25 / 04 / 2024

samsun kiralık restoran

samsun kiralık restoran

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba'da yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Mevlüt Oral: Samsun'da kiralık ev bulamayacağız!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mevlüt Oral, konut piyasasındaki durgunluktan bahsetti. Oral, “Böyle giderse kiralık ev dahi bulamayacağız. Üretim yok” dedi.

Samsun'da kiralık daire kalmadı!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mevlüt Oral, "Samsun'da kiralık daire kalmadı. Emlakçılarımız sokak sokak gezip boş kiralık daire var mı diye bakıyor. Sonunda bugünleri de gördük" diye konuştu.

Kaş Belediyesi'nden 5 yıllığına kiralık restoran!

Kaş Belediye Başkanlığı; Andifli Mahallesi, Hükümet Caddesi'nde yer alan restoranı kapalı teklif usulü ile 8 Ocak 2015 tarihinde saat 15.00'te 5 yıllığına kiraya verecek.

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Derince 60 Evler Parkı'nda belediyeden 1.8 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık restoran!

Derince Belediye Başkanlığı; Kocaeli Derince 60 Evler Parkı'ndaki restoran, kafe ve çay bahçesini 10 yıllığına kiraya veriyor. Restoran, kafe ve çay bahçesinin 10 yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Derince 60 Evler Parkı'nda 2.6 milyon TL'ye 10 yıl kiralık restoran, kafeterya ve çay bahçesi!

Kocaeli Derince'de 60 Evler Parkı içerisindeki restoran, kafeterya ve çay bahçesi içerisindeki demirbaşlarıyla birlikte belediye tarafından toplam 2 milyon 650 bin TL + KDV bedelle 10 yıllığına kiralanıyor. Kiralama ihalesi 4 Kasım 2014 tarihinde yapılaca

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları!

Kirada olan evin satılması halinde hem kiracının hem de yeni ev sahibinin bazı hakları oluyor. Peki, kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları nelerdir? İşte kiracı hakları...

Suriyeli çok, 4 ilde kiralık ev yok!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

samsun kiralık restoran Haberi

samsun kiralık restoran

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba'da yer alan gayrimenkulü 6 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verecek. İhale 14 Ocak 2020'de gerçekleştirilecek.


TAŞINMAZ KİRAYA VERİLECEKTİR
Çarşamba Belediye Başkanlığından:
1 - İhalenin Konusu:
Mülkiyeti Belediyemize ait, İlçemiz Sarıcalı Mahallesi,46 ada 3 nolu parselde kayıtlı, 4030 m² yüzölçümlü taşınmazın üzerinde bulunan; 443 m² yüzölçümlü iki katlı bina restoran-cafe olarak kullanılması ve restoran-cafe’ye ekli bulunan, ekli vaziyet planında gösterilen toplam 685 m² (295 m² + 390 m²) yüzölçümlü açık alan 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45 Maddesi gereğince açık teklif usulü ile 10 yıl süre ile kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartılmıştır.
2 - İhalenin yapılacağı yer, tarihi, saati ;
İhale Belediye Hizmet Binası Encümen Salonunda 14.01.2020 Salı günü saat 10'de başlayacak olup, Belediye...