27 / 04 / 2024

Salusklasik Yedsa İnşaat

Salusklasik Yedsa İnşaat

Salusklasik, depreme dayanıklılığı ve kaliteli yaşam alanları kurma ilkesiyle şehre güveni getiriyor. Detaydan bütüne mükemmeliyetçi bir anlayışı olan Salusklasik, göz alıcı mimarisi, merkezi konumu ile konfor sağlıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Saluklasik Nilüfer projesi 6 bin metrekare üzerinde yükseliyor!

Yedsa İnşaat, Nilüfer'de Salusklasik projesini hayata geçirdi. 68 daire ve 16 dükkândan oluşan proje, uygulanan fore kazık sistemi sayesinde güveni simgeleyen imajıyla ön plana çıkıyor..

Bursa Saluspark 2 Evleri' nde fiyatlar 320 bin TL' den başlıyor!

Yedsa İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Saluspark 2 Evleri projesinde toplam 62 adet daire bulunuyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Bursa Saluspark 2 Evleri' nde fiyatlar 320 bin TL' den başlıyor.

Salusklasik Evleri teslim tarihi!

Bursa İl'i Nifüfer İlçe' sinde yükselen Salusklasik Evleri toplam 62 adet daireden oluşuyor. 2 blok şeklinde yükselen proje Yedsa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Salusklasik Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Bursa Salusklasik projesinde daireler 340 bin TL' den başlıyor!

Yedsa İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Salusklasik projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Bursa Salusklasik projesinde daireler 340 bin TL' den başlıyor.

Serkan Savu: Depreme karşı güvenli yapılar yapıyoruz!

YEDSA İnşaat Genel Mudürü Serkan Savu, projelerinde depreme karşı ekstra yatırım yaparak, güvenli yapılar inşa ettiklerini kaydetti. Yeni projeler yapacaklarını da söyleyen Savu, 2014'te Saluspark 2'nin startım vereceklerini açıkladı.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Yedsa İnşaat projeleri Google Earth'ten 3 boyutlu yayınlanıyor!

YEDSA İnşaat’ın Bursa’da yapımını üstlendiği inşaat projeleri Google Earth üzerinden 3 boyutlu sergileniyor…

Hazır betoncular inşaat sektörünün yükselişinden faydalanıyor!

İnşaat sektörünün ivme kazanması ile birlikte, bu çıkışı fırsata çevirmeye kalkışan Marmara Bölgesi hazır beton üreticilerinin birlikte fiyat belirlemeleri başta TOKİ olmak üzere inşaat firmalannı çılgına çevirmiş durumda.

Benlitaş İnşaat'ın şikayetinin reddine karar verildi!

Benlitaş İnşaat Nakliyat Hafriyat Konkasör İşletme ve Ticaret Limited şžirketi'nin fahiş fiyatlarla agrega sattığı iddiası üzerine yapılan inceleme sonucunda da soruşturma açılmasına gerek olmadığına karar verildi

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Salusklasik Yedsa İnşaat Haberi

Salusklasik Yedsa İnşaat

Yedsa inşaat'ın Nilüfer de başladığı lüks konut projesi Salusklasik, depreme dayanıklılığı ve kaliteli yaşam alanları kurma ilkesiyle şehre güveni getiriyor. Detaydan bütüne mükemmeliyetçi bir anlayışı olan Salusklasik, göz alıcı mimarisi, merkezi konumu ve tüm aile fertlerinin bir şeyler bulabileceği sosyal imkânlarıyla şehir yaşamında ihtiyaç duyabilecek tüm konforu sunuyor. 


Tüm projelerinde uyguladığı fore kazık sistemi sayesinde güveni simgeleyen imajıyla öne çıkan Yedsa İnşaat, "şehir yaşamını sizin için yeniden yorumluyoruz" sloganıyla Nilüfer'de Salusklasik projesini hayata geçiriyor. 

Yedsa İnşaat Genel Müdürü Serkan Savu, bu projede tasarımından üretim aşamasına kadar geçen tüm süreçlerde yaşam kalitelisi ve konforunu ön plana çıkardıklarını söyledi. Savu, 6 dönüm arazi üzerine toplam 22 bin metrekare kapalı alanda inşa edilen projede 68 daire (3+1 ve 4+1 normal daireler ve Çatı Dubleksleri)...