28 / 03 / 2024

Samsun Millet Bahçesi ne zaman

Samsun Millet Bahçesi ne zaman

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Samsun Millet Bahçemiz tamamlandığında, hemşehrilerimiz şehrin ana ulaşım ağının ortasında, doğa ile iç içe yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak" dedi...

TOKİ'den Samsunlulara müjde! 3 yeni millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun'da 3 yeni millet bahçesi hayata geçirecek.

Samsun'a 3 yeni millet bahçesi daha geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Samsun'da 3 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Samsun Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

Samsun Bafra'ya millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Samsun Bafra'ya 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra'da 2 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Samsun Millet Bahçesi açıldı!

103 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen Samsun Millet Bahçesi hizmete açıldı...

Canik millet bahçesi inşaatından kablo çalan 3 şüpheli yakalandı!

Samsun Canik'te millet bahçesi inşaatındaki şantiyeden kablo çaldıkları iddiasıyla 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin işlemleri devam ediyor...

Sivas Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sivas Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Validebağ Korusu'ndaki millet bahçesi projesi durduruldu!

Birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olan Üsküdar'daki Validebağ Korusu'nu millet bahçesi yapmak için İBB tarafından hazırlanan proje tahsis sorunundan kaynaklı olarak 'şimdilik' durduruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'ye millet bahçesi müjdesi!

Partisince Kayseri'de düzenlenen mitinge katılarak vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Eski hava ikmal bakım merkezinin bulunduğu 1 milyon 260 bin metrekarelik alana bir millet bahçesi kuruyoruz'' diye konuştu.

Gaziantep'e metro ve millet bahçesi müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterilen Fatma Şahin, Yükselen Gaziantep Vizyon Projeleri'ni açıkladı. Projeler arasında metro ve millet bahçesi de var...

Trabzon Akçaabat Millet Bahçesi ihalesi 28 Mart'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat Millet Bahçesi projesinin ihalesini 28 Mart 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirecek.

Samsun Millet Bahçesi ne zaman Haberi

Samsun Millet Bahçesi ne zaman

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun'da Millet Bahçesi tamamlandığında vatandaşların, ana ulaşım ağının ortasında, doğa ile iç içe yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacağını açıkladı. 

Karaaslan, Samsun Millet Bahçeleri Projesi'nin TOKİ tarafından ihalesinin gerçekleştirildiğini anımsattı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Karaaslan, vatandaşların daha kaliteli ve sağlıklı ortamlarda vakitlerini değerlendirebilmeleri için çevre ve insan odaklı bir bakış açısı ortaya koyduklarını söyledi. Karaaslan, "Cumhurbaşkanlığı Hükümeti'nin 100 Günlük İcraat Programı'nda yer alan, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, yeni dönemde Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından hayata geçirilecek en önemli projeler arasında özel ilgi gösterdiği Millet Bahçeleri Projesi, şehirlerimize nitelikli sosyal alanlar ve daha fazla yeşil alan kazandırılmasını amaçlıyor." şeklinde konuştu.

Karaaslan, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı;

"Millet Bahçelerini, şehirlerimiz içinde kalan...