28 / 03 / 2024

Samsun Özkar Yaşam Sitesi

Samsun Özkar Yaşam Sitesi

Özkar İnşaat tarafından hayata geçirilen Özkar Yaşam Sitesi projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Samsun Özkar Yaşam Sitesi' nde daireler 190 bin TL' den başlıyor.

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

İSHAR Yönetim, Samsun'un yaşam kalitesini yükseltiyor!

İSHAR Yönetim, sunduğu profesyonel apartman ve site yönetimi hizmetiyle ilin yaşam kalitesini her geçen gün yükseltiyor.

Samsun, Millet Bahçesi ile yeni bir yaşam alanına kavuşacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Samsun Millet Bahçemiz tamamlandığında, hemşehrilerimiz şehrin ana ulaşım ağının ortasında, doğa ile iç içe yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak" dedi...

Terme'ye 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı!

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İlçe merkezine 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı kazandıracaklarının sözünü verdi.

Samsun Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi hızla yükseliyor!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından Haziran ayında temeli atılan Unkapanı Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi'nin inşaatında sona geliniyor. 9 kattan oluşan proje bölgenin çehresini değiştirecek.

Samsun Unkapanı'ya kültür ve yaşam merkezi geliyor!

Samsun Unkapanı'da değişim ve dönüşümün yaşanacak. İlkadım Belediyesi tarafından yıkılacak Unkapanu Kültür Merkezi'nin yerine yeni bir çok amaçlı kültür ve yaşam merkezi yapılacak.

Samsun İlkadım'a Yaşam Parkuru müjdesi!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Mahallesi Mert Irmağı kenarındaki 1800 metrelik güzergahta "yaşam parkuru" oluşturacaklarını söyledi. Alanda yöresel ürün satış merkezleri de yapılacak.

Samsun Bulvar Yaşam AVM değerleme raporunu yayınlandı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi 2015 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Samsun Unkapanı Kültür Merkezi’nin yerine yaşam merkezi yapılacak!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Unkapanı Kültür Merkezi’nin yıkılarak yerine muhteşem bir yaşam merkezi yapılacağını söyledi.

Samsun'da Derebahçe Kültür ve Yaşam Merkezi inşa ediliyor!

İlkadım Belediyesi tarafından Derebahçe Mahallesi’nde yapımına başlanan Derebahçe Kültür ve Yaşam Merkezi alanında incelemelerde bulunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Yapılan tesisimiz Samsun’da bir ilk olacaktır” dedi.

Samsun Özkar Yaşam Sitesi' nde daireler 190 bin TL' den başlıyor!

Özkar İnşaat tarafından hayata geçirilen Özkar Yaşam Sitesi projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Samsun Özkar Yaşam Sitesi' nde daireler 190 bin TL' den başlıyor.

Samsun Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Samsun Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi 2014 Yıl Sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketin değerleme raporu şöyle...

"Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü" etkinliğine Mehmet Müezzinoğlu katıldı!

Samsun'da gerçekleştirilen "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü" etkinliğine katılmak üzere Samsun'a gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İl Sağlık Müdürlüğü'nün düzenlediği "İl Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Çalışması''na katıldı.

Samsun Özkar Yaşam Sitesi Haberi

Samsun Özkar Yaşam Sitesi

Samsun Özkar Yaşam Sitesi projesinde toplam 93 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 180 metrekare alan olarak dizayn edildi.


Samsun Özkar Yaşam Sitesi projesinde her kat 4 daire yer alıyor. Blokların 49 ve 44 daireden oluştuğu proje Samsun İli' nde yükseliyor.


Samsun Özkar Yaşam Sitesi içerisinde kapalı ve açık otopark, basketbol ve voleybol sahası, tenis oyun kortu, fitness center, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı gibi sosyal seçenekleri bulunuyor.


Samsun Özkar Yaşam Sitesi' nde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Özkar İnşaat imzasıyla yükseliyor.


Samsun Özkar Yaşam Sitesi' nde daireler 190 bin TL' den başlıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 255 bin TL' ye kadar yükseliyor. Projedeki daireler Nisan ayından sonra teslim edilmesi planlanıyor.



Samsun Özkar Yaşam Sitesi iletişim

Adres: Derebahçe Mah. Kafkas Cd. Samsun

Tel: 0362...