 TL’ye düştü!

Migros, yeni aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu doğrultuda, Torku süzme peynir 64,90 TL’ye, dana incik 349,90 TL’ye, kuzu kelle 89,90 TL’ye düştü. İşte 17 Kasım 2023 Migros fiyat listesi...

Müteahhitlerden yeni imar alanı çağrısı: Arsaların çok pahalı olması maliyetleri arttırıyor!

Konut, kira ve arsa fiyatlarının artmasını değerlendiren Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Salih Yıldız, yeni imar alanlarının açılması gerektiğini vurguladı.

Özen Kuzu yeni şirket kurdu! Kuzu Grup'tan yeni yatırım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu yeni şirket kurdu. Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Yeni Ekoloji Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ekoloji Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Akaluk ve Mehmet Salih Taşdemir ortaklığında kuruldu.

Enflasyondan kaçan gayrimenkule yöneldi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu'nun gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Enflasyondan kaçan bize geliyor' başlıklı yazısı...

Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2009'da vefat eden Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğulları arasında devam eden miras kavgası yeni gelişmeler yaşanıyor. ABD Florida Mahkemesi, miras davasında Mehmet Tatlıcı’yı haklı buldu. Mahkeme, Uğur Tatlıcı’nın 740 milyon dolar ödemesine karar verdi.

Belirsiz ortam, konut alıcılarını olumsuz etkiliyor!

Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu yaptığı açıklamada belirsiz ortamın konut alıcılarını olumsuz etkilediğini söyledi.

Konut kredi faiz oranları yüzde 1'in altına inmeli!

Türkiye’nin en büyük inşaat gruplarından birisi. Özellikle geliştirdiği lüks konut projeleriyle dikkat çekiyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, yeni dönemde yurt içi ve yurt dışında prestijli ve markalı projelere imza atmaya devam edeceklerini söylüyor...

Salih Zeki Murzioğlu: Samsun'da yeni OSB kuracağız!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun’da yeni bir organize sanayi bölgesinin kurulmasına öncelik vereceklerini söyledi. Murzioğlu, "Katma değeri yüksek ürün üretip ihracatı artıracağız” dedi.

Özen Kuzu ve Güven Kuzu'dan yeni şirket!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu ile Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu bugün yeni bir şirket daha kurdular. 

Kuzu Grup 2018'de yeni yatırımlara hazırlanıyor!

Kuzu Grup CEO’su Özen Kuzu, 2018’de yüzde 8 büyümeyi hedeflediklerini mevcut projelere yeni yatırımlar eklemeye devam edeceklerini açıkladı. 

2017 Sea Pearl Ataköy yeni fiyat listesi!

Kuzu Grup imzası ile hayata geçirilen Sea Pearl projesi 20 katlı 4 bloktan oluşuyor. Projenin 1.200 metre sahil şeridine sahip. İşte 2017 Sea Pearl Ataköy yeni fiyat listesi...

Salih Tatlıcı'nın mirasında 7.7 milyarlık yeni dava!

Gayrimenkul kralı merhum Mehmet Salih Tatlıcı'nın mirası paylaşılamıyor. Tatlıcı'nın mirasında yeni bir dava daha ortaya çıktı. Bu dava, Tatlıcı'nın vefatından önce ikinci eşi ve oğluna aktardığı mallarla ilgili. 

Salih Kuzu yeni projeler Haberi

Salih Kuzu yeni projeler


Dekar Yapı, Asmalı Hayat ve Asmalı Bahçeler projesinin yaklaşık yüzde 70'ini sattı. Bölgede yeni proje geliştirmeyi planlayan şirketin bir diğer hedefi kentsel dönüşüme girmek. Dekar Yapı'nın patronu Salih Kuzu ile hayata geçirdiği projeler ve kentsel dönüşümü konuştuk.


1) Projeleriniz hakkında bilgi alabilir miyim?


Beylikdüzü'nde hayata geçirdiğimiz Asmalı Hayat projemiz, 78 dönüm arazi içinde, 244 bahçeli ev ve sosyal tesis alanları ve cadde dükkanlarından oluşuyor. En küçük 149 metrekare en büyük evimiz ise 360 metrekare büyüklüğünde. Metrekare birim fiyatımız 5.100 TL ile 6.900 TL arasında. Devam eden bir diğer projemiz de Dekar Asmalı Bahçeler. Tek kat ya da dubleks olarak 119 ile 188 metrekare aralığında tasarlanan ve toplamda 228 bahçeli evden oluşan projemizde 2+1'den 5+1'e kadar 8 farklı büyüklükte ev bulunuyor. Ayrıca...