23 / 04 / 2024

Samsun Gıda Organize Sanayi Bölgesi

Samsun Gıda Organize Sanayi Bölgesi

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Gıda Organize Sanayi Bölgesi’ne yakında bir yerde bulunan 170 dönüm arsayı satışa çıkarıyor

BMD Başkanı uyardı: Önümüzdeki aylarda gıda dışı perakendede daralma olabilir!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Hem parasal sıkılaştırma hem de alım gücündeki düşüş nedeniyle gıda dışı organize perakendede önümüzdeki aylarla daralma yaşanabilir” değerlendirmesini yaptı.

Adıyaman'ın Gıda İhtisas OSB projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'da Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yapılmasına yönelik bir çalışma olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kandıra Gıda İhtisas OSB'yi 10 yıl geciktiren binada yıkım!

​​​​​​​Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesini 10 yıl kadar erteleten binanın yıkımına başlandı.

Bilecik Gölpazarı Gıda İhtisas OSB'nin tarım arazilerine etkisi!

Bilecik ilinde yapılması planlanan Gölpazarı Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin tarım arazilerine etkisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tüzün, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye'nin ilk gıda ihtisas OSB'si Ayvalık'ta kuruluyor!

Ayvalık'ta Türkiye'nin ilk gıda ihtisas organize sanayi bölgesinin yapımına başlandı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yatırımcılara çağrı yaptı.

Tukaş Gıda Niğde Bor OSB'de fabrika kuracak!

Konserve ve salça pazarının 58 yıllık en büyük oyuncuları arasında Tukaş Gıda, Manyas, Torbalı ve Akhisar fabrikalarının ardından dördüncü üretim tesisini Niğde Bor Organize Sanayi Bölgesi’nde kurmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.

35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacak!

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)’nun, Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne ilişkin başlattığı ÇED (Çevre Etki Değerlendirmesi) süreci sonuçlandı. 35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacağı belirtildi...

Tarsus Gıda İhtisas OSB'nin kurulması bekleniyor!

Mersin'in Tarsus ilçesinde yaklaşık 15 bin kişiye iş istihdamı sağlayacak Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması için aradan geçen 3 yıla rağmen sözlerin tutulmadığı belirlendi.

Ezine Gıda İhtisas OSB'de Mart ayında arsa satışları başlayacak!

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yakında ihalesi yapılacak altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Gıda İhtisas OSB için halkın görüşü alınacak!

Kahramanmaraş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi için halkın görüşü alınacak. Halkın katılım toplantısı 11 Aralık 2018 tarihinde saat 14.00'te yapılacak...

Edirne'ye Gıda İhtisas OSB kurulacak!

AK Parti Edirne Milletvekili ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Fatma Aksal, Edirne'nin Keşan ilçesinde Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi  (OSB) kurulması için çalışmaların devam ettiğini açıkladı. 

Organize İşler İnşaat Gıda Tekstil Reklam ve Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Organize İşler İnşaat Gıda Tekstil Reklam ve Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yasemin Tan tarafından kuruldu

Adana’da Organize Sanayi Bölgesi kurulacak!

AKİB Koordinatör Başkanı Mahmut Arslan, gıda ürünlerine yönelik 3 milyar dolar değerinde yapılacak yatırımla yeni bir Organize Sanayi Bölgesi kurulacağı müjdesini verdi.

Samsun Gıda Organize Sanayi Bölgesi Haberi

Samsun Gıda Organize Sanayi Bölgesi

Samsun Gıda Organize Sanayi Bölgesi’ne yakın bir alanda yaklaşık 200 dönümlük arazinin ticarete, turizme veya benzin istasyonuna uygun olduğunu ve satılık olduğunu ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, TSO Meclis Üyelerine Samsun’un 2019 Vizyonu hakkında bilgiler verdi. 


Samsun Gıda Organize Sanayi Bölgesi'nin yanında Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yanında 170 dönümlük arsası vardı. Belediye bu arsayı satışa çıkarıyor. Arsa ticaret, turizm ve benzin istasyonu imarlı.


Başkan Yılmaz, "Burayı paraya çevirip Gülsan Sanayi Sitesi’ni yapmalıyız. Bunun önüne yaklaşık bin dönümlük bir dolgu yapacağız. Ben buraya stol bir havalimanı yapmak istiyordum ama bizim burada yapacağımız pistin büyük havalimanını tehdit edeceğini söyleyerek DHLM karşı çıktı” şeklinde konuştu.


Samsun...