26 / 04 / 2024

Samsun Yolu cazibe merkezine dönüşecek

Samsun Yolu cazibe merkezine dönüşecek

Gecekondu siluetinden kurtulan Samsun Yolu, modern binaları ile Ankara’nın Manhattan’ı olarak bilinen Eskişehir Yolu gibi başkentin cazibe merkezine dönüşecek.

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

Samsun-Sivas demir yolunun tüm alt ve üstyapısı yenilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Samsun-Sivas demir yolu hattındaki modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla ilgili, 'Hattımızda kurulan sinyalizasyon sistemi ile birlikte kapasitemiz iki katına çıktı, yenilenen hattımız çok daha konforlu, emniyetli ve güvenli hale geldi." dedi.

Samsun-Sivas Demir Yolu Hattı modernizasyonu tamamlandı!

Samsun-Sivas Demir Yolu Hattı modernizasyonu tamamlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törene katılmak üzere Samsun'a gitti.

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Samsun-Sivas demir yolu hattında seferler başladı!

Modernizasyon çalışmaları tamamlanan Samsun-Sivas demir yolu hattında ilk yük treni seferine başladı.

Samsun Havza-Bolu Gerede yolu ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamda Samsun'un Havza ilçesi ile Bolu Gerede arasındaki yol çalışmalarını tamamlayacaklarını dile getirdi.

Başbakan Yıldırım: Samsun'da 8 bin 257 konut inşa ettik!

Kurtuluş Yolu'ndaki sahur programında konuşan Başbakan Yıldırım, bugüne kadar Samsun'da 8 bin 257 konut inşa edip hak sahiplerine teslim ettiklerini hatırlattı...

Samsun Atakum'a 300 dönümlük yeni cazibe merkezi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, Atakum sahilinde 300 dönüm açık alan üzerinde kurulu 9 çukurlu golf sahası, uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapabilmek için 18 çukura çıkarılıyor

Ankamob AVM bugün açılıyor!

Samsun Yolu üzerinde 32 bin 555 metrekarelik alana kurulan Ankamob AVM,bugün açılıyor.. AVM'nin içinde 86 adet mağaza yer alıyor.

Samsun Lojistik Merkezi'nin yüzde 50'si tamam!

Samsun yeni bir cazibe merkezine kavuşuyor. Samsun Lojistik Merkezi 45 milyon avroluk yatırımla yükseliyor. Projenin yüzde 50'lik bölümü tamamlandı.

Mamak Siteler Showroom'da sona gelindi!

Mamak’a kazandırılan yatırımlardan biri de Siteler Esnafı için yaptırılan showroom. Samsun Yolu kenarına Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen showroom hem Siteler esnafının yüzünü güldürecek hem de Mamak’ta istihdama katkı sunacak

Samsun Çarşamba Devlet Yolu Kavşak Köprüsü’nün temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü’nün temelini attılar.

Samsun Yolu cazibe merkezine dönüşecek Haberi

Samsun Yolu cazibe merkezine dönüşecek

Kentsel dönüşümün ardından gecekondu siluetinden kurtulan Samsun Yolu'nu kentin cazibe merkezi haline dönüştürmek isteyen Mamak Belediyesi kolları sıvadı. Şuanda Sağlık Bakanlığı tarafından 200 yataklı dev hastanenin yapıldığı, Türkiye'nin ilk kök hücre merkezinin açılışının yapılması için geri sayımın başladığı yoldan, Sivas ve diğer doğu illerine gidecek olan YHT'nin de geçecek olması bölgeye artı bir değer kazandırdı. Samsun Yolu'nu Eskişehir Yolu gibi daha canlı hale getirmek isteyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten aldığı onayın ardından belediye hizmet ve kaymakamlık binasını yolun hemen kenarına taşıma kararı aldı.


TAMAMINI TAŞIMAK İSTİYORUZ

'Samsun Yolu bizi 40'ın üzerinde doğu vilayetine bağlayan bir çıkış kapısıdır' diyen Başkan Mesut Akgül, "Şuan şehir merkezleri tamamen dolduğu için Samsun yolu ve civarı bizim için çok çok...