25 / 04 / 2024

Samsun otopark kiralama

Samsun otopark kiralama

İlkadım Belediye Başkanlığı; Samsun İlkadım Belediyesi'ne ait Samsun İli, İlkadım İlçesi, Tepecik Mahallesi üzerinde bulunan açık otoparkın kiralama işini 30 Eylül 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Samsun Büyükşehir 11 arsayı 10 yıllığına kiraya verecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan 11 adet arsa için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika fırsatı! Uygun fiyata kiralık kafeler!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da bulunan iki adet kafe için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Akmerkez GYO, 24 apart daire ve otoparkı Üçgen Bakım'a kiralayacak!

Akmerkez GYO tarafından 27 bağımsız bölümden meydana gelen 24 apart dairesi ve 2 bağımsız bölümden oluşan otopark için Üçgen Bakım ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile kiralama sözleşmesi yapılacak.

Samsun Havza otoparkı için ihale yapıldı!

Samsun'da park sorununu çözmek için Havza'ya otopark inşa edilecek. İhalesi gerçekleştirilen Havza Mekanik Otoparkı inşaatının temeli iki hafta içerisinde atılacak.

Samsun'da 297.6 milyon TL'ye inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yap-işlet-devret modeli kiralama işi ihale edecek.

Samsun İlkadım kentsel dönüşümle nefes alacak!

Samsun'un İlkadım ilçesinin en önemli sorunlarının kentsel dönüşüm, ulaşım ve otopark olduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Demir, "2020 projelerimizi hayata geçirdiğimiz yıl olacak ’diye konuştu.

Samsun'da kentsel dönüşüm başladı!

Mahalle halkının sorunların dinleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Kentsel dönüşüm, ulaşım ve otopark sorunu çözdüğümüzde ilkadım İlçemiz nefes alacak’ dedi.

Samsun'da Milli Emlak arsalarının kiralama ihalesine fesat karıştırıldığı iddiası!

Milli Emlak'a ait arsaların kiralanması ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla aralarında Samsun Milli Emlak Daire Başkanı'nın da bulunduğu 4 kişi tutuklandı...

Samsun'da hastane otoparkını yasa dışı işletenler yakalandı!

Samsun'da ücretsiz olan hastane otoparkını yasa dışı işletip vatandaşlardan ücret alan 7 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalanıp gözaltına alındı.

Samsun Subaşı Yeraltı Çarşısı yıkılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin mülkünde olan 22 dükkan kapasiteli Yeraltı Çarşısı'nın yıkılması yerine otopark yapılması planlanıyor.

Samsun İlkadım'da katlı otopark ve AVM projesine iptal!

Samsun'da İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş'ın katlı otopark ve alışveriş merkezi yapmayı planladığı iki parseli birleştiren imar planı kararı iptal edildi.

Trabzon Büyükşehir'den inşaat karşılığı otopark kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi; otopark yapım karşılığı kiralanması işi, yap-işlet-devret modeline uygun olarak ihale düzenliyor. Katlı otopark olan taşınmazın içerisinde yarı otomatik katlı otopark yapımı karşılığı 29 yıl süreyle kiralanacak. 

Samsun'da kentsel dönüşüm sorunları çözülecek!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, projelerini açıkladı. Demir, öncelikli olarak ulaşım, otopark, alt yapı ve kentsel dönüşüm sorunlarını çözeceklerini müjdeledi.

Samsun otopark kiralama Haberi

Samsun otopark kiralama

İlkadım Belediye Başkanlığı; Samsun İlkadım Belediyesi'ne ait Samsun İli, İlkadım İlçesi, Tepecik Mahallesi üzerinde bulunan  açık otoparkın kiralama işini ihaleye çıkarıyor.


İhalesi; 30 Eylül 2014 tarihinde saat  10.15'te İlkadım Belediyesi Gazi Hizmet Binası Encümen toplantı salonunda yapılacak. 


İHALE İLANI: 



TEPECİK MH.OTOPARK KİRALAMA BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 368


İLKADIM BELEDİYE BAŞKANLIĞIMDAN


- İLAN -


1- Mülkiyeti Samsun İlkadım Belediyesi'ne ait Samsun İli, İlkadım İlçesi, Tepecik Mahallesi üzerinde bulunan 2500 m2 lik açık otopark 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35. maddesinin (a) bendi gereğince KAPALİ TEKLİF ve AÇIK ARTTIRMA usulü ile kiraya verilecektir.


2- Taşınmazın kira bedeli (aylık) 1.500,00 TL ( Bin Beş Yüz Türk Lira )olup, geçici teminatı 1.620,00 TL (Bin Altı Yüz Yirmi Türk Lira ) 'dir. İhaleyi kazanan istekli, ihaleyi kazandığına dair Belediyece gönderilen...