24 / 04 / 2024

samsun hayvanat bahçesi projesi

samsun hayvanat bahçesi projesi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada, "Sarıgazel Tabiat Parkı içerisinde bin 700 dönümlük alan içerisinde yapılacak olan Hayvanat Bahçesi ile hayvan dostlarımızı doğal yaşam alanına taşıyacağız" diye konuştu.

TOKİ'den Samsunlulara müjde! 3 yeni millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun'da 3 yeni millet bahçesi hayata geçirecek.

Samsun'a 3 yeni millet bahçesi daha geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Samsun'da 3 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Samsun Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

Samsun Bafra'ya millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Samsun Bafra'ya 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra'da 2 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Samsun Millet Bahçesi açıldı!

103 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen Samsun Millet Bahçesi hizmete açıldı...

Gaziantep Hayvanat Bahçesi 15 Haziran'da yeniden açılacak!

Dünyanın en büyük hayvanat bahçeleri arsında yer alan Gaziantep Hayvanat Bahçesi, 15 Haziran'da yeniden ziyarete açılacak.

Canik millet bahçesi inşaatından kablo çalan 3 şüpheli yakalandı!

Samsun Canik'te millet bahçesi inşaatındaki şantiyeden kablo çaldıkları iddiasıyla 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin işlemleri devam ediyor...

Ankara Hayvanat Bahçesi ne zaman açılacak?

Projelendirme aşamasında olan Ankara Hayvanat Bahçesi için çalışmalar devam ediyor. Ankara Hayvanat Bahçesi'nin 2021 yılında açılması bekleniyor.

Samsun Sarıgazel'e hayvanat bahçesi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada, "Sarıgazel Tabiat Parkı içerisinde bin 700 dönümlük alan içerisinde yapılacak olan Hayvanat Bahçesi ile hayvan dostlarımızı doğal yaşam alanına taşıyacağız" diye konuştu.

Samsun, Millet Bahçesi ile yeni bir yaşam alanına kavuşacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Samsun Millet Bahçemiz tamamlandığında, hemşehrilerimiz şehrin ana ulaşım ağının ortasında, doğa ile iç içe yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak" dedi...

Samsun Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Samsun'da eski 19 Mayıs Stadı'nın yerine 100 bin 865 metrekarelik alanda inşa edeceği Samsun Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı.

samsun hayvanat bahçesi projesi Haberi

samsun hayvanat bahçesi projesi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde Samsun'a yeni bir 'Hayvanat Bahçesi' yapılacağını müjdeledi. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Demir, 19 Mayıs İlçesi sınırları içerisindeki Sarıgazel Tabiat Parkı'nın bin 700 dönümlük bölümüne yeni Hayvanat Bahçesi Doğal Yaşam Alanı kurulacağını açıkladı.

Başkan Mustafa Demir, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü sebebiyle Hayvanat Bahçesi ve Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezi'ni ziyaret etti. İlçe belediye başkanlarının da katıldığı gezilerin ilkini Hayvanat Bahçesi'nde yapan Başkan Mustafa Demir, burada önemli açıklamalar yaptı.

TABİAT PARKI'NA YENİ HAYANAT BAHÇESİ


Mevcut Hayvanat Bahçesi'nin kapatıldığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Başkan Mustafa Demir, "2005 yılından bu yana hizmette bulunan Hayvanat Bahçesi'ndeki vahşi, egzotik ve yırtıcı hayvanları ülkemizin çeşitli noktalarındaki doğal yaşam parklarına gönderdik. Çünkü...