26 / 04 / 2024

Saloon Residence kiralık

Saloon Residence kiralık

Gen Yapı'nın Saloon Residence projesinde 1 +1 dairelerin metrekare fiyatları 3 bin 750 TL'den başlıyor. Projede 1+1,2 + 1,3+1 ve 4+1 daire tiplerini bulmak mümkün.

Saloon Residence projesinde yüzde 1 KDV avantajı!

Saloon Residence; Sizi şehrin merkezinde sessizliğe çağırıyor... Yüzde 1 KDV avantajı ile satışı devam eden Saloon Residence projesi sizi merkezde sessizliği yaşamaya davet ediyor.

Saloon Residence projesinde 340 bin TL'ye 1+1!

Gen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Saloon Residence projesinde toplam 128 adet konut yer alıyor. Gen Yapı Saloon Residence projesinde yer alan 1+1 dairelerin fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.

Suıte MXN : Kiralık daire fiyatına residence konforu!

Suıte MXN projesi "Kiralık daire fiyatına residence konforu" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje 41 adet 1+1 ve 10 adet loft daireden meydana geliyor.

Esenşehir Saloon Residence'ta metrekaresi 3 bin 750 TL'den başlıyor!

Sosyal donatı alanlarıyla 365 gün tatil konforu vaat eden Saloon Residence, İstanbul Ümraniye Esenşehir'de hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 80 ile 324 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Saloon Residence'ta metrekare fiyatları 3 bin 750 TL'den başlıyor!

Saloon Residence'da satışlar sürüyor. Gen Yapı'nın Saloon Residence projesinde 1 +1 dairelerin metrekare fiyatları 3 bin 750 TL'den başlıyor. Çekmeköy ve Ataşehir'e yaklaşık 7 dakikalık mesafede konumlandırılıyor.

Saloon Residence'da yüzde 1 KDV!

Saloon Residence Konut Projesi, mimari tasarımıyla farklı, sosyal olanakları ile kapsamlı, merkezde sessizliği ve huzuru sunan önemli projelerden biri olarak öne çıkıyor. Saloon Residence'da yüzde 1 KDV fırsatı bulunuyor.

Saloon Residence: Ataşehir Finans Merkezi ve Metrogarden’e komşu!

İstanbul’un en büyük metro transfer merkezine yürüme mesafesinde olan Saloon Residence, Sinpaş Aqua Manors Vilları ile de sırt sırta ve bir çok marka proje ile aynı lokasyonda bulunuyor.

Saloon Residence’ta bayrama özel fırsat!

İstanbul’un en iyi 10 projesinden biri olarak göze çarpan Saloon Residence bayrama özel kampanya ile çiftte bayram yaşatmayı hedefliyor. Saloon Residence anadolu yakasının en büyük metro transfer merkezine yürüme mesafesinde bulunuyor...

Gen Yapı Saloon Residence iletişim!

Gen Yapı Saloon Residence iletişim bilgileri kapsamında projenin adresi ve de telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor. Gen Yapı Saloon Residence'ta teslimler Mart 2014'te yapılacak

Saloon Residence Ümraniye satılık!

Saloon Residence Ümraniye satılık konutların metrekare birim fiyatı 3 bin liradan başlayarak, 3 bin 700 liraya kadar değişiyor. Saloon Residence projesi Mart 2014 yılında tamamlanıyor...

Fatih'te kiralık ev bulamayan Suriyeliler Sulukule'ye taşınıyor!

Savaştan kaçan Suriyelilerin çoğu Fatih'e yerleşti ancak Fatih'te kiralık ev bulamayan ve maddi durumu biraz daha iyi olan Suriyeliler Sulukule'de ev kiralıyorlar. Kiralanan evleri çoğunlukla iki aile paylaşıyor..

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire!

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 3 bin TL'den satışa sunuluyor. Ümraniye'de hayata geçirilen projede daire teslimlerinin 2014 yılında yapılması hedefleniyor...

Gen Yapı Saloon Residence nerede?

Gen Yapı Saloon Residence nerede? Gen Yapı firmasının Ümraniye Saloon Residence projesi Esenşehir Mh. Sahra Sk. No:12 Y.Dudullu Ümraniye adresinde yer alıyor.

Saloon Residence Ümraniye Evleri!

Saloon Residence Ümraniye Evleri kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor

Bağdat Caddesi'nde kiralık daireler tükendi!

Kentsel dönüşüm yasası ile müteahhitlerin ilgi alanına giren Bağdat Caddesi ve çevresinde adım başı inşaat yükseliyor. Kiralık daireler müteahhitlere verilince kiralık daire bulmak zorlaştı, fiyatlar uçtu..

Saloon Residence kiralık Haberi

Saloon Residence kiralık

Gen Yapı'nın Saloon Residence projesinde 1 +1 dairelerin metrekare fiyatları 3 bin 750 TL'den başlıyor. Çekmeköy ve Ataşehir'e yaklaşık 7 dakikalık mesafede konumlandırılan projede 1+1,2 + 1,3+1 ve 4+1 daire tiplerini bulmak mümkün. Saloon Residence'da 2 + 1 dairelerin metrekare fiyatları ise 3 bin 300 TL'den başlarken, 4+1 dairelerde de 3 bin 300 TL'den açılış gösteriyor. Açık-kapalı havuz, fitness, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol sahasını bünyesinde barından projede, aynı zamanda yardımcı odaları, çok amaçlı salon, kafeterya, çocuk oyun alanları da mevcut. 



Posta 




Saloon Residence Ümraniye iletişim 

Telefon :(0216) 540 23 68 69

Web Adresi: